Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1) Laurent Blanc
2) Louis van Gaal
3) Jürgen Klinsmann
4) Marcelo Bielsa

Bu dörtlüden birini getirmek için tüm imkanlar zorlanmalı. Tabii Blanc falan çok zor. Haa illa fantazi aramak istiyorlarsa Tudor da olabilir. Terim bence gelmez. Yerli hocalardan bir tek belki Cihat Arslan olabilir. O da daha çok toy. Bizimkiler kısa sürede başını yer.

Kim gelirse gelsin bu sezon çizilmeli devre arası gelecek yıla yönelik çalışma başlatılmalı

Riek gönderilirse gidilecek tek isim Terim olur. Milli takım + bizi aynı anda calistirmasini isteyecez. Buna ragmen kabul etmeyecek hoca. Etmemekte de haklıdır

Yabancı iyi bir hocaya gidilmesi de imkansız. Gelen transfer isteyecek. Her ne kadar kadro yeterli gibi görünse de değil. Bu takımın çok eksiği var.

Söz gecirebilecekleri vasat biri gelir muht

Çare
effenberg.jpg

yard. ast.

image.jpg

veya tam tersi.

Marcelo bielsa der susarım bu takıma Klinsmann gelse bu takım onuda yer ama bielsa gelse komple takımı yer adam eder dalar tekme tokat bize bielsa ilaç olur ligin en çok gol atan takımı oluruz sneijderi eski günlerine getirir

Kilinsman yada cilgin bielsadan baskayi kesmez hatta tek aday bielsa olmali. Egosunu sisiren adama sen kimsin diyebilecek adam ayni anda da antrenmanda boklarini cikartir

Fatih Terim nedir beyler yapmayın Allah aşkına yaa!!

Yeter artık milli takımda devam etsin, sonra başkan olmalı Fatih hoca.

Klinsmann reyiz ya da Bielsa ya da Van Gaal reyizle coşarız, baştan belliydi Riko reyizle olmayacağı ama bir kumar oynadılar kendilerine kukla arıyorlardı buldular, denediler sonuç???

Aklını başına al Dursun aklını başına topla, tüm Galatasaraylılar adına gerekeni ben yaparım..

Fatih Terim ilk alternatif olmalı,Klinsmann ı severim ama Mancini Prandelli geldiğin daki gibi methiyeler düzecek tayfanın 2 aya küfür kıyamet moduna geçeceğini biliyorum...fatih hoca olmazsa ideal isim Bielsa ama onu getireceksek herşeye hazır olmalıyız taraftar olarak hiç beklenmeyen isimleri kovabilir,,ayrıca yönetim faktörü var Bielsaya hop sen napıyon derlerse direk istifa eder

lan kralı gelse ne yazar,sarbi semih balta selcukla gelicek herif napabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt