Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı ekolden daha önemli aynı oyun system ve taktik dayalı olması gerilir tüm yaş grupların. Barça style . İlaki tıki taka systemi ama tabiki olması gerekmiyor
Başka türlü çıkış yok adam gibi taraftarı kandırmadan durum böyle böyle kötüyüz gençleşmemiz mali durumumuzu düzeltmemiz lazım diyeceksin. Borçlar eriyene kadar hedeflerden uzak yerlerde sezonu bitirebiliriz denecek. Gerekirse taraftardan Store ve Bilet desteği istenecek ama Store zarar etmeyecek düzgün sistem olacak.

Çünkü böyle devam ederse seneye olmazsa ondan sonraki sene men yeriz. 2-3 sene toparlamış gibi görünürüz tekrar sıkıntıya gireriz ite kaka gidilen bir sistemin içinde Türk Takımları şuan Bjk feda diyerek biraz çabaladı sadece ama o da gerekli şeyleri yapmadı ertesi yıl hemen yıldız alcaz işlerine girdi. Fener zaten ayrı alemde ama maddi geliri CL gelirlerini çıkarırsak bizden bir hayli fazla bizde gelirlerde düşer taraftardan destek istemeden yalan söyleyerek iş yaparsan sırtını döner. Açık ve tutarlı olacaksın

Insallah favre haberi dogrudur ilk defa kedi olali bir fare yakalamis olur dursun özbek

Dursun Özbek Favre'yi getirirse sezon sonu gitmekten kurtarabilir kendini. Dün ki istifa sesleri gözünü korkutmuş olmalı

Capsiz baskan ve onun capsizlar ordusunun adaylarla görüsmelere basladigini bile sanmiyorum ben.

Favre +++
Bielsa +++
Yanal +
Daum +
Vural +-
Hikmet +-
geri kalanv -^10
Daum hariç katılabilirim bu takım için yetersiz kalır bence,Favre zaten en çok istediğim isim,Bielsada çok iyi opsiyon,Moyesi isterim ben bunlardan farklı olarak o adamın bu ligte iyi işler yapacağını düşünüyorum.

Favre süper olur bu takıma çok renk katar,Moyes,Renard,Denizli opsiyonları daha geri planda olmalı.

Favre gelsin feda demeye razıyım.
System sabır fedasi tabiki. 1-2 sene şampiyon olamasın ve hata bilmem 7 veya8ci olunsun fark etmez. Sonunda Systeme dayalı yapı oluşur futbol bölümünde.

Favre, Rodgers, Renard, Yakın...

Yerli hocalardan da Ersun...

Takıma net fayda sağlayacak 5 tane kulüpsüz isim varken gidip saçma bir tercih yaparlarsa istifa etmeye yaklaşırlar.

Favre'yi getiremez bizim yönetim oldu ki gelirse bundan sonra taraftarın kupa odaklı psikolojisi değişmeli,biraz zaman vermek lazım zaten bu sezon daha kötü olamayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt