Terim: "Duran toptan gol atamamamız, oyuncu tipleriyle ilgili. Duran top çalışmaya devam edeceğiz"

Filozof şenorun lakabını sana iade ediyorum açıkça söylemek istemiyorum senin yüzünden ban yemeye değmez

Fatih Terim: "Diagne ve Mostafa, gol atmayla ilgili Halil'den daha öndeler. Ama pozisyon yaratma konusunda Halil onlardan daha önde. Bir çözüm bulacağız."
Evet çok pozisyon yarattı bugün.
Bilek hareketiyle adam geçecek de pozisyon yaratacak.
Koskoca Galatasaray’ın tek forveti bu adam.

Pozisyon vermeden kaybettik ne demek ya? Hoca bizimle dalga geçiyor. Haklı adam, kimse sesini çıkaramıyor adama.

SON DAKIKA!!!

Fatih Terim: "Duran top çalışmaya devam edeceğiz."
Hani arkadaşlarla pes,fifa filan atarken gol atamayacak durumdaysa dalga geçmek için haydi kolu bıraktım git at golü deriz ya rakipler de aynı şekilde bizim hücumları kornere doğru gönderiyor çünkü biliyorlar gol atamayacağımızı resmen dalga konusu oluyoruz

Bu kadar istikrarlı şekilde kötü duran topları kullanmak, bu kadar üst üste duran toplardan gol atamamak için önce işin doğrusunu bilmek lazım, işin doğrusunu bilip özellikle yanlış yapmaya çalışmalısın ki anca bu kadar başarısız olabiliriz yoksa hasbel kader karambol olur ne bileyim top rakibe çarpar girer Muslera 'nın yaptığı gibi yan toplarda kaleci hata yapar filan yanlışlıkla 1 tane gol atardın şimdiye kadar

Adamlarin karsi karsiya kacirdigi pozisyon atilan gollerden bile nef pozisyon ne ye gore kime gore pozisyon vermedik

Ben bu konuda hocaya katılıyorum renktaş

10 numara dediğin 90 dk adam adama pres yapıcak, topu kapıcak, kendi yaptığı ortaya koşup kafayla düzeltecek, osuruğuyla da şut atacak (!) (ironidir, yanlış anlama)

Bizim hocayı aşağısı kurtarmaz

Sanki doğru düzgün sistemi varmış gibi şimdi de emre, cica, berkanı atmış taraftarın önüne
Utanmıyor artık her hafta birlerini suçlu ilan ederken
Her hafta birilerini atıyor taraftarın önüne. Gerildim yine

Yaşlandın be hocam
Benim zoruma giden artık Fatih Terim 'in sahadaki yetersiz futbolu değil de şu açıklamaları. Hani maçı izlemeden Fatih Terim 'in açıklamalarını okusan ulan herhalde süper oynadık da şanssızlığımıza Karagümrük elimizden kaçtı deriz

Artık kötü olduğumuzu da kabullenmiyor süperiz uçuyoruz takım müthiş gidiyor zannediyor Fatih Terim sanırım. Ona kalsa takımın tek sorunu Halil 'in gol atamıyor olması veya Morutan 'ın çiğ bir oyuncu olması yoksa onun haricinde takım süper uçuyor Fatih Terim 'e kalırsa

Ohh oyuncular yine suçlu bir tek kendi değil burak elmas kovmaz ise başkanligi biraksin.

duran top konusu bizim gibi skor üretkenliği konusunda can çekişen bir takım için çok önemli fakat çalışma ile de pek düzeleceğini sanmıyorum

ligin en çok korner kullanan takımıyız ama ne tehlikeli orta açan var ne de ceza sahasında golü atacak var

Ilk 11 onemli degil rotasyon motasyon anlarim ama .Kulubende morutan var Diagne var sen bunlari gol yeyince aliyorsun.

Duran top çalışmak ve devam etmek ha çalışıyor halimiz bu mu vay be biz de kızıyorduk çalışmıyorlar diye doğuştan beceriksizlik varmış demek ki.

Fazla adana kebabı yemekten beyni error vermiş bu arkadaşın!

Hocayı eleştiririz abartanlarla savaşta veririz ama savaş veremeyeceğim-vermeyeceğim 1.konu duran top mevzusu.
En yetersiz hocaların bile çözebildiği mevzuyu hoca yılllaaar yıllardır çözemedi.
Ya bu konuya yetmiyor bilgisi aklı
Ya da kibirli davranıyor öğrenmiyor öğretemiyor rezil bir şeyler var yani.
Rtaş bilmiyor,bilmiyor,bilmiyor

2010 barcasını izleyip takımı 4-3-3 dizince aynı oyunu oynayacağını zannediyor,2020 avrupa şampiyonasında 3-5-2 yi izleyip psvye karşı 3-5-2 çıkınca aynı oyunu oynayacağını sanıyoki 10. Dakikada değiştirmişti

Takıma taktik çalıştırmayı defanstaki arkadaşlar siz gol yedirmeyin,os lar siz ileri geri çalışın,hücumcular sizde birsürü gol atın sözleriyle yapıyor,sonrada maç sonu toplantılarda ben oyunculara gol yememeleri gerektiğini söyledim çalışmıştık diyor

Taktiğe bak taktiğe hey yavrum hey

Geri
Üst Alt