Terim Milli Arada Açıklama Yapacak!

Başladı yine konuşacağım demeye.
20 senedir konuşacak hala bekliyoruz.

Enayi taraftarı keklemeye devam.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Belkide düşünüp karar verecek. Bence öyle yapacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belki de öyle olur üstat. fakat ben hocanın başarısız ve yenik şekilde gitmeyi kendine yedirebileceğini sanmıyorum.

bir anlık sinirle istifa kararı alıp sözünü yememek için arkasında durabilirdi ama öyle bir şey olmadığı için devam eder diye düşünüyorum.

Pandemi var diye toplanamıyorlar zaten yoksa Ağustos'ta toplanacaklardı. Hani artık işler belli raddeye gelirse bir şekilde toplanırlar. Açıkcası bu yönetim çok da umrumda değil ne kadar erken giderlerse o kadar iyi diye bakarım ibrası falan beni etkilemez üye falan değiliz sonuçta. Ama kongre olabilirse bu pandemi döneminde çok sert şeyler duyarız.
Olmaz olamaz ki zaten süresi bu sezon sonunda bitiyor bu yönetimin üstat onun geçen sene bir manası vardı artık yok. Dolayısıyla yönetimi yıpratmanın da artık muhalefete ya da takıma bir katkısı yok. Son yapılacak bir iyilik yapılandırma anlaşmasını 5 yıldan 10 yıla çıkartmamaktı. Yönetim direndi ama fener lobisini alt edemedi. Sonunda onlar da 250 trilyona kendilerini hiçe saydılar daha da borçlandırdılar. Bu yönetim borcu bitirebilirdi gidip yarım katrilyon borç aldılar.

Dursun Özbek'i gönderen son 100 milyon dolarlık krediydi ki o zaman kur yarı yarıyaydı yani 400 trilyondan az borçlanmışlardı. Bu yönetim ise önce 5 yıllık anlaşmayı imzalarken 250 şimdi de 10 yıla çıkarılırken bir 250 trilyon daha para aldı. 500 trilyon olduk ben ona bakarım üstüne Florya'yı sattırmayıp; Kemerburgaz'a geçemeyip yeni bir bela eklendi başımıza. Salonu da yapmadık Aslantepenin sorunlarını da devletle sulh içinde çözemedik. Mecidiyeköy Binası da Hasnun Galip de öyle atıl kaldı. Geçen geçtim önünden hususi bakmaya içim acıdı Voleybol Akademisi de kapanmış...

Aklima geldi Aysal döneminde de konusacagim demisti ama arkasi gelmemisti.

O zamanlar konu rakipler, hakemler falandi diye hatirliyorum.

Boş muhabbetler bunlar. Bu senede gitti hayırlı olsun

Olmaz olamaz ki zaten süresi bu sezon sonunda bitiyor bu yönetimin üstat onun geçen sene bir manası vardı artık yok. Dolayısıyla yönetimi yıpratmanın da artık muhalefete ya da takıma bir katkısı yok. Son yapılacak bir iyilik yapılandırma anlaşmasını 5 yıldan 10 yıla çıkartmamaktı. Yönetim direndi ama fener lobisini alt edemedi. Sonunda onlar da 250 trilyona kendilerini hiçe saydılar daha da borçlandırdılar. Bu yönetim borcu bitirebilirdi gidip yarım katrilyon borç aldılar.

Dursun Özbek'i gönderen son 100 milyon dolarlık krediydi ki o zaman kur yarı yarıyaydı yani 400 trilyondan az borçlanmışlardı. Bu yönetim ise önce 5 yıllık anlaşmayı imzalarken 250 şimdi de 10 yıla çıkarılırken bir 250 trilyon daha para aldı. 500 trilyon olduk ben ona bakarım üstüne Florya'yı sattırmayıp; Kemerburgaz'a geçemeyip yeni bir bela eklendi başımıza. Salonu da yapmadık Aslantepenin sorunlarını da devletle sulh içinde çözemedik. Mecidiyeköy Binası da Hasnun Galip de öyle atıl kaldı. Geçen geçtim önünden hususi bakmaya içim acıdı Voleybol Akademisi de kapanmış...

Devredecekleri ekonomik durumun altından yeni gelen yönetim kalkalbilir mi? Tahminin nedir üstat

Fatih Terim: "Merak edilenleri milli arada beIN Sports'ta açıklamayı düşünüyorum."

Ne açıklayacaksın 20 sene önce dünya üzerinden silinen demode futbol mantalitesini 2020’de hala uygulamaya çalışmanı mı? Yoksa egonun ve hırslarının uğruna yok olup giden gençlerin yerine oynattığın çöl bedevilerine dökülmesine göz yumduğun milyon euroları mı?

Yayıncı kuruluşa yorumcu olup diğerleri gibi Galatasaray’ı eleştirirsin 3-4 seneye zaten. Biraz idman yap. Beinsports da 2-3 reyting fazla alır reklamını yapıp.

Bu akşam galip gelseydi bu kadro lig için yeterli yarın son gün gidenler gelenler olabilir deyip kapatacakti konuyu ...

Devredecekleri ekonomik durumun altından yeni gelen yönetim kalkalbilir mi? Tahminin nedir üstat
Valla Hamamcıoğlu tarzı hem liseci hem zengin çocuğu hem de vizyoncu biri gelirse fenere; beşiktaşa döneriz. Yok küçülmeye gidecek biri gelirse hala daha buradan çevirebilir. 2-3 sene sonra Türkiye'nin Bayerni oluruz.

Yav abi Kasımpaşaya karşı leş gibi oyun oynamanın transferle ne alakası var? Şu takıma istediği adamlar gelse bir şey değişeceğine kendi bile inanıyor mu? Vallahi kabak tadı vermeye başladı artık.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla Hamamcıoğlu tarzı hem liseci hem zengin çocuğu hem de vizyoncu biri gelirse fenere; beşiktaşa döneriz. Yok küçülmeye gidecek biri gelirse hala daha buradan çevirebilir. 2-3 sene sonra Türkiye'nin Bayerni oluruz.

Muhtar Kent nasil olur? Rakiplerin taraftari o gelirse coca cola alip sokaga döker mi?

Ekranlarda değil keşke sahada konuşsaydın hocam, ama ekrana da artık konuşamıyorsun.
Hatayı kendinden görmeyip öz eleştiri yapmadığı sürece başarılı olmayacaksın. Artık yaşlandın ve gereği neyse yap onu hocam. Ama konuşacam veya Ocak Temmuz deme artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt