Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.224
- 19.291
- 1.188
iPhone’dan sasmayin beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni yapay zeka uygulamaları 15 pro ve üstünde geçerli daha eski sürümler güncelleme alsa bile önemli özellikleri kullanamıyorlar, düz 16 al geç yakın zamanda eşime aldık güzel hafif cihaz.vasfi rengim sana bir iki sorum var ilk defa iphonea geçecek biri olarak
normalde 14 için yola çıktım ama kimisi dediki pro al kamera filan açısından o da baya fiyat farkediyor ve o fiyata 16 al diyen oldu
sen ne dersin
s25 bunların yanında sönük mü kalır
yeni yapay zeka uygulamaları 15 pro ve üstünde geçerli daha eski sürümler güncelleme alsa bile önemli özellikleri kullanamıyorlar, düz 16 al geç yakın zamanda eşime aldık güzel hafif cihaz.
iphone istemiyosan alınır muadilipeki s25 ?
iphone istemiyosan alınır muadili
15 hatta 16nın muadili s2514ün muadili mi 15in mi kral
sanki 14den donanımsal olarka üstün gibi ne dersin
Nokia Başka110 tavsiye ederim Muradım işbitirenimŞirket telefonu olarak kullanacağım yedek gibi yaani 1 telefon almayı düşünüyom.Xiaomi 14 Note Pro'yu önerdiler.8 Gb Ramli olanı iş yapar falan filan dediler.Sizce bu telefonu mu alayım ya da bu fiyata benzer başka 1 telefon mu önerirsiniz?
şu model mi 5g yok diyorŞirket telefonu olarak kullanacağım yedek gibi yaani 1 telefon almayı düşünüyom.Xiaomi 14 Note Pro'yu önerdiler.8 Gb Ramli olanı iş yapar falan filan dediler.Sizce bu telefonu mu alayım ya da bu fiyata benzer başka 1 telefon mu önerirsiniz?
Evet bu kanks ama 5G çeken 1 yer değil
honor arayüzü iyidir 3-5 çıkEvet bu kanks ama 5G çeken 1 yer değilKendi telefonum var Sony Xperia da bu telefonu yedek olarak düşünelim.Oyunu ben telefonda oynayan 1'i değilim bilgisayarda oynuyom.Telefon görüşmelerini yapabileceğim ve sosyal medyada gezinebileceğim telefon bakıyom bunu önerdiler.Senin önerebileceğin 1 telefon var mı?
Muradım o 5g çekmiyorsa, sen telefonun yerine başka bir şey çekersinEvet bu kanks ama 5G çeken 1 yer değilKendi telefonum var Sony Xperia da bu telefonu yedek olarak düşünelim.Oyunu ben telefonda oynayan 1'i değilim bilgisayarda oynuyom.Telefon görüşmelerini yapabileceğim ve sosyal medyada gezinebileceğim telefon bakıyom bunu önerdiler.Senin önerebileceğin 1 telefon var mı?
Muradım yıldız kayıyor gibi, iyi misin bir an senin için endişelendimEyvallah kanks bakayım.Ben telefonu denemeden almıyom.Telefoncuya uğradığımda bakayım daha sonra internetten alayım
Ekli dosyayı görüntüle 292098
Eyvallah kanks bakayım.Ben telefonu denemeden almıyom.Telefoncuya uğradığımda bakayım daha sonra internetten alayım
Ekli dosyayı görüntüle 292098
Muradımmm kaydı mı yani
Ebenle çay içmek isterim Aziz'im de Eurovision var banlanmayayımMuradımmm kaydı mı yani![]()
Muradım elinde mikrofon olduğunu söyleseydin keşkeEbenle çay içmek isterim Aziz'im de Eurovision var banlanmayayım![]()