- 4 Ağustos 2009
- 83.622
- 62.273
- 5.093
Faturayi feguliye kesecektir. Bir daha oynatacagini sanmam. Feguli de mutsuz zaten, devre arasinda gider. Belhandayla devam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hoca gibi hoca varken benim her zaman umudum var.Geçen sene Erzurumspor maçından sonra şampiyon olacağımıza inanıyodum.Bu takım iyi oynayamıyosa nasıl şampiyon oluyo?Sinirli olmadığınız zaman bi düşünün..Yahu geçen sezon da rezildi takım hadi buna yeni takım dediniz lig başlayalı 2 ay oldu daha kaleye gidemiyor bu takım ne yeni takımı hakikaten umudunuz var mi duzeleceginden gerçi hocanız şimdi de ocak masallarına başlamış ya sizlerin böyle düşünmesi normal
Yalakalık yapmadığı ve kafası azıcık kontak olmadığı için gönderilecek ilk kişi.Faturayi feguliye kesecektir. Bir daha oynatacagini sanmam. Feguli de mutsuz zaten, devre arasinda gider. Belhandayla devam.
Bi diğer takımlara bak.Arada fazla bi puan ve oyun farkı yok.Herkesin oyunları bi iyi bi kötü.Ve bizim başımızda olan hoca son 2 yılın şampiyonu.Eleştrilerin kıyasına bakınca bi anormal fark var ortada.Tamam biz winner kulubüz.Biz Galatasaray'ız.Bunu hoca da farkında.Milli ara gelmişken niye birileri değişsin?Milli aranın gelmesiyle Fatih hoca çözüm bulur..
yemin ederim Emre Falcao ile beraber oynamazsa boykot ederim artik. kendimi becermeye baslarim.Herseyi gectim , Emreyi 60 dakika da alsaydin oyuna neyi kaybederdin. Babel ne bok yedi 90 dakika
Bu ne diyor ya sutlayin su fenerlileri antuya2 senedir rezil futbol her şey kabak gibi ortada sesin çıkmıyordu rezillik ayyuka çıkıncamı geçiştirmek için ocakta ocakta yemek ocakta diye saçmalıyorsun.
Yahu ne iyi oyunu gecen sezon başak kaç puandan verdi şampiyonluğu her sezon olmaz bu fenerden al bakalım 8 puan farktan alabilecek misinFatih hoca gibi hoca varken benim her zaman umudum var.Geçen sene Erzurumspor maçından sonra şampiyon olacağımıza inanıyodum.Bu takım iyi oynayamıyosa nasıl şampiyon oluyo?Sinirli olmadığınız zaman bi düşünün..