Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

Son iki senenin Boş Muhabbet Ligi sampiyonu efsane hocamiza hep destek tam destek.

Keske soylediklerini yapsa
Ama ben sunu anliyorum, napip edip fegh’i gonderecek
Performans gecen sene gibi degil belki ama en axindan cabaliyirken, cok daha kotuleri varken 2-3 mactir ozellikle cikariyor hedef tahtasina koymaya calisiyor, bunun icin selcuku bile oynatiyor
Babeli ise israrla 90 dk sabrediyor
Moru kalkip 85. dk oyuna aliyor
Andone cok calisti cabaladi ama atak bile yapamiyorken adamdan tek basina ne bekleyebilirsin
Jimmy olsun adem olsun oyuna girdiler iceridekilerden kat kat daha istekliydiler en azindan
Fatih hocayı tanıyorsam hep genel taraftar beklentisinin tersine hareket etmiştir az önce serdar aziz örneğini de verdim. Benim tahminlerim böyle bakalım. Bence feghouli-belhanda-mariano-nagatomo-nzonzi-donk-marcao-luyindama-muslera-emre mor-falcao göz bebekleri olur. Babel, Andone, Selçuk, Seri (Serdar aziz gibi ipini çekti), Lemina, Adem, Jimmy ile işi olmaz... Hayırlı geceler...

Adama fernandoyu gonderiyoruz yerine nzonzi diyoruz ocak diyor. Diagneyi gonderiyoruz falcaoyu getiriyoruz ocak diyor. 3 ay transfer suresi vermisler 1 aylik ocak mi dermanimiz ?
Galiba Seri'ye kızmış ocakta ibret için sözleşmesini feshedip gönderecek yerine tipik bir ön libero alıp nzonziyi 8 numaraya kaydıracak

Feghouliye sallamış çok net belli ama Belhanda ondan daha gamsız hoca

Fegh’e takik zaten
Halbuki adam gecen sene sampiyonlukta en buyuk pay sahibi
Gecen sene halledemedi, bu sene gondermek icin takimin ayarlariyla bile oynuyor
Sonra da hedefe koyabilmek icin oyundan aliyor
Eski numaralar bunlar ama benim gibi eskiler yemiyor artik iste

Bakalım üstat hangi oyuncuları kastetmiş. Dediğim gibi benim çıkarımım o. Tıpkı geçen sene dediğim gibi serdar aziz tarzı adamları sevmez belhanda tarzını sever diyordum herkes belhandaya gamsız diyordu. Fatih Terim ocakta neşteri vurdu şimdi taraftarın sevgilisi çakma braveheart serdar aziz sadıkla yedek kulübesinde jailsonun arkasında bekliyor :) Belhandaysa maskeyle oynuyor... Yine de dün dündür bugün bugündür dersen bekleyelim görelim kimlerin ipini çekecek fatih hoca benim yorumum bu kayda geçti işte...

Belhanda bencede yeri garantide. Selçuk konusunda bayağı bir yanılıyorsun emin ol geçen sene bunarın aynısını yaşadık gidip sarıldığı adam yine selçuk oldu.

Babelin ipini çekecek diyorsun bu yine imkansız.

Takımın en büyük sorunu
1-bekler
2-kendisi
3-yanındakiler
4-belhanda denilen oyuncu
5-babel

Agir sacmalar o zaman :)
Tahmin zira hocayı az buçuk tanıyorsak sahaya çıkmayan oyuncuları siler zaten ondan serdar aziz örneği veriyorum. Neymiş gıda zehirlenmesi yaşamış seri artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Ereni de böyle sildi... sürekli adalesini tutuyordu...

Galatasaray çatısı altında bir kişiye güveneceksem o kişi de Fatih Terim'dir çünkü bunu defalarca ispatladı. Tabi herkesin görüşlerine saygım var kimse Fatih Terim'i sevmek ona güvenmek zorunda değil esas olan Galatasaray'dır

Ama ben inanıyorum ki bu sene sonunda da şampiyon olacaksak yine Fatih Terim sayesinde olacak. Şimdiye kadar aldığı radikal kararlarda verdiği savaşlarda haklı çıkan isim oldu bugün takımda en çok sevdiğim adam Feghouli'yi kadro dışı bıraksa isyan etmem vardır bir bildiği derim yoksa Fatih Terim Feghouli düşmanı mı da onu harcasın ?

Tıpkı Serdar&Eren olayında haklı olduğu gibi eğer Feghouli&Babel&Belhanda&Mariano&Nagatomo gibi adamlar hakkında da radikal bir karar alırsa haksız çıkacağını düşünmüyorum çünkü artık zamanı geçiyor

Belhanda'dan o istediğimiz hücum katkısını alamayacağız-Feghouli bir anda kanatlardan akmaya başlamayacak-Babel bir anda hızlı oynayacak hale gelmeyecek-Mariano&Nagatomo bundan sonra K.Walker'a dönüşmeyecek

Feghouli bende çok seviyorum ama bugün Feghouli'nin tarafını tutanlar takımda kalmasını isteyenler bile Feghouli çok iyi performans veriyor o yüzden takımda kalsın diyemez

Galiba Seri'ye kızmış ocakta ibret için sözleşmesini feshedip gönderecek yerine tipik bir ön libero alıp nzonziyi 8 numaraya kaydıracak
feguli yav. cıkarken afra tafra yaptı yerıne ac olanı hevesli olanı (emre ) oynatmamak benim hatam gibilerinden konustu. ben ilk mariano selcuk babel vs kızdı sandım ama onlardan oldukca memnun gıbı
he bu serinin zehirlenme olayıda palavra tabi. o mevzuyu kımse anlamadı henuz muhabılrler bıle bırbırıne soruyor noldu dıye suan

Kulübün efsanesini istifaya davet etmek iyi niyetli bir yaklaşım değildir.

Şuan yapıcı eleştiri zamanı, ha cebinde 1 milyar doları olan zengin fanatik bir kulüp başkanı adayın ve her yere sokacağın lobin varsa, Efsaneye ihtiyacın yoktur.

Belhanda bencede yeri garantide. Selçuk konusunda bayağı bir yanılıyorsun emin ol geçen sene bunarın aynısını yaşadık gidip sarıldığı adam yine selçuk oldu.

Babelin ipini çekecek diyorsun bu yine imkansız.

Takımın en büyük sorunu
1-bekler
2-kendisi
3-yanındakiler
4-belhanda denilen oyuncu
5-babel
1) Sorun bekler değil kanatlar. Kanatlar çizgiyi boşaltıyor adamlar tüm sahayı koşmak zorunda kalıyorlar hoca bence beklerinden memnun.
2) Evet Babel sorun ve yedek kanatlar da öyle ondan bu gece Adem ve Jimmyi de sildi.
3) Hocanın takımda en beğendiği adam karakterinden ötürü ki fatih hoca da böyle bir futbolcuydu belhanda. Bu adama kim gamsız dedi bilmiyorum ama gam kelimesinin manasını bilmiyor galiba zira aynı tipler serdar azize braveheart derdi.
4) Hoca ikinci Baba Gündüz onun da tüm kariyerinin amacı oydu.
5) Haklısın ama atladığın üstat YANINDAKİLER KENDİSİNE YARDIMCI OLSUN DİYE KULÜBEDE DURMUYORLAR BİLAKİS FATİH HOCA ONLARA MADDİ OLARAK YARDIMCI OLMAK İÇİN ONLARI KULÜBEDE TUTUYOR. Yoksa o da biliyor necati, levent, ümit filan teknik adam değil yancılar...

feguli yav. cıkarken afra tafra yaptı yerıne ac olanı hevesli olanı (emre ) oynatmamak benim hatam gibilerinden konustu. ben ilk mariano selcuk babel vs kızdı sandım ama onlardan oldukca memnun gıbı
he bu serinin zehirlenme olayıda palavra tabi. o mevzuyu kımse anlamadı henuz muhabılrler bıle bırbırıne soruyor noldu dıye suan
Yok skandal çıktı Feghouli'nin fotoğrafları çıktı fatih hoca ona hak veriyor yener inceye bağırıyor sonra yener ince özür diliyor. Feghouliyi yanlışlıkla çıkarmışız resmen skandal :(

Ismi sayesinde, camianin buyuklugu sayesinde sampiyon olduk. Eger dedigin gibi iyi oynasaydik Avrupa'da 3 4 galibiyetimiz olurdu.
Camia ve taraftarı kim şampiyonluğa inandırdı?Niye bunu yapan hoca sayısı az?Avrupa maçlarında geçen sene forvetsiz oynadık.Bu sene gelen grupta zor ama çıkılmayacak gibi değil.Milli ara varken sorunu çözer..

Yok skandal çıktı Feghouli'nin fotoğrafları çıktı fatih hoca ona hak veriyor yener inceye bağırıyor sonra yener ince özür diliyor. Feghouliyi yanlışlıkla çıkarmışız resmen skandal :(
reis anlamadım nude falan mı var mevzunun içinde? naısl fotoları düşmüş yanı

Belirli bir süredir futbol maçı izleyen kahvedeki küfür eden amcaların bile gördüğü şeyi Terim göremiyorsa ciddi sıkıntı var demektir. Terim sırf ben biliyorumculuk yapmak için Belhanda sığırını oynatıyor, bu sezon oynadığımız en iyi futbol Brugge maçı ve bu adamın olmadığı maç. Başka da çok konu var da neyse.

Camia ve taraftarı kim şampiyonluğa inandırdı?Niye bunu yapan hoca sayısı az?Avrupa maçlarında geçen sene forvetsiz oynadık.Bu sene gelen grupta zor ama çıkılmayacak gibi değil.Milli ara varken sorunu çözer..
Onun da bahanesini hazırladı.Hoca eskiden bahaneler sığınmazdı.Galatasaray yıllardır zaten milli takımlarq oyuncu gönderir.İlk defa bu sene mi oyuncu gönderiyoruz da şikayet ediyorsun.Ayrıca rakipler vasat takımlar zaten.Kimsede böyle kadro yok.Diğer takımlar ne yapsın?Anadolu takımları bizden kat be kat zorluklarla oynamıyorlar mı?Antalya son iki sene kadıköyde fenerin eline vermedi mi?Bahane üretmek değil çözüm üretmek gerekli.

Geçen sezonun şampiyonlar ligi finalisti evinde Bayernden 7 yedi hiç oyuncularına sitem yoktu ocaktı operasyondu bahsetmedi bile. Fatih Terim hoca olduğunu unutuyor yönetici hatta başkan gibi konuşuyor. Maç ile duyduğumuz tek teknik cümle 11 oynayanların çoğu isteksizdi yedekleri oynatmalıydım cümlesi. Ereni ve Serdar ı itibarsızlaştırmak ve değerini sıfırlamak için herşeyi yaptı başardı bu kadrodan bari böyle saçma ekonomik kararlar alıp adam yollamaya kalkmasa o iş yönetimin işi çünkü

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam sıkma canını senin bu camia için yaptıkların ortadadır. Formsuz bir dönem geçiriyorsun bazen yanlışında fazla ısrar ediyorsun, bazen de mükemmel derece de saçmalıyorsun. Ancak her dönem olduğu gibi düştüğümüz bu bataktan da sen kurtarıyorsun bizi.

Sana hocalıktan çok başkanlıkta yakışır, iyi ki varsın, var olasın.

Geri
Üst Alt