TFF, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Harcama Limitlerine Yaptığı İtirazları Reddetti

Ts hüseyin cimsirle mi sampiyon olacakmış. Sampiyon belli(okan hocam), diğerleri sıralamayı belirlesin.

ceza bu sene uygulanmaz seneye etki eder diyen fbliler var, bilgisi olan var mı ?

Bu fenerlilerin Antu dışında forumu var mı? Ağlamalarını nereden takip edebilirim?

Fb'den ala siyaset destekli takım mı var? Belki başakşehir o da tartışılır. Herifler genel kurulunda M.K. Atatürk resminin yanına RTE'nin resmini astılar. Sözde Atatürkçüyüm diyen kulüp yaptı bunu.

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haklisin ama sike olaylari sayesinde karsisinda da bir siyasi cephe olustu. Fb/ts kavgasi devam ettigi muddetce siyasi destekleri de yarim kalmaya devam eder bence. Bu kavgadan faydali cikan biziz.

Bu sene sampiyon olamazsak Okanli Basaksehir olacak.

Ceza 50 sene sonra uygulansın acelesi yok.

images

Bu sefer transferler sahaya yansıyamayacak sanırım.

Trabzonda uzun süre bulunmuş birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki hem siyasi hem de sportif açıdan ts daha tehlikeli fbden. Üstelik mal adamlar bizden daha çok nefret ediyor. Sebep de bunlar şampiyonluğa giderken bizim yenmemiz yenerken de Necati'nin gole aşırı sevinmesi. Cidden bunu söyleyenler gördüm. Bir de Selçuk, Burak meselesi falan var tabii.

Pamir'e ben de katılıyorum siyasi desteğin fb-ts arasında bölünmesi tek bir elde toplanmasından iyidir. Maalesef futbol izlemek isterken hesaba katmamız gereken işlerden birisi de bu Türkiye'de.

Geri
Üst Alt