GSC Haber TFF, Galatasaray-Fenerbahçe Derbisini Slavko Vincic'in Yöneteceğini Açıkladı

Haftalardır ilmek ilmek işliyorlar. ADS maçı dahil bu kurgunun bir parçası diye boşuna demiyoruz. Bizimkiler bunun önünü alabilecek kapasitede bir yönetim değil. Erden Timur olsa belki bozardı bu oyunu. Ota boka 10 tane açıklama yapan ifb bu konuda tek kelime etmedi. Bizi tamamen saha dışına çekmeye çalışıyorlar. Futbol şubesini dış dünyadan soyutlamak şart. Maça gidecek taraftarlar da akıllı olmalı.

Ee gözümüzün önünde şike yapıyorlar? Aslında protesto olarak bu maça çıkmamalıyız.

geçen sene hakem bedavadan oyuncularını attı yine de yenildik. Top oynamazsan hakem desteği bile olsa yenemezsin adam onu demiş
O başka bir mevzu. Ama top oynadığında da yenemedigin maclar oluyor elbette. Misal hatay deplasmani cizgi mevzusu. Son dk şans golü olmasa ts maçı da elden gidiyordu

Dördüncü hakem: Kadir Sağlam

:ROFLMAO:

Elbette teknik olarak öyle ama bu sefer bu adamlar seneye Galatasaray deplasmanına gelmek istemeyip maçı tarafsız sahada oynamak isterlerse ne olacak? Çıkalım oynayalım mı diyeceğiz mesela maç nerede oynanırsa oynansın...

Benim aklıma yatmıyor ki şaibe olacağını ben de düşünmüyorum.
Öyle bir şey olur mu yahu. O kadar da değil. Öyle bir şey olsa Federasyonun başında kim olursa olsun geleceksiniz kardeşim der. Bu hıyarağası bile böyle bir talebi kabul edemez.

İki senaryo var önümüzde:
1: Galatasaray doğranır, maç şikecilere hediye edilir. Maç sonu taraftarı tahrik ederek 3 puandan fazlası da zorlanır...
2: Galatasaray öyle ya da böyle kazanırsa şikeciler hukuksuz hakem ataması olduğu için hukuki yollara başvurup sonuç alır, sezon sonunda final maçı haline getirirler. Şikeciler kazanırsa biz başvursak bile sonuç alamayız. Sonuç tescil edilir.
Şu maçı kazanalım daha bi bok yiyemezler

Adamların sahasındaki maç yerli hakemle oynanmış. Bizim yönetim buna nasıl müsade ediyor yahu? Ağzında gümüş kaşıkla doğmuş bir hazımsız ruh hastası ve yancısı bir şaklabanın elinde oyuncak oldu lig. Bunun önüne nasıl geçemezsiniz siz? 30 milyonluk bir kütle Galatasaray.

Türk futbolu gelişmiyor yahhhhhhh bu kafayla bok gelişir anasını satayım

Öyle bir şey olur mu yahu. O kadar da değil. Öyle bir şey olsa Federasyonun başında kim olursa olsun geleceksiniz kardeşim der. Bu hıyarağası bile böyle bir talebi kabul edemez.
Adalet istiyor olsalardı yüksek sesle tüm lig maçlarına yabancı hakem istemeleri gerekirdi.

Niyetlerinin açıkça başka olduğunu görüyoruz ki hala FB tarafından bir açıklama yok. Her şey istedikleri gibi dizayn edildi.

Elimizde herseye rağmen tarihi bir şans var aslında kendi istedikleri hakeme rağmen taraftar ve hoca sağlam durur ve bunlara çakarsak sene sonuna kadar seslerini keseriz

bundan sonra kadıköyde 12 deplasmanda 11 oyuncu ile oynasın fener nasıl olsa karışan karşı çıkan yok

Başakşehirle şampiyonluk maçımıza dönerse kim verecek hesabını attığımız goller iptal edilirse ne olacak
Yahu Ahmet ben bir şaibe olmasını beklemiyorsum diyorum sen attığımız goller iptal edilirse ne olacak diyorsun ;D

Ben dediğim gibi o noktaya gelinebileceğini düşünmüyorum.

2 hafta kamuoyu oluştursalar ligin daha heyecanlı geçmesi için 5 puanımızı falan silerler muhtemelen bizim mallar da hiç ses çıkaramaz

böyle basiretsizlik görmedim

Bildiğin tetikçi bu.. adnan oktar ın kediciği acur un arkadaşı..

Yazıklar olsun

Geri
Üst Alt