Olmaz olamaz ki zaten süresi bu sezon sonunda bitiyor bu yönetimin üstat onun geçen sene bir manası vardı artık yok. Dolayısıyla yönetimi yıpratmanın da artık muhalefete ya da takıma bir katkısı yok. Son yapılacak bir iyilik yapılandırma anlaşmasını 5 yıldan 10 yıla çıkartmamaktı. Yönetim direndi ama fener lobisini alt edemedi. Sonunda onlar da 250 trilyona kendilerini hiçe saydılar daha da borçlandırdılar. Bu yönetim borcu bitirebilirdi gidip yarım katrilyon borç aldılar.
Dursun Özbek'i gönderen son 100 milyon dolarlık krediydi ki o zaman kur yarı yarıyaydı yani 400 trilyondan az borçlanmışlardı. Bu yönetim ise önce 5 yıllık anlaşmayı imzalarken 250 şimdi de 10 yıla çıkarılırken bir 250 trilyon daha para aldı. 500 trilyon olduk ben ona bakarım üstüne Florya'yı sattırmayıp; Kemerburgaz'a geçemeyip yeni bir bela eklendi başımıza. Salonu da yapmadık Aslantepenin sorunlarını da devletle sulh içinde çözemedik. Mecidiyeköy Binası da Hasnun Galip de öyle atıl kaldı. Geçen geçtim önünden hususi bakmaya içim acıdı Voleybol Akademisi de kapanmış...