Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

Takım üzerinde artık otorite kuramıyorsun hoca. Feghouli iki maçtır değişiklik sonrası götüne takmıyor seni. Tavırlı tavırlı hareketler yapıyor.

Terbiye edemiyorsun artık hocam. Yeter. Olmuyorsa gitmeyi de bil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herseyi gectim , Emreyi 60 dakika da alsaydin oyuna neyi kaybederdin. Babel ne bok yedi 90 dakika

Yahu geçen sezon da rezildi takım hadi buna yeni takım dediniz lig başlayalı 2 ay oldu daha kaleye gidemiyor bu takım ne yeni takımı hakikaten umudunuz var mi duzeleceginden gerçi hocanız şimdi de ocak masallarına başlamış ya sizlerin böyle düşünmesi normal
Fatih hoca gibi hoca varken benim her zaman umudum var.Geçen sene Erzurumspor maçından sonra şampiyon olacağımıza inanıyodum.Bu takım iyi oynayamıyosa nasıl şampiyon oluyo?Sinirli olmadığınız zaman bi düşünün..

Bi diğer takımlara bak.Arada fazla bi puan ve oyun farkı yok.Herkesin oyunları bi iyi bi kötü.Ve bizim başımızda olan hoca son 2 yılın şampiyonu.Eleştrilerin kıyasına bakınca bi anormal fark var ortada.Tamam biz winner kulubüz.Biz Galatasaray'ız.Bunu hoca da farkında.Milli ara gelmişken niye birileri değişsin?Milli aranın gelmesiyle Fatih hoca çözüm bulur..

Ben kovulsun demiyorum zaten.Sezonu tamamlamalı ama eleştirileri de sonuna kadar hak ediyor.1 maçlık sinir falan değil bu.

Diğer takımlar da boktan oynuyor evet.Zaten Avrupa'da gelen giden takımlarımızı tokatlayıp yolluyor.Bu da ispati ama mesele rakiplerin kötü oynaması değil,bizim kötü oynamamız

Herseyi gectim , Emreyi 60 dakika da alsaydin oyuna neyi kaybederdin. Babel ne bok yedi 90 dakika
yemin ederim Emre Falcao ile beraber oynamazsa boykot ederim artik. kendimi becermeye baslarim.

BU TAKIMIN 11 BÖYLE OLMALI:

Nando
Sener Luyindama Marcao Nagatomo****
Lemina Nzonzi
Fegh** Seri Emre
Falcao

Nagtomo: Kisa kadar kalsin, defansif anlamda halen iyi. Ofansi emre yapar desteklesin.
Fegh: baska adam akilli kanat yok+ gecen sezonun kredisi var halen.

şubat ayı gelince de temmuz'u bekleyin der kolay yolu bulmuş anlaşılan...

2 senedir rezil futbol her şey kabak gibi ortada sesin çıkmıyordu rezillik ayyuka çıkıncamı geçiştirmek için ocakta ocakta yemek ocakta diye saçmalıyorsun.

2 transfer dönemi müsade istedin kimse bişey demedi ama 3. transfer dönemini istediğin akşam sahada selçuk 60 70 dakika top oynuyorsa biraz da kendine bak hocam yani artık öyle yarım ağızla belki de ben hatalıyım falan bunları geçelim

Selçuk’u, babeli, belhandayı, marianoyu ben mi bu gece çıkarttım sahaya?
Ya hu Ömer bayram orta sahada oyunu ile basbas bağırdı ben burdayım diye, sen kimi soktun oyuna, Selçuk’u.. takım rakip kaleye gidemiyor top çeviriyor sende bir reaksiyon yok.. hızlı oyuncun yok iki çalım atacak biraz rakip defansı zorlayacak oyuncun Emre mor var o da 85 den sonra oyuna giriyor. Adamlar 10 kişi ile bile saldırıyor, sen uyuyorsun Hocam. Önce kendinde ara suçu..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ocağın batsın ocağa kadar müsade edecekmişiz.Sen şu kadroya top oynatamayan söz geçiremeyen basiretsizin tekisin senin lafların artık karın doyurmuyor.

Fatih hoca gibi hoca varken benim her zaman umudum var.Geçen sene Erzurumspor maçından sonra şampiyon olacağımıza inanıyodum.Bu takım iyi oynayamıyosa nasıl şampiyon oluyo?Sinirli olmadığınız zaman bi düşünün..
Yahu ne iyi oyunu gecen sezon başak kaç puandan verdi şampiyonluğu her sezon olmaz bu fenerden al bakalım 8 puan farktan alabilecek misin

Görüp görebilcegin en mülayim başkanla calışıyon elindeki kadro türkiyede hic bi takımda yok bi ton oyuncu transfer ettirdin 3.sezonun hala hikaye anlatıyo

Hoca simdiden biletini kesmiş mılletın ocak falan dıyor :D

Takımı calıstırayım demıyor

Kotu oyunun butun sorumlusu oyuncular mi yani hoca ?
Takimin en büyük sorunlarından birisi temposuzlukken ilk onbire birde Secluk'u koydun.
Babel ve Feghouli'nin ayni anda sahada olmaması gerektiğini hala göremedin.
Bu macda Mariano'nun yerine Sener oynamayacaksa neden aldin o zaman ?

ftye birşey demiyorum yıllar boyu hep hücum futbolu oynatır ama bu takımın halininde hesabının sorulması gerekir. garip yani kendi aldıırdığı oyuncular ama takıma top oynatamıyor

gs savunma yapmaz savunma yaptırır lafıda kendisine ait. BU TAKIM NİYE HÜCUM OYNAYAMIYOR HOCA?

Geri
Üst Alt