- 30 Aralık 2020
- 8.155
- 5.028
- 333
Filozof şenorun lakabını sana iade ediyorum açıkça söylemek istemiyorum senin yüzünden ban yemeye değmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet çok pozisyon yarattı bugün.Fatih Terim: "Diagne ve Mostafa, gol atmayla ilgili Halil'den daha öndeler. Ama pozisyon yaratma konusunda Halil onlardan daha önde. Bir çözüm bulacağız."
Hani arkadaşlarla pes,fifa filan atarken gol atamayacak durumdaysa dalga geçmek için haydi kolu bıraktım git at golü deriz ya rakipler de aynı şekilde bizim hücumları kornere doğru gönderiyor çünkü biliyorlar gol atamayacağımızı resmen dalga konusu oluyoruzSON DAKIKA!!!
Fatih Terim: "Duran top çalışmaya devam edeceğiz."
Her hafta birilerini atıyor taraftarın önüne. Gerildim yineBen bu konuda hocaya katılıyorum renktaş
10 numara dediğin 90 dk adam adama pres yapıcak, topu kapıcak, kendi yaptığı ortaya koşup kafayla düzeltecek, osuruğuyla da şut atacak (!) (ironidir, yanlış anlama)
Bizim hocayı aşağısı kurtarmaz
Sanki doğru düzgün sistemi varmış gibi şimdi de emre, cica, berkanı atmış taraftarın önüne
Utanmıyor artık her hafta birlerini suçlu ilan ederken
Git torununla calis sen duran topuSON DAKIKA!!!
Benim zoruma giden artık Fatih Terim 'in sahadaki yetersiz futbolu değil de şu açıklamaları. Hani maçı izlemeden Fatih Terim 'in açıklamalarını okusan ulan herhalde süper oynadık da şanssızlığımıza Karagümrük elimizden kaçtı derizYaşlandın be hocam
Git torununla calis sen duran topu
Adamlarin uzaktan attigi golu pozisyon saymiyo bizim uzaktan direkten donen topu pozisyon saniyor.Şaka gibi resmen.Babelin döndü ya 90 dan.
2 side sut ışte. tek fark rakibe o sutu biz hazirliyoruzAdamlarin uzaktan attigi golu pozisyon saymiyo bizim uzaktan direkten donen topu pozisyon saniyor.Şaka gibi resmen.
SON DAKIKA!!!
Rtaş bilmiyor,bilmiyor,bilmiyorHocayı eleştiririz abartanlarla savaşta veririz ama savaş veremeyeceğim-vermeyeceğim 1.konu duran top mevzusu.
En yetersiz hocaların bile çözebildiği mevzuyu hoca yılllaaar yıllardır çözemedi.
Ya bu konuya yetmiyor bilgisi aklı
Ya da kibirli davranıyor öğrenmiyor öğretemiyor rezil bir şeyler var yani.