Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 12.985
- 7.810
- 1.588
Adama fernandoyu gonderiyoruz yerine nzonzi aliyoruz ocak diyor. Diagneyi gonderiyoruz falcaoyu getiriyoruz ocak diyor. 3 ay transfer suresi vermisler 1 aylik ocak mi dermanimiz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocayı tanıyorsam hep genel taraftar beklentisinin tersine hareket etmiştir az önce serdar aziz örneğini de verdim. Benim tahminlerim böyle bakalım. Bence feghouli-belhanda-mariano-nagatomo-nzonzi-donk-marcao-luyindama-muslera-emre mor-falcao göz bebekleri olur. Babel, Andone, Selçuk, Seri (Serdar aziz gibi ipini çekti), Lemina, Adem, Jimmy ile işi olmaz... Hayırlı geceler...Keske soylediklerini yapsa
Ama ben sunu anliyorum, napip edip fegh’i gonderecek
Performans gecen sene gibi degil belki ama en axindan cabaliyirken, cok daha kotuleri varken 2-3 mactir ozellikle cikariyor hedef tahtasina koymaya calisiyor, bunun icin selcuku bile oynatiyor
Babeli ise israrla 90 dk sabrediyor
Moru kalkip 85. dk oyuna aliyor
Andone cok calisti cabaladi ama atak bile yapamiyorken adamdan tek basina ne bekleyebilirsin
Jimmy olsun adem olsun oyuna girdiler iceridekilerden kat kat daha istekliydiler en azindan
Galiba Seri'ye kızmış ocakta ibret için sözleşmesini feshedip gönderecek yerine tipik bir ön libero alıp nzonziyi 8 numaraya kaydıracakAdama fernandoyu gonderiyoruz yerine nzonzi diyoruz ocak diyor. Diagneyi gonderiyoruz falcaoyu getiriyoruz ocak diyor. 3 ay transfer suresi vermisler 1 aylik ocak mi dermanimiz ?
Agir sacmalar o zamanGaliba Seri'ye kızmış ocakta ibret için sözleşmesini feshedip gönderecek yerine tipik bir ön libero alıp nzonziyi 8 numaraya kaydıracak
Feghouliye sallamış çok net belli ama Belhanda ondan daha gamsız hoca
Seri ile beraber kendi de gitsin o zaman.Galiba Seri'ye kızmış ocakta ibret için sözleşmesini feshedip gönderecek yerine tipik bir ön libero alıp nzonziyi 8 numaraya kaydıracak
Bakalım üstat hangi oyuncuları kastetmiş. Dediğim gibi benim çıkarımım o. Tıpkı geçen sene dediğim gibi serdar aziz tarzı adamları sevmez belhanda tarzını sever diyordum herkes belhandaya gamsız diyordu. Fatih Terim ocakta neşteri vurdu şimdi taraftarın sevgilisi çakma braveheart serdar aziz sadıkla yedek kulübesinde jailsonun arkasında bekliyorBelhandaysa maskeyle oynuyor... Yine de dün dündür bugün bugündür dersen bekleyelim görelim kimlerin ipini çekecek fatih hoca benim yorumum bu kayda geçti işte...
Tahmin zira hocayı az buçuk tanıyorsak sahaya çıkmayan oyuncuları siler zaten ondan serdar aziz örneği veriyorum. Neymiş gıda zehirlenmesi yaşamış seri artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Ereni de böyle sildi... sürekli adalesini tutuyordu...Agir sacmalar o zaman![]()
feguli yav. cıkarken afra tafra yaptı yerıne ac olanı hevesli olanı (emre ) oynatmamak benim hatam gibilerinden konustu. ben ilk mariano selcuk babel vs kızdı sandım ama onlardan oldukca memnun gıbıGaliba Seri'ye kızmış ocakta ibret için sözleşmesini feshedip gönderecek yerine tipik bir ön libero alıp nzonziyi 8 numaraya kaydıracak
1) Sorun bekler değil kanatlar. Kanatlar çizgiyi boşaltıyor adamlar tüm sahayı koşmak zorunda kalıyorlar hoca bence beklerinden memnun.Belhanda bencede yeri garantide. Selçuk konusunda bayağı bir yanılıyorsun emin ol geçen sene bunarın aynısını yaşadık gidip sarıldığı adam yine selçuk oldu.
Babelin ipini çekecek diyorsun bu yine imkansız.
Takımın en büyük sorunu
1-bekler
2-kendisi
3-yanındakiler
4-belhanda denilen oyuncu
5-babel
Yok skandal çıktı Feghouli'nin fotoğrafları çıktı fatih hoca ona hak veriyor yener inceye bağırıyor sonra yener ince özür diliyor. Feghouliyi yanlışlıkla çıkarmışız resmen skandalfeguli yav. cıkarken afra tafra yaptı yerıne ac olanı hevesli olanı (emre ) oynatmamak benim hatam gibilerinden konustu. ben ilk mariano selcuk babel vs kızdı sandım ama onlardan oldukca memnun gıbı
he bu serinin zehirlenme olayıda palavra tabi. o mevzuyu kımse anlamadı henuz muhabılrler bıle bırbırıne soruyor noldu dıye suan
Camia ve taraftarı kim şampiyonluğa inandırdı?Niye bunu yapan hoca sayısı az?Avrupa maçlarında geçen sene forvetsiz oynadık.Bu sene gelen grupta zor ama çıkılmayacak gibi değil.Milli ara varken sorunu çözer..Ismi sayesinde, camianin buyuklugu sayesinde sampiyon olduk. Eger dedigin gibi iyi oynasaydik Avrupa'da 3 4 galibiyetimiz olurdu.
reis anlamadım nude falan mı var mevzunun içinde? naısl fotoları düşmüş yanıYok skandal çıktı Feghouli'nin fotoğrafları çıktı fatih hoca ona hak veriyor yener inceye bağırıyor sonra yener ince özür diliyor. Feghouliyi yanlışlıkla çıkarmışız resmen skandal![]()
Onun da bahanesini hazırladı.Hoca eskiden bahaneler sığınmazdı.Galatasaray yıllardır zaten milli takımlarq oyuncu gönderir.İlk defa bu sene mi oyuncu gönderiyoruz da şikayet ediyorsun.Ayrıca rakipler vasat takımlar zaten.Kimsede böyle kadro yok.Diğer takımlar ne yapsın?Anadolu takımları bizden kat be kat zorluklarla oynamıyorlar mı?Antalya son iki sene kadıköyde fenerin eline vermedi mi?Bahane üretmek değil çözüm üretmek gerekli.Camia ve taraftarı kim şampiyonluğa inandırdı?Niye bunu yapan hoca sayısı az?Avrupa maçlarında geçen sene forvetsiz oynadık.Bu sene gelen grupta zor ama çıkılmayacak gibi değil.Milli ara varken sorunu çözer..