Telefon Önerileri

Hiç önermem eski kalitesi yok. 9 pro vardı, değiştireyim yenisiyle dedim, boşa verdigim para resmen. Kamerası daha kötü, parlaklıgi disko gibi, bı kararıyor bı aydinlaniyor aynı yerde. Arada ekran gidiyor bir anda kör edici parlaklık oluyor. Note 13 proya verdiğim parayla fakir sevindirmeliymisim. Media Markttan ya da vatandan almıştım, kaçak falanda değil. Bok gibi telefon
Yenileri bilmiyorum ben Note10 pro almıştım önceden memnunum. Yenilerine hiç bakmadım henüz.

O cok pahali degil miydi kanki yav 39.500e aldim 2Klık da kulaklik hediye ettiler uygun bence

14 T proyla s24+ arasinda kalmistim ama şaomi almak istemedim niyeyse
ooo ucuzmuş pardon o zaman bu 14t pro klası, 14t proya bakıyordum ben de ama 15 çıktı kafam karıştı, onun da fiyat 90k verilmez gibi

Yenileri bilmiyorum ben Note10 pro almıştım önceden memnunum. Yenilerine hiç bakmadım henüz.
Note 10 Pro bende de var, gayet iyi (idi).

Yaklaşık 4 yıldır hakkını verdi cihaz, şimdi yavaş yavaş beni hakkı rahmetime kavuştur artık diye göz kırpıyor bana bir kaç haftadır.

Xiaomi Ultra modellerine 70-80K verilir, eger kamerayi onemsiyorsaniz tabi. En son cikan Samsung Ultra modeli bile kamera konusunda Xiaomi Ultra modellerin gerisinde. Xiaomi deyince cogunuzda on yargili bakis var iste ha su ucuz telefon yapan firma deniliyor genelde ama adamlar her turlu segment icin telefon yapiyor, en ucuzundan en pahalisina kadar. Cin marka deyip gecmeyin adamlar teknolojik anlamda ne yaptigini kaciriyorsunuz o zaman.

Bu dediklerim ayni zaman Vivo ve Oppo icinde gecerli.

Note 10 Pro bende de var, gayet iyi (idi).

Yaklaşık 4 yıldır hakkını verdi cihaz, şimdi yavaş yavaş beni hakkı rahmetime kavuştur artık diye göz kırpıyor bana bir kaç haftadır.
Poco f7 Pro nasıl acaba? Gerçi bu biraz oyun cihazı gibi o yüzden kamerası ciddi geridedir herhalde.

Xiaomi Ultra modellerine 70-80K verilir, eger kamerayi onemsiyorsaniz tabi. En son cikan Samsung Ultra modeli bile kamera konusunda Xiaomi Ultra modellerin gerisinde. Xiaomi deyince cogunuzda on yargili bakis var iste ha su ucuz telefon yapan firma deniliyor genelde ama adamlar her turlu segment icin telefon yapiyor, en ucuzundan en pahalisina kadar. Cin marka deyip gecmeyin adamlar teknolojik anlamda ne yaptigini kaciriyorsunuz o zaman.

Bu dediklerim ayni zaman Vivo ve Oppo icinde gecerli.
Alper hocam atladigin kisim var telefon dedigin sey once yazılımdır

Xiaomi igrenc bir yazilima sahip cakma telefon gibi arayuzde cince yazilar reklamlar kitlenmeler donmalar hersey var isterse icine altin koysun yazilim yoksa gerisi bos benim gozumde

O yuzden apple herkesin 12gb ramla yaptigini 4 gb ramle yapiyor
6.000 mah pille yaptigini 3500 mah ile yapiyor
Yazilim denince
1 Apple
2 Huawei Honor
3 Samsung

Alper hocam atladigin kisim var telefon dedigin sey once yazılımdır

Xiaomi igrenc bir yazilima sahip cakma telefon gibi arayuzde cince yazilar reklamlar kitlenmeler donmalar hersey var isterse icine altin koysun yazilim yoksa gerisi bos benim gozumde

O yuzden apple herkesin 12gb ramla yaptigini 4 gb ramle yapiyor
6.000 mah pille yaptigini 3500 mah ile yapiyor
Yazilim denince
1 Apple
2 Huawei Honor
3 Samsung
Iste orada yaniliyorsun

Soyle bir durum var:

Xiaomi gibi firmalar genelde iki farkli versiyon sunuyor piyasaya, en azindan ust segment telefonlari icin cogunda boyle.

Biri Cin versiyon, yani adi ustunde Cin halki icin. Digeri de Global versiyon. Bunlar da Bati dunyasina hitap eden tarzda cikariliyor piyasaya.

Mesela Avrupa'da satilan Xiaomi 14 Ultra modelinde ne Cin reklami bulunur, ne Cince yazilar olur, zaten donma gibi seyler hic yok kim bunu soyluyorsa en ust segment telefon kullanmadigindan bilmiyordur.

Turkiye'ye gelen modeller hangisi bilmiyorum ama Avrupa'da satilan modellerden farkliysa o zaman Cin versiyonlari satiliyordur ya da 'gri ithalat' yoluyla alinan telefonlardir bunlarda direkt Cin versiyonu oluyor.

Ayrica Huawei/Honor ilk 3'e giremez hocam.

Iste orada yaniliyorsun

Soyle bir durum var:

Xiaomi gibi firmalar genelde iki farkli versiyon sunuyor piyasaya, en azindan ust segment telefonlari icin cogunda boyle.

Biri Cin versiyon, yani adi ustunde Cin halki icin. Digeri de Global versiyon. Bunlar da Bati dunyasina hitap eden tarzda cikariliyor piyasaya.

Mesela Avrupa'da satilan Xiaomi 14 Ultra modelinde ne Cin reklami bulunur, ne Cince yazilar olur, zaten donma gibi seyler hic yok kim bunu soyluyorsa en ust segment telefon kullanmadigindan bilmiyordur.

Turkiye'ye gelen modeller hangisi bilmiyorum ama Avrupa'da satilan modellerden farkliysa o zaman Cin versiyonlari satiliyordur ya da 'gri ithalat' yoluyla alinan telefonlardir bunlarda direkt Cin versiyonu oluyor.

Ayrica Huawei/Honor ilk 3'e giremez hocam.
Turkiyede xiamoi pismanliktir
Avrupada nasil bilmiyorum 30k 40k telefona para verip igrenc bir arayuz kullanmayi haketmiyoruz
Zaten o paralarida zerre haketmiyor
Ben huawei honoru yazilim acisindan
Soylemistim
O paralari vereceksem gider bir apple alir 10 sene arkama bakmam xiamoi ile ne isim var iphone lar yeteri kadar iyi fotoda video da cekiyor profosyonel fotografci isem zaten nikon bir cihaz alirim bu benim fikrim

Geri
Üst Alt