Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma
Bugun listeler UEFA'ya bildirilecek kimi ne gore TSİ 18.30 kimi ne gore gece 00.00 son bildirme suresi(play-off için). Bugun bu listede yeni 3 transferi eklemek zorundalar bence.
Yok bu turu da bekleyelim. Gruplardan once tekrar liste verilecek derlerse, hüsran yaşabiliriz. Evet takıma tam guvenemiyorum. Geçen sene ligde Ank.spor maçı hiçbir maçta rahat oldugumu hatırlamıyorum. Hemen hemen her maçı zar zor alıyoruz ya da puan kaybediyoruz. Deplasman karnesi kotuydu. Avrupa Liginde karşı takımı tanımıyoruz. Çetin ceviz çıkabilir. Grup maçı olsa sorun değil, telafisi var ama eleminasyonun yok. Agustos ayında Avrupa kupalarına veda edersek, hesabını zor verirler. 3 transferle mi eleyecegiz deyenelere, evet arkadaşım, ne yazık ki bu takım bazen bir oyuncunun performansına bile muhtaç kaldı kaç kere. Takım zaten güçlü olsa araya 1-2 genç koyabilir, onların da pişmesini sağlayabilirdik. Bugun için G.Saray'ın Musa'yı oynatma sansı/lıksu bile yoktur. Maçlar o kadar yakın, zor geçiyor yani.
Toparlarsak, bugun Baptista, Ledesma, Rosicky her ne karın ağrısı dunya yıldızı gelmiyorsa gelmesin, umrumda olmazdı. Zaten zorla sadece para gucuyle gelecek oyuncu istemiyorum. Lutfederek oynuyorlar sonra. Gidelim orta sınıf takım oyuncuları alalım Bradley, Obraniak vb. yeter ki bugun bildirilecek kadroda oyuncular bulunsun.
Misal, Sasa İliç dunya yıldızı mıydı? Kotu futbolcu muydu? Kalitesi G.Saray'ın altında bir oyuncu muydu? Oteki yabancılara gore cok daha ucuza oynadı (yıllık toplam 550bin euro), takımın dışlamasına rağmen, disiplinli şekilde topunu oynadı, ustune dusuk maaş aldıgı için elden çıkarırken zorlanmadık, para kazandık. İş bilen bir yonetim olsa 900bin euroya degil, cok daha fazlasına satabilirdı İliç'i.