Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

Gece sinirli oldugumdan hocanin aciklamalari sabah izledim

Suçu psg macinda oynayan ve hazirim diyen bazi oyuncularin karaktersizligine atmis, penalti vardi bir de neden bu hakem yonetti demis

Suclu oyuncular olsaydi tanidigim hoca onlari korur ve laf etmezdi, suclu kendi olmasaydi hakem federasyon demezdi

Halbuki sorun dizilimde ve ne taktik oynandigini kimsenin bilmemesinde

Ortasaha denir ama her oyuncunun sevdigi alanlar vardir
Mesela eski takimda ndiaye sag ici kapatirdi, belhanda da sol ici kapatir, one ciktiklarinda kanatlar rahatlar, arkadan bek, onden forvet yaklastiginda o kanatta 4 kisiyle hucum edersin

Simdi biliriz ki babel cizgide aldi mi gidebilen adam degil, ice kateder veya ice pas verir
Naga da nadiren cizgide ilerler, o da ice donup ayak degistirmeden birsey yapmaz
Selcuk sol ic sever (etkisiz olmasina ragmen sayalim hadi onu da)
Belhanda sol icte
Sol ic rahatlamisken babelin cizgiyi kullanmasi gerekirken, bu sayede naganin da bindirmeye gitmesi gerekirken, babel bunu yapamadigi icin burasi ölü
Birkac pas ardindan liberoya veya stopere geri

Sagdan atak yaparken sag icte hic ortasaha oyuncusu yok
Selcuk belhanda hala sagda
Feghouli sag ici doldurmaya calisiyor, mariano arkadan geldi, önü tikali, feghouliyle 2-3 pastan sonra libero veya stopere geri

Birkac kez sagici doldurmak icin nzonzi o bolgeye one cikti, kontralari yiyince vazgecti, zaten ondan sonra ben nasil bir takima geldim boyle deyip standart bir oyuna dondu

Ayni sebepten dikkat edin gobekte 7 kisinin arasina verkac yapmaya calistilar birkac kere
Cunku dizilim yanlis, kanatlarda ilerlenebilecek varyasyon yapabilecek formasyon yok

Simdiye kada gordugum kadariyla seri ve lemina da sag ic kullanmayi seven oyuncular

Olmasi gereken sudur
Mariano-Luyi-Marcao-Naga
—————-Nzonzi
——-Fegh———Seri
Emre————————Lemina
—————Falcao

Veya fegh yerine seri ama sag ici parselleyecek
Emre yerine fegh olabilir
Belhanda yerine Omer bile olabilir tudor zamani gibi eksik kanat oynanir

Ha ondan sonra performans alamadiklarina mariano yerine seneri koy, naga yerine omeri koy

Ama selcuku oynatmak icin tum takimin icine etmek nedir Allah askina ya

O defansif Aykut'un takımı dün 4 gol attı deplasmanda

sent via GSC
Kasımpaşa ile ilgili oldu açıkçası. Konya Konter atakları ile 4/5 e bir ile kaldı Kasımpaşa sahasında sürekli. Tam mahalle maçıydı. Çok daha farklı bitmesi gerekirdi konya lehine. Kasımpaşa full oyun disiplini kaybetmiş görüntüsü vardı nedense.

Ha bir de

Bu sene sampiyon olamazsak bjknin dustugu duruma duseriz

Yasli ve kiraliklarla dolu bir takim

CL geliri olmadigindan yapilamayacak transferler, yenilenemeyecek takim, hatta odenemeyecek maaslar vs

Taktik diye birsey calismiyorlar ki
Calissalar bu dizilimin olmayacagi antrenmanda cikar zaten ortaya
Cikin oynayin aslanlarim benim

Takımın en büyük sorunu komple yavaş oyuncularla dolu olması. Hızlı denilebilecek tek oyuncu olan Emre Mor dün maça girince zaten 3 tane pozisyona girdik. Hızlı oyuncun olmazsa hiçbir şey yapamazsın rakibin dengesini bozamazsın. Defans arkası sarkmayı deniyorsun oyuncun yavaş olduğu için olmuyor kontra atak desen o da olmuyor kanatlardan bindirme desen o da olmuyor hepsinin nedeni oyuncuların yavaş olması.

Kasımpaşa ile ilgili oldu açıkçası. Konya Konter atakları ile 4/5 e bir ile kaldı Kasımpaşa sahasında sürekli. Tam mahalle maçıydı. Çok daha farklı bitmesi gerekirdi konya lehine. Kasımpaşa full oyun disiplini kaybetmiş görüntüsü vardı nedense.
Evet ama aynı takımı biz zar zor ıkına ıkına 1:0 yendik hem de iç saha da.

sent via GSC

Selçuk yerine taylan ile çıksan nw kaybederdin. Yada babel yerine mor ile çıksan ne kaybederdin. Hıcam sen en başta cesaretini kaybetmişsin sonra öngörü yeteneğini kaybetmişsin. Bu maça bu kadroyla çıkıp puan kaybedeceğin o kadar belliydiki aklın tutulmuş heralde

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın tercih hataları var. Ama bu son maçta güvendiği oyuncuların tavırlarını iyice görmüş ve emin olmuş oldu. Neler olabilir bilemiyorum ama radikal değişiklikler bekliyorum.

Babel neden alındı ?
Diagne'ye neden 13 milyon verdirdin ?
Onyekur'nun piyasası araştırılsa 13..15 civarı bişey söyleyeceklerdi onlara direk versekdik 13 ü

Nagatomo-Belhanda-Feghouli-mariano gibi içi geçmiş 2 kıytırık lig şampiyonluğu ile başarıya doymuş adamların biletini neden kesmedin ?

Şampiyon olup olmamak önemli değil sizden taraftar Avrupada başarı istiyor .. Bu g..tünü kaldırmayan futbolcu tembelleriyle mi başarı gelecek ?

Ne kadar heyecanlandık.. çoştuk maçlar başlasın diye hiç mi uttanmaları yok bu kadar ruhsuz oynamaya ?

Hadi onlar ruhsuz hoca sen de iyicene ruhsuzlaşmışsın..

Geriye bakabililer hocayı ençok savunanlardanım ama kardeşim Selçuk nedir Alllah aşkına ya..

Emre mor'u neden oynatmıyorsun ? Ömer Bayram'ı neden oynatmıyorsun ? Taylan'ı neden oynatmıyorsun ? hadi bunlar kötü alt yapıda biz tay mı at mı yetiştiriyoruz gazi koşusunda ikramiye almak için ?

Son 3 maçtır dökülen bekleri, Belhanda ve Babel’i halen kenara çekmemesi yetmemiş gibi futbolu çoktan unutmuş Selçuk’u sahaya sürdü. Savunmaya devam etsin taraftarımız.

4-1-4-1 sistemi ile olmayacagini hoca da biliyor bu yuzden psg macinda farkli cikti

Bunu bilmesine ragmen hala 4-1-4-1’de israr etmesi buyuk hata

Fatih hoca formsuz ama bizi bu durumdan cikaracak olan da Fatih hocadir bundan eminim

Umarim takim duzeldiginde puan farki fazla olmaz

Selcuk, Babel, Belhanda yi kes biseyleri degistirmeye karar verdigini görelim hocam.

Babel yerine emre mor, belhanda yerine lemina oynasin oyle kaybedelim gerekiyorsa.

Belhanda senin sonun olacak hoca.

Geçen yıl Serdar Aziz ve Eren derdiyok bakalım bu sene devre arasında kim en az 2 süresiz kadro dışı bekliyorum fener elini ovuşturuyordur şimdi Galatasaray çöpleri salsa da alsak diye 🤣🤣

radikal degisiklikler yapmazsa eger hoca,o cok güvendigi belhanda gibiler onun basını yiyecek maalesef.

fatih hoca ki hagiyi kesebilecek otoritede bir adamdı haginin göt kılı olamayacak belhanda nasıl böyle itibar görüyor anlamıyorum.

Geri
Üst Alt