# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

:)Orta sahada en iyi adamlar onlardır İtalyada. Yani saydırsan en iyileri onlarla beraber Ledesma'yı da söylerim o açıdan. Farklı stilde adamlar olduğunu biliyorum:D

Elano'nun baya bir iyisi bana göre. Bizden önce fazla izlememiştim Elano'yu ama bizdeki oyununu rahatlıkla katlar Ledesma. Tabii Elano'nun kalitesinin altında oynadığını da düşünüyorum.

Takımın aradığı adam dinamo değil, iyi pas dağıtan ayağındaki topu kolay vermeyen birisi. Bence tabii.

Abi sende yap bir analiz, nasıl oyuncu senden öğrenelim. :yenieek:

ya bende çok fazla izleme imkanı bulamadım,izlediğim kadarıyla söyleyebilirim ancak,bencede defansif yönü kötü değil,çok iyi değil ama kötü denilemez bence haksızlık olur,zaten cana nın yanına alıncaak adamın öne oynama etkisi fazla olmalı bence,şutları gayet iyi ,hani topal a benziyo biraz bu konuda o da çok iyi şut atarda fazla uzaktan golü yok:D,çok top kaptırdığına rastlamadım genelde olumlu kullanıyordu,oyundanda kopan bi oyuncu değil gördüğüm kadarıyla bunu çok net söyleyebilirim,izlediğim kadarıyla kısaca bu,tabi çok izlemiş gibide atmayayım izlediğim adam bu:o

çok büyük bi süpriz olmassa bu iki transferde gerçekleşir inşalah

arkadaşlar aranızda ingilizceye hakim olan varsa arsenal forumlarına dalsın ve sorsun arsenallilere rosicky ile durum ne diye?

Bizim aradığımız oyuncu, öncelikle defansif özellikleriyle ön planda olmalı. Mobil olsun, dinamo gibi çalışsın, başarılı şekilde top kapsın falan. Bu 3 özelliği olmayan bir adamı box-to-box diye orta sahaya koyarsan, yine hüsranla sonuçlanan bir sezon yaşarız. Ondan sonra kaleciyi suçlarız yine.

Bizim aradığımız adam eğer Barcelona gibi 4-3-3'ü felsefesi ile oynayacaksak Ledesma-Rosicky gibi oyuncular ama sıkıntı şu ki o zaman da defans hattı ve kaleci eksikliklileri yine berbat edecek bizi belkide.Onun için bu 2 transfer harici defansa mutlaka kaliteli bir oyuncu daha bulunmalı.

O değil de bu scoutgs ne derse doğrudur görüşü neden arkadaşlar?

Adamlar geçen sene Emana bitti, Sercan hayırlı olsun dediler ama fos çıkmıştı

emana bitti demediler hatırladığım,sercan la alakalı olarak ise bitti dediler evet hata sonuçta bitti diye yazmak ama prensip anlaşması yapıldı ama sonra bursa başka nı vazgeçti bildiğim kadarıyla taraftar tepkisinen çekinip,neyse zaten ledesma ve rosicky olursa herkesin transferdeki ilk kaynağı olacaklar ama bu transferler olmazsa alacakları tepki kelimelerle tarif edilemez herhalde

emana bitti demediler hatırladığım,sercan la alakalı olarak ise bitti dediler evet hata sonuçta bitti diye yazmak ama prensip anlaşması yapıldı ama sonra bursa başka nı vazgeçti bildiğim kadarıyla taraftar tepkisinen çekinip,neyse zaten ledesma ve rosicky olursa herkesin transferdeki ilk kaynağı olacaklar ama bu transferler olmazsa alacakları tepki kelimelerle tarif edilemez herhalde

evet kesin dediler,hatta bugün bi daha gs de dedik,imzalar atıldı dedik,daha ötesi varmı falan gibi bişi dediler,yani olası bi yanılmada site için hiç iyi olmaz.

Bizim aradığımız oyuncu, öncelikle defansif özellikleriyle ön planda olmalı. Mobil olsun, dinamo gibi çalışsın, başarılı şekilde top kapsın falan. Bu 3 özelliği olmayan bir adamı box-to-box diye orta sahaya koyarsan, yine hüsranla sonuçlanan bir sezon yaşarız. Ondan sonra kaleciyi suçlarız yine.

Barış, Sarp bu dediklerini yapabiliyor?:) Asıl mevzuu topu ayağına aldığında birşeyler üretebilecek orta saha. Ayağındaki topu kolay vermeyen, basit vücut çalımlarıyla orta sahayı boşaltan bir adam eksik bizde.

Orta sahada 2 metre önündeki adama pas verebilen bir adam alalım yeter bize şu anda :D Ayrıca topu ayağına aldığı zaman çocuk gibi telaşlanmıcak adam lazım.

Barış, Sarp bu dediklerini yapabiliyor?:) Asıl mevzuu topu ayağına aldığında birşeyler üretebilecek orta saha. Ayağındaki topu kolay vermeyen, basit vücut çalımlarıyla orta sahayı boşaltan bir adam eksik bizde.

Yapamıyorlar. İkisi de defansif olarak kötü. Top kapma konusunda ise berbatlar. Barış denen eleman hele dünyanın en kolay geçilen futbolcusu. Mustafa Sarp ise defansif olarak daha iyi denilebilir ama mobil ve çalışkan değil.

Bize gerçekten iyi defans yapabilen bir box-to-box lazım bu sebeple. Tabi ben zeka özürlü ve ayağı yamuk olsun demiyorum. Defansif özelliklerinin yanında, tekniği ve oyun zekası da en azından ortalama seviyede olan bir adam alınmalı.

bence bu sene en başta rıdvan dilmen yanında cana transferini olmusuz olarak nitelendiren herkes yanılacak,bence bu yıl yaptığımız en iyi transfer cana,3 maç üst üste oynasın ondan sonra görün cana yı,

ayrıca ledesma ve rosicky transferlerini açıklamamsının bence yegane nedeni elano nun satışının tamamlanmaması,ondan gelen paraya göre ödemeler şekillenecek herhalde,elano işi okeylenirse diğerleri açıklanacak şahsi fikrim

Orta sahada 2 metre önündeki adama pas verebilen bir adam alalım yeter bize şu anda :D Ayrıca topu ayağına aldığı zaman çocuk gibi telaşlanmıcak adam lazım.

Aynen katılıyorum.Premier lig de oynamıyoruz.Tsl için önündeki adama pas atabilen birazcık koşup mücadele eden,soğukkanlı oynayan adamlar yeter.

Cevap: Cristian Ledesma ve Rosicky Galatasaray'da !

Ladesma hakkaten iyi transfer.

Ama Rosicki'nin elimizde patlayacağını düşünüyorum.

Sakatlarlar, kırarlar, dökerler o çocukcağızı Türkiye'de.

Keşke Baptista'yı alabilseydik yerine. Yada daha da iyisi Diego.

baptistanın bize orta-ileride gereken yaratıcılığa sahip olduğunu düşünmüyorum (ama çok yırtıcı ve bitirici bir forvet olabilir. ama önceliğimiz değil). diegoda bizi biraz aşar da ireland veya ederson isimlerinden birisi olsaydı çok yerinde olurdu (en azından gençler, sakatlık sorunları yok ve diego kadar pahalı değiller)

rosicky'nin menejeri neden galatasaray ile görüşmüyoruz dedi

Bugun listeler UEFA'ya bildirilecek kimi ne gore TSİ 18.30 kimi ne gore gece 00.00 son bildirme suresi(play-off için). Bugun bu listede yeni 3 transferi eklemek zorundalar bence.

Yok bu turu da bekleyelim. Gruplardan once tekrar liste verilecek derlerse, hüsran yaşabiliriz. Evet takıma tam guvenemiyorum. Geçen sene ligde Ank.spor maçı hiçbir maçta rahat oldugumu hatırlamıyorum. Hemen hemen her maçı zar zor alıyoruz ya da puan kaybediyoruz. Deplasman karnesi kotuydu. Avrupa Liginde karşı takımı tanımıyoruz. Çetin ceviz çıkabilir. Grup maçı olsa sorun değil, telafisi var ama eleminasyonun yok. Agustos ayında Avrupa kupalarına veda edersek, hesabını zor verirler. 3 transferle mi eleyecegiz deyenelere, evet arkadaşım, ne yazık ki bu takım bazen bir oyuncunun performansına bile muhtaç kaldı kaç kere. Takım zaten güçlü olsa araya 1-2 genç koyabilir, onların da pişmesini sağlayabilirdik. Bugun için G.Saray'ın Musa'yı oynatma sansı/lıksu bile yoktur. Maçlar o kadar yakın, zor geçiyor yani.

Toparlarsak, bugun Baptista, Ledesma, Rosicky her ne karın ağrısı dunya yıldızı gelmiyorsa gelmesin, umrumda olmazdı. Zaten zorla sadece para gucuyle gelecek oyuncu istemiyorum. Lutfederek oynuyorlar sonra. Gidelim orta sınıf takım oyuncuları alalım Bradley, Obraniak vb. yeter ki bugun bildirilecek kadroda oyuncular bulunsun.

Misal, Sasa İliç dunya yıldızı mıydı? Kotu futbolcu muydu? Kalitesi G.Saray'ın altında bir oyuncu muydu? Oteki yabancılara gore cok daha ucuza oynadı (yıllık toplam 550bin euro), takımın dışlamasına rağmen, disiplinli şekilde topunu oynadı, ustune dusuk maaş aldıgı için elden çıkarırken zorlanmadık, para kazandık. İş bilen bir yonetim olsa 900bin euroya degil, cok daha fazlasına satabilirdı İliç'i.

rosicky'nin menejeri neden galatasaray ile görüşmüyoruz dedi

Evet böyle bir haber verdi ntv.

Ama şunu söylemek yanlış olmaz, menajerlere güven konusunda. Bazen piyasa yapmak için şunla bunla görüşüyoruz derler bazende anlaşılmış takımı deşifre etmemek ve diğer kulüpleri çekmemek için olayı gizlerler tabii anlaşan kulüpte bunu talep ettiğinde. Yani menajer öyle dedi diye "ahanda bak göüşmemişik la" demek yanlış olur. Azcık düşünürsek çokca sebeb bulabiliriz.

Bu arada, ScoutGs için benim kankalarım ya da çok takip ettiğim adamlar değiller arada girer bakarım burdan bir link gördüğümde. Ama dikkatimi çekti, bizler basbas "Baroş'un sözleşmesi uzatılsın" diye konuştuğumuzda adamlar bir süre sonra "Baroş 2 yıl daha Galatasaray'da" haberini verdiler. Ama resmi açıklama yoktu hatırlatayım. Haftasonu (bu), resmi açıklama geldi yanılmıyorsam, günlerde yanılmış olsam bile birşey ortada o da erken haber verdikleri ve süresinide doğru söyledikleri gerçeği var.

Şuna geliyorum, transferler olmayabilir, şartlar değişebilir. Ama ben bugün yarın transfer olucak demekten ziyade o bölgeye 2 adam almak zorunda olduğumuzu biliyorum. Ama Pino gibi (oyunculuğu harika olabilir) müzmin sakatlardan ziyade biraz daha sağlam oyuncuları neden almayız konusunda endişeliyim. Aldık bu adamı henüz yeni transfer ve o bölgede ilk 11 kasabilir gelgör ki sakatlık varan 1.

Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

liste play off için sanırım,bugün transfer beklemiyorum ben açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt