Gece sinirli oldugumdan hocanin aciklamalari sabah izledim
Suçu psg macinda oynayan ve hazirim diyen bazi oyuncularin karaktersizligine atmis, penalti vardi bir de neden bu hakem yonetti demis
Suclu oyuncular olsaydi tanidigim hoca onlari korur ve laf etmezdi, suclu kendi olmasaydi hakem federasyon demezdi
Halbuki sorun dizilimde ve ne taktik oynandigini kimsenin bilmemesinde
Ortasaha denir ama her oyuncunun sevdigi alanlar vardir
Mesela eski takimda ndiaye sag ici kapatirdi, belhanda da sol ici kapatir, one ciktiklarinda kanatlar rahatlar, arkadan bek, onden forvet yaklastiginda o kanatta 4 kisiyle hucum edersin
Simdi biliriz ki babel cizgide aldi mi gidebilen adam degil, ice kateder veya ice pas verir
Naga da nadiren cizgide ilerler, o da ice donup ayak degistirmeden birsey yapmaz
Selcuk sol ic sever (etkisiz olmasina ragmen sayalim hadi onu da)
Belhanda sol icte
Sol ic rahatlamisken babelin cizgiyi kullanmasi gerekirken, bu sayede naganin da bindirmeye gitmesi gerekirken, babel bunu yapamadigi icin burasi ölü
Birkac pas ardindan liberoya veya stopere geri
Sagdan atak yaparken sag icte hic ortasaha oyuncusu yok
Selcuk belhanda hala sagda
Feghouli sag ici doldurmaya calisiyor, mariano arkadan geldi, önü tikali, feghouliyle 2-3 pastan sonra libero veya stopere geri
Birkac kez sagici doldurmak icin nzonzi o bolgeye one cikti, kontralari yiyince vazgecti, zaten ondan sonra ben nasil bir takima geldim boyle deyip standart bir oyuna dondu
Ayni sebepten dikkat edin gobekte 7 kisinin arasina verkac yapmaya calistilar birkac kere
Cunku dizilim yanlis, kanatlarda ilerlenebilecek varyasyon yapabilecek formasyon yok
Simdiye kada gordugum kadariyla seri ve lemina da sag ic kullanmayi seven oyuncular
Olmasi gereken sudur
Mariano-Luyi-Marcao-Naga
—————-Nzonzi
——-Fegh———Seri
Emre————————Lemina
—————Falcao
Veya fegh yerine seri ama sag ici parselleyecek
Emre yerine fegh olabilir
Belhanda yerine Omer bile olabilir tudor zamani gibi eksik kanat oynanir
Ha ondan sonra performans alamadiklarina mariano yerine seneri koy, naga yerine omeri koy
Ama selcuku oynatmak icin tum takimin icine etmek nedir Allah askina ya