Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birkac Unal Aysal videosu izledim de asiri vizyon yuklemesi oldu bi anda, teknik direktor olarak Ancelotti, Mourinho, Guardiola felan dusunuyorum su anda.

Ünal Aysal'ın vizyonuna lafım yok Özbek'ten bilmem kaç gömlek üstündür de ama birazda onun Terim sonrası yanlış vizyonunun kurbanı olduğumuz için şuan bu haldeyiz.

Bunlar daha hiçbir hocayla görüşmemişlerdir aceleleri yok nasılsa CL'den de elenelim önce sonra bakarlar

yazın transfer döneminde burada yırtındık adeta ağladık takım uçuruma gidiyor yapmayın etmeyin dedik kamil glick tarzı güçlü stoper şart dedik sağbek alın dedik melo kalsın dedik hiç olmazsa yeni bir elmander bulun dedik ama dengetörün evlat sevdası denge takıntısı 3 kupayla resim çektirmekten başka bir çözüm üretememesi yönetimin 4 yıldızlı kek kalıbı üretip satışa sunması dışında bir vizyonunun olmaması yaptıkları transferi bile sahada oynatamayacak kadar aciz kalmaları yüzünden şu anda kendi sahamızda sanki deplasman takımı durumuna düştük !! taraftarın hiç bir uyarısını sallamayanlar teker teker bu kulüpten gidecekler !! hiç kimse kusura bakmasın Galatasaray kimsenin oyuncağı değil !!!!

Sampiyonlar Liginden elendik zaten. Bizim kadro tek kulvar icin bile yetersizken, Persembe maclari takimi cok fazla etkiler. Avrupa Ligine gitsek bile, ilk güclü takim bizi rahat eler. Rizeye Antalyaya bile cok kolay pozisyon veren takim Napoliye Dortmunda Fiorentinaya karsi ne yapacak? Bu yüzden bence 3.olmakla 4.olmak arasinda bir fark yok.

Bu seneyi feda edelim. Hatta Avrupaya bile gitmeyelim. Fakat bu sürede borc sorununu cözelim, FFP sorununu cözelim, yabanci agirlikli bir kadroyla yeni bir jenerasyon baslatalim. Yoksa bu kadar fazla yerli oyuncuyla, bu kadroyla bizim gelecek yillarda basarili olmamiz cok zor.

Aysalin yönetim modeli dogruydu. O modelin hatalarini en aza indirip, gelistirecegimiz yerde, biz Canaydin, Polat dönemindeki gibi mevcut borc yükünün en önemli nedeni olan, yönetim modeline geri döndük. Borcun 2016da 400 milyon dolari asmasini bekliyorum. Sabri, Semih, Umut gibi yerliler gönderilip, kaliteli yabancilar almadikca, basarisizliga mahkumuz. Borc, 400 milyon dolarla bile kalmaz, cok daha fazla artar.

Aysalin tek hatasi, Terimi kovduktan sonra yabanci TDleri tercih etmesi. Biz hatalara o dönem, Bruma transferiyle basladik. Takimda kanat oyuncusu yoktu, biz yetistirmek icin oyuncu aldik. Sonra Mancini. Yerli oyuncu havuzu son derece darken ve yabanci sinirlamasi varken, Mancinin gelmesi büyük hataydi. Bizim yabancilarimiz o dönem zaten ligin üzeriydi. Rotasyon ve yedege yaptigimiz transferler yüzünden büyük zarar ettik. Sonra Prandelli. Mancini daha önce ayrilmaliydi. Lucescu ve Tuchel gibi TDlerle cok fazla zaman kaybettik. Prandelli döneminde de yine yabanci sinirlamasi, Mancini dönemindeki transferler yüzünden transfer bile yapamadik.

Aysal olmasaydi, biz 4 senede 3 kez sampiyon olamazdik. Su anda 10 senedir Sampiyonlar Liginde olmayan bir takim durumunda olabilirdik.

bu kadro ile sampiyonluk hayal, biz daha cok puan kaybederiz, derim ki yabanci bir td gelsin devre arasi baslasin temizlik. 2-3 tane hamle transferi ile belki 2. oluruz, gercek temizlik ise sezon sonu gelmesi gerek ve abartmiyorum 5-10 transfer sart bu takima

gecici olarak denizliyi getirmek cok yanlis bir hamle olur, nasil olsa sampiyon olamiyacagiz varsin bu sezon cöpe gitsin ama iyi bir yabanci td gelsin

2 senedir piskolojık açıdan durmadan siqiliyoruz,o 3 kupayı bi totomuza sokmadıkları kaldı..denizli gelirse o da ana avrad kufure maruz kalacak.adam gibi biri gelsin artıq

Son düzenleme:
Ulan zaten bu sene gitti gidecek. Getir Favre'yi gelecek seneler icin. Belki 1 sampiyonluk feda edeceksin ama karsiliginda belkide 4-5 sampiyonluk alacaksin. Belkide Avrupa kupasi bile...

ilk 11e en az 5 transfer sart. Puan farki Ocak ayina kadar 5te falan kalsa, ön libero ve forvet transferiyle en azindan sampiyonluk icin mücadele ederdik. Fakat puan farki Ocak ayina kadar 10u bulur. Bjk ve Fb zor puan kaybederken 10 puan farkini kapatmak imkansiz.

Hamzaoglu, bu kadroyla 1-2 yila Sampiyonlar Ligini kazaniyordu. :asd22:

koray,jose,denayer ve sınan gumusu ilk 11e sokacak bi hoca gelmeli.bilhassa koray kazanılmalı.

ileriye dönük bir plan yapar, Favreye de gereken sabrı ve imkanı sunarsak iyi şeyler yapar.

Fakat kimse o sabrı göstermez, ileriye dönük plan yapmakta Türk takımlarının başarabildiği bir şey değil. Bu yüzden gelmemesini istiyorum.

madem hamzayi kovacalardi neden bunu haftalar önce yapmadilar klopp bosdaykene alinirdi simdi adam liverpoolda

Dinozor ırkçı Denizli gelmesin.Yabancı bir hocayla bu sezonu geçiş olarak kabul edip 2016/2017 sezonu için hazırlık yapmalıyız.

Denizli eğer biraz mantıklı bir adamsa, yani Umut'u dünya starı, Sabri'yi dünyanın sayılı sağ beklerinden biri olarak görmüyorsa, Burak'ın takım oyununu resmen katlettiğini yıllardır anlayabilecek konumdaysa, Selçuk ve Bilal'le ikili orta saha oynanmayacağını görebilecek kadar zekaya sahip ve akli melekeleri yerinde bir adamsa evlatçılık yapmaz. Bunu daha açık ve hakaret etmeden dile getirmekte zorlanıyorum. Bir tane daha evlatseverin fantazi kulübü yapmasınlar bizi derdim o. Özellikle Denizli'yi söylüyorum belli ki onu getirecek bu adam takıma. Zaten başka bir hamle de beklemiyordum Özbek'ten.

Denizli eğer biraz mantıklı bir adamsa, yani Umut'u dünya starı, Sabri'yi dünyanın sayılı sağ beklerinden biri olarak görmüyorsa, Burak'ın takım oyununu resmen katlettiğini yıllardır anlayabilecek konumdaysa, Selçuk ve Bilal'le ikili orta saha oynanmayacağını görebilecek kadar zekaya sahip ve akli melekeleri yerinde bir adamsa evlatçılık yapmaz. Bunu daha açık ve hakaret etmeden dile getirmekte zorlanıyorum. Bir tane daha evlatseverin fantazi kulübü yapmasınlar bizi derdim o. Özellikle Denizli'yi söylüyorum belli ki onu getirecek bu adam takıma. Zaten başka bir hamle de beklemiyordum Özbek'ten.

tespitler dogru en dogrusuda dursun başka birini getiremez başkan dedigin bir karizması duruşu olur lider olur

dursun favreyi bielsayı ikna edecek desekler hadi lan ordan deriz

aslında denizli yerine şikecide olsa ersunu isterdim ben futbola aç adam lazım ama dünkü tribünler gösterdiki arenadaki taraftar bizde oldugu sürece bir bok olmaz bizden aziz diyor ya pavalı köpeklev işte aynen öyle

aslında akhisardan cihat arslan hocayı ve rodellagayı alsak karsılıgında hamzayı ve burak ve umutu bedava verip üstüne bir miktar para versek kabul görürmü acaba

Yönetimin Favre'yi getirip devre arası 3 ortalama üstü transfer (Ön libero, sağ açık ve forvet) ile ligde ve Avrupa liginde başarı yakalanır. Gelecek sezon için gençler şimdiden araştırılarak 4-5 genç isim takıma kazandırılmalı.

Burak yerine ortalama bi forvetimiz olsaydi dun macı ilk yarıdan 3 0 yapip koparmistik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt