Telefon Önerileri

vasfi rengim sana bir iki sorum var ilk defa iphonea geçecek biri olarak

normalde 14 için yola çıktım ama kimisi dediki pro al kamera filan açısından o da baya fiyat farkediyor ve o fiyata 16 al diyen oldu

sen ne dersin

s25 bunların yanında sönük mü kalır
yeni yapay zeka uygulamaları 15 pro ve üstünde geçerli daha eski sürümler güncelleme alsa bile önemli özellikleri kullanamıyorlar, düz 16 al geç yakın zamanda eşime aldık güzel hafif cihaz.

Neden iPhone alıp sadece firmaya köle olmaya çalışıyorsunuz çok ilginç. Sınırlanmak hoşunuza mı gidiyor. Telefon bakıyorssanız vivo 200 ultra alın

Şirket telefonu olarak kullanacağım yedek gibi yaani 1 telefon almayı düşünüyom.Xiaomi 14 Note Pro'yu önerdiler.8 Gb Ramli olanı iş yapar falan filan dediler.Sizce bu telefonu mu alayım ya da bu fiyata benzer başka 1 telefon mu önerirsiniz?

Şirket telefonu olarak kullanacağım yedek gibi yaani 1 telefon almayı düşünüyom.Xiaomi 14 Note Pro'yu önerdiler.8 Gb Ramli olanı iş yapar falan filan dediler.Sizce bu telefonu mu alayım ya da bu fiyata benzer başka 1 telefon mu önerirsiniz?
Nokia Başka110 tavsiye ederim Muradım işbitirenim👀😍

Evet bu kanks ama 5G çeken 1 yer değil :D Kendi telefonum var Sony Xperia da bu telefonu yedek olarak düşünelim.Oyunu ben telefonda oynayan 1'i değilim bilgisayarda oynuyom.Telefon görüşmelerini yapabileceğim ve sosyal medyada gezinebileceğim telefon bakıyom bunu önerdiler.Senin önerebileceğin 1 telefon var mı?
honor arayüzü iyidir 3-5 çık

Evet bu kanks ama 5G çeken 1 yer değil :D Kendi telefonum var Sony Xperia da bu telefonu yedek olarak düşünelim.Oyunu ben telefonda oynayan 1'i değilim bilgisayarda oynuyom.Telefon görüşmelerini yapabileceğim ve sosyal medyada gezinebileceğim telefon bakıyom bunu önerdiler.Senin önerebileceğin 1 telefon var mı?
Muradım o 5g çekmiyorsa, sen telefonun yerine başka bir şey çekersin 👀😍

Eyvallah kanks bakayım.Ben telefonu denemeden almıyom.Telefoncuya uğradığımda bakayım daha sonra internetten alayım :D
Ekli dosyayı görüntüle 292098
hCkbTuHLYtxu_Nh6.jpg

Geri
Üst Alt