TFF, Yabancı Kuralının 1 Sezon Daha Devam Edeceğini Açıkladı

Zamanında Burak Y. hamlesi çok kritik ve tarumar edici olmuştu, benzer olayı Uğurcanda yaşayabiliriz.

fenerin tekeline dönmüş tff bizde burda nolur seneye diye konusuyoruz ahahha
ali koç istedi diye olan olaya bak kansızlar

5 yıldır kendi kulübüne hayrı olmayan zengin züppenin idare ettiği, 10 küsür yıldır Şampiyonlar Ligine gidemeyen, Avrupa'da başarısı olmayan kulübün dediği oluyor koduğumun yerinde.

33 olması bir şeyi değiştirmez ki renktaş çok formda ve hala en az 2 sezon bu üst seviyede oynayabilecekken alamayız.
28 yaşında Sneijder geldi bu takıma,koyu Gsli İlkayın 33 yaşında gelmesi imkansız bir olay değil.Adam bu sene büyük ihtimal Premier Lig+Şl alacak avrupada hedefleyeceği bir şey kalmayacak yönetim üstüne düşerse ihtimali var bu işin.

Başlığı "Ali Koç, Yabancı Kuralının 1 Sezon Daha Devam Edeceğini Açıkladı" diye revize edelim.

Ya ulan sizin ben taa

Reisin fenerasyonundan galibiyet hediyesi

Bilmem ne evlatları

Helak olmaya devam edeceksiniz puştlar

Tabiki sinirsiz olsa daha iyi olurdu yine de bunada sükür demek lazim. Ben düsürürler diye korkuyordum. Nitekim eskiden 5+0+3 gibi sacmaliklar vardi. 8+3 yine tahammül edilebilir seviyede.

Adamlar ali Koç'un eline bakıyor. Çoğunluğun serbest olsun dediği bir yerde 8+3 geliyor.

Geri
Üst Alt