Terim: "Şu an Marsilya maçının önüne herhangi bir şeyi geçirmek istemiyorum"

Komik açıklamalar. İyi oynuyoruz ama bazı oyuncular gol kaçırıyor diyip ardından sorumluluk benim demesi, birkaç golle şampiyon olamadık diyip şampiyonluktan önemli hedeflerden bahsetmesi ultra komik. neymiş o çok büyük hedefler onu da açıklasaydı

Eleştirilecek onca yanı varken "oyuncuların tüm hatalarının sorumluluğu benim" diyen bir adamı başkalarını suçluyor diye eleştirmek...

Ocak ayında transferle sistem değişikliği sinyali verirken (muhtemelen Gedson) ve son 16 turundan bahsederken sanki "Ocağa kadar sabredin" demiş gibi davranmak...

Çünkü tüm hatalar benim derken bile altan alta başkalarını suçluyor. ''Sana inandığım için suçlusu benim'' gibi bomboş bir söylem

Çünkü tüm hatalar benim derken bile altan alta başkalarını suçluyor. ''Sana inandığım için suçlusu benim'' gibi bomboş bir söylem
Doğru aynen öyle demiş. Şimdi hepsini okudum kaçan gollerde oyuncular Terim'den daha suçlu ama oyuncuların hepsine güvendiğim için ben de suçluyum komik olmuş.

Terim’in şampiyonluk amacı isteği filan yok.
Bence bu sezondan en büyük beklentisi Halil den 9 numara yapıp Brendford a göndermek

Beğenmedim açıklamalarını.

Umarım yarın kazanırız da hiç bir önemi kalmaz.

Hoca surekli aciklama yapiyor birseyler anlatiyor ama ortada hiçbir şey yok.

Devam etmesi konusunda

şu anlık ewet, lokomotif ve ifb maçlarında maçın tamamına yayılmasa da oyunsal ilerleme mevcuttu, aldığımız skorlar adaletsiz idi, tzonun farkı açmasına bişi yapamayız nihayetinde avrupada oynayan diğer 2 takım da aynı sıkıntıları yaşıor, tzon veteran kadrosu ile lige fokuslanarak farkı açtı ama aranın kapanacağını düşünmekteyim. en azından uefa ligi bitene dek malatya ve altay var onlardan 6 çıkarmalıyız. hocayın durumu çıkaracağımız puanlara bağlı skorlar vahim olursa hocayın baş edemeyeceği vaziyet ortaya çıkabilir. şahsen sene ortası değişime sıcak bakmam uzun vadede ise sene sonu olması kaydıyla değişiklik düşünülebilir, hocayın sonsuza kadar devam edemeyeceği ortada. ha giderse okan buruk gelir onu da ister miyim, pek değil.

ha giderse okan buruk gelir onu da ister miyim, pek değil.
Bu neden varsayılıyor ki o kesin bizi bekliyor ama Başakşehir'de iyi değildi açıkçası hatta Rize'den önce de iyi değildi ancak Rize'deki o altı aylık dönem gerçekten çok iyiydi. Okansız dediğimiz bir herifi camianın çocuğu gibi kabullenmeye gerek yok bugün.

İlla ligimizden biri gelecekse Ömer Erdoğan önünde bunun, Palut ve Farioli gibi yükselişte adamlar da var. Zaten önce bir kalite yabancı hoca bakalım sonuçta biz Fener ve Bjk gibi ne idüğü belirsiz camia değiliz onlara hayır diyen bize evet diyebilir

Bu neden varsayılıyor ki o kesin bizi bekliyor ama Başakşehir'de iyi değildi açıkçası hatta Rize'den önce de iyi değildi ancak Rize'deki o altı aylık dönem gerçekten çok iyiydi. Okansız dediğimiz bir herifi camianın çocuğu gibi kabullenmeye gerek yok bugün.

İlla ligimizden biri gelecekse Ömer Erdoğan önünde bunun, Palut ve Farioli gibi yükselişte adamlar da var. Zaten önce bir kalite yabancı hoca bakalım sonuçta biz Fener ve Bjk gibi ne idüğü belirsiz camia değiliz onlara hayır diyen bize evet diyebilir

üstat şu an beklenti ftden sonra okan buruğun gelmesi, yabancı getirsek bile en ufak sallantıda okan boştayken fln muhabbeti olacaktır. en son getirdiğimiz kaliteli top oynatan yabancı skibbeydi onu da herkes bir olup yedi ve yerine bülent korkmaz geldi :red:. hoca seçiminde algı, beklenti, baskı fln bunlar esas. palut ya da ömer bir ihtimal 2. fln yaptıkları taktirde okanla eşdeğer seviyede görülebilirler. okanı ben de tutmuyorum pek, bi clde oynadı takım ligde küme hattındaydı. o yüzden ft gitsin demek iyi hoş ama yerine gelecek şahsı iyi belirlemek lazım. megafoncu mesela 4 senedir adam kovmaktan bitap düştü çünkü konsensus oluşturacak bi herif yok o yüzden en ufak kötü seride haywan gibi baskı oluyor tdlerinde.

Şampiyon olmak isteriz ama kaybedince nasıl kaybettiğimizi de görüyorsunuz. Çok çabuk unutuldu 1-2 golden kaybettiğimiz. Bu dönemde, şampiyonluktan çok daha büyük bir hedefim var. Sayın başkanın vizyonu, bu hedefte çalışmak için beni motive etmiştir"

Yahu birak bahaneyi. Art niyetli hakemi de, rakibi de yenecek takim kuracaksin.Kisitli butceden Ciculdau ya 6.5, morutana 4m verdin. Takimi taktiksel olarak oynatamiyirsun. Bu ulkede 60 yas ustu herkesi emekli etmeli artik. Baslarim senin uzun vadene falan yeter. 70 yasindasin ne uzunu ne vadesi. Saygiyi kaybetmeden git. Daha ligin ortasinda koptun. Bahane krali. 3 senedir rezil oynatiyorsun. Andersenden masallar

Terim: "Galatasaray-Fenerbahçe 100 küsur yıldır oynuyor. Hangisi önemli diye sorarsanız, Marsilya maçı derim. Feghouli zaten gerekeni söyledi."
Bu sözüne zerre inanmıyorum. O öfkeye, şiddete bakarsak Fenerbahçe maçına gayet önem vermiş gibi görünüyordu. Herhangi bir Anadolu maçında bu kadar öfkelendiğini hatırlamıyorum. Ama her Fenerbahçe maçı cümbüş.

Bu sözüne zerre inanmıyorum. O öfkeye, şiddete bakarsak Fenerbahçe maçına gayet önem vermiş gibi görünüyordu. Herhangi bir Anadolu maçında bu kadar öfkelendiğini hatırlamıyorum. Ama her Fenerbahçe maçı cümbüş.

Her Fener maçında hoca rakibin tuzağına düşüp ortalığı geriyor. buna da kızıyorum.

Geri
Üst Alt