Komik açıklamalar. İyi oynuyoruz ama bazı oyuncular gol kaçırıyor diyip ardından sorumluluk benim demesi, birkaç golle şampiyon olamadık diyip şampiyonluktan önemli hedeflerden bahsetmesi ultra komik. neymiş o çok büyük hedefler onu da açıklasaydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleştirilecek onca yanı varken "oyuncuların tüm hatalarının sorumluluğu benim" diyen bir adamı başkalarını suçluyor diye eleştirmek...
Ocak ayında transferle sistem değişikliği sinyali verirken (muhtemelen Gedson) ve son 16 turundan bahsederken sanki "Ocağa kadar sabredin" demiş gibi davranmak...
Amerikada new yorkta
Doğru aynen öyle demiş. Şimdi hepsini okudum kaçan gollerde oyuncular Terim'den daha suçlu ama oyuncuların hepsine güvendiğim için ben de suçluyum komik olmuş.Çünkü tüm hatalar benim derken bile altan alta başkalarını suçluyor. ''Sana inandığım için suçlusu benim'' gibi bomboş bir söylem
Hocayi destekliyor musun ustadhakkımızın yenmesinin bu maça tesir etmesinin önüne geçmiş gibi emperor
Hocayi destekliyor musun ustad
Devam etmesi konusundahangi konuda heis
Devam etmesi konusunda
Bu neden varsayılıyor ki o kesin bizi bekliyor ama Başakşehir'de iyi değildi açıkçası hatta Rize'den önce de iyi değildi ancak Rize'deki o altı aylık dönem gerçekten çok iyiydi. Okansız dediğimiz bir herifi camianın çocuğu gibi kabullenmeye gerek yok bugün.ha giderse okan buruk gelir onu da ister miyim, pek değil.
Bu neden varsayılıyor ki o kesin bizi bekliyor ama Başakşehir'de iyi değildi açıkçası hatta Rize'den önce de iyi değildi ancak Rize'deki o altı aylık dönem gerçekten çok iyiydi. Okansız dediğimiz bir herifi camianın çocuğu gibi kabullenmeye gerek yok bugün.
İlla ligimizden biri gelecekse Ömer Erdoğan önünde bunun, Palut ve Farioli gibi yükselişte adamlar da var. Zaten önce bir kalite yabancı hoca bakalım sonuçta biz Fener ve Bjk gibi ne idüğü belirsiz camia değiliz onlara hayır diyen bize evet diyebilir
Bu sözüne zerre inanmıyorum. O öfkeye, şiddete bakarsak Fenerbahçe maçına gayet önem vermiş gibi görünüyordu. Herhangi bir Anadolu maçında bu kadar öfkelendiğini hatırlamıyorum. Ama her Fenerbahçe maçı cümbüş.Terim: "Galatasaray-Fenerbahçe 100 küsur yıldır oynuyor. Hangisi önemli diye sorarsanız, Marsilya maçı derim. Feghouli zaten gerekeni söyledi."
Bu sözüne zerre inanmıyorum. O öfkeye, şiddete bakarsak Fenerbahçe maçına gayet önem vermiş gibi görünüyordu. Herhangi bir Anadolu maçında bu kadar öfkelendiğini hatırlamıyorum. Ama her Fenerbahçe maçı cümbüş.
Ekseriyetle bu tuzağa kendi düşmesi daha rezilce.Her Fener maçında hoca rakibin tuzağına düşüp ortalığı geriyor. buna da kızıyorum.