Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Kaleciyi türk yapacagiz. Uğurcan çakır uygundur şu an.
Uruguayli gelecek sezon da burada olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleciyi türk yapacagiz. Uğurcan çakır uygundur şu an.
Normalde 10 milyon ama herkes alacakları için ihtar çekiyor oraya. Seçim sonrası musluklar akar mı bilmemekle birlikte 6-7 bandına düşebilir. Almalı mıyız emin değilim.
Olsun yedekteUruguayli gelecek sezon da burada olur
En azından gurboları yerli saldırırsak Suat Serdar için zorlamak lazım bence. Hiç istemediğim bir kural ama işimize yarar doğrusu.Schalke'deki su genc orta sahayi alak bari
Ne çağdışı bir karar
33 olması bir şeyi değiştirmez ki renktaş çok formda ve hala en az 2 sezon bu üst seviyede oynayabilecekken alamayız.33 olacak yakında koyu Gsli adam gelecekse bu yaz gelir 40dan sonra alacak halimiz yok
28 yaşında Sneijder geldi bu takıma,koyu Gsli İlkayın 33 yaşında gelmesi imkansız bir olay değil.Adam bu sene büyük ihtimal Premier Lig+Şl alacak avrupada hedefleyeceği bir şey kalmayacak yönetim üstüne düşerse ihtimali var bu işin.33 olması bir şeyi değiştirmez ki renktaş çok formda ve hala en az 2 sezon bu üst seviyede oynayabilecekken alamayız.
Kimin yerine?
2 yerli stoperle oynarız demeyin de
Arda ile Ferdi giderse gorurum ben bu sikecileri.
Oyle zaten de bu iki oyuncuyu kaybetsinler gorecegim ben onlari. Sakat Mert Muldur'e saldirirlar.Adamların tek derdi bizim önümüzü kesmek.
Drogba ve Sneijderli kadro varken de aynı pisliği yaptılar.
Avrupa?