- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Şimdi bunun teşvik yemeyeceğine nasıl güvencen mesela herif 46 yaşında zaten kariyerinin sonunda son bir vurgun
ulan ne güzel memeleri var ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi bunun teşvik yemeyeceğine nasıl güvencen mesela herif 46 yaşında zaten kariyerinin sonunda son bir vurgun
O başka bir mevzu. Ama top oynadığında da yenemedigin maclar oluyor elbette. Misal hatay deplasmani cizgi mevzusu. Son dk şans golü olmasa ts maçı da elden gidiyordugeçen sene hakem bedavadan oyuncularını attı yine de yenildik. Top oynamazsan hakem desteği bile olsa yenemezsin adam onu demiş
Öyle bir şey olur mu yahu. O kadar da değil. Öyle bir şey olsa Federasyonun başında kim olursa olsun geleceksiniz kardeşim der. Bu hıyarağası bile böyle bir talebi kabul edemez.Elbette teknik olarak öyle ama bu sefer bu adamlar seneye Galatasaray deplasmanına gelmek istemeyip maçı tarafsız sahada oynamak isterlerse ne olacak? Çıkalım oynayalım mı diyeceğiz mesela maç nerede oynanırsa oynansın...
Benim aklıma yatmıyor ki şaibe olacağını ben de düşünmüyorum.
Şu maçı kazanalım daha bi bok yiyemezlerİki senaryo var önümüzde:
1: Galatasaray doğranır, maç şikecilere hediye edilir. Maç sonu taraftarı tahrik ederek 3 puandan fazlası da zorlanır...
2: Galatasaray öyle ya da böyle kazanırsa şikeciler hukuksuz hakem ataması olduğu için hukuki yollara başvurup sonuç alır, sezon sonunda final maçı haline getirirler. Şikeciler kazanırsa biz başvursak bile sonuç alamayız. Sonuç tescil edilir.
Adalet istiyor olsalardı yüksek sesle tüm lig maçlarına yabancı hakem istemeleri gerekirdi.Öyle bir şey olur mu yahu. O kadar da değil. Öyle bir şey olsa Federasyonun başında kim olursa olsun geleceksiniz kardeşim der. Bu hıyarağası bile böyle bir talebi kabul edemez.
Başakşehirle şampiyonluk maçımıza dönerse kim verecek hesabını attığımız goller iptal edilirse ne olacakBen alenen bir şaibe olacağına ihtimal vermiyorum.
Çık adam gibi oyna, herifleri sahaya göm, işi bitir. Kim yönetirse yönetsin.
Yahu Ahmet ben bir şaibe olmasını beklemiyorsum diyorum sen attığımız goller iptal edilirse ne olacak diyorsunBaşakşehirle şampiyonluk maçımıza dönerse kim verecek hesabını attığımız goller iptal edilirse ne olacak