- 4 Ağustos 2009
- 83.681
- 62.326
- 5.093
Gercek Imparatorrent hocam çok güzel konuşmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam fazla ezme adamı.
Gurbetçi sonuçta.
"2020 GSC yılın gurbosu" değil misin?Gurbetçi derken neyi ima ettin heis
"2020 GSC yılın gurbosu" değil misin?
Yanında da Hamza var yani zaten olan fotoğraflar
Ezmek ne alaka
Bu neyin kafası yav
Ne olmasını istersin her yerden ismini, cismini mi silsinler
Röportajın nerede yapıldığını biliyor musun diye sorayım ya da
Yeter be adam yeter.Ft: kim o (kafa sallayarak) haberim yok
Birebir bunu demisti basin toplantisinda![]()
Omar'ın gelmesiyle zaten Defans rahatladı...son maçlar mesela o taraftan hiç atak yemedik...son maçtaki ikinci golde isterse düşürebilirdi Boyd'u ama sarı kartından dolayı yapmadı...Bu adamın konuşmaları iyi bu arada. Uygulamaya geçirebileceğine çok inanmıyorum ama küme hattından kurtulduğumuza göre sene sonuna kadar bir şansı olacak. İyi futbol ve skor görürsek devam edilebilir. Diğer türlü gönderilmeli. Savunmayı bir an önce oturtmalı.
Omar tarafı değil ama kontra yediğimizde Taylan 2.bölgede tek başına kalıyor. Berkan'ı da ön alan presinde kullanmasından kaynaklanıyor. PvA'da önde olunca defansta 3'lü kalmak için Omar oraya deplase olamıyor. Gedson bu yüzden kaç kere bire bir kaldı. Avantajımız Taylan'ın kartı 90'da yemesiydi. Bu yüzden yugoslav faulü yapmaktan çekinmedi ama normalde maçın başında kartı çıkartıyorlar bize malum. O zaman ciddi sıkıntı yaşayacağız. Pulgar yerine Taylan tercihi de Taylan'ın bu alanı hızıyla daha iyi kaplayabilecek olması bence. Kontra yerleşimlerinde mutlaka 2. bölgede 2 kişi kalmak lazım, Cica ve Berkan'ın ceza sahasına girdiğini düşünürsek farklı bir çözüm gerekiyor sanki. Çok rahat geçtiler bizi orada.Omar'ın gelmesiyle zaten Defans rahatladı...son maçlar mesela o taraftan hiç atak yemedik...son maçtaki ikinci golde isterse düşürebilirdi Boyd'u ama sarı kartından dolayı yapmadı...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bodruma gitsin helallik istesin , elini öpsün Terim affederse biz de affederiz.Domenec Torrent: "Sayın Fatih Terim, sadece Türkiye'de önemli bir isim değil. Avrupa'da da önemli biri. Çok saygıdeğer bir antrenör."
Taraftar söylemleri dışında abartıyorsun, onu da zaten engelleyemeyiz.Torrent ile cok fazla kiyaslanmakta Fatih hoca. Adam ilk deplasmaninda havalimaninda Fatih Terim atkisiyla karşılandı. Adamin yerine ben utanıyorum, ne yapayım ustat. Aklima Igor Tudor'un da aciklamalari geliyor bizden ayrildiktan sonra. Bir roportajinda heryer de Fatih Terimin sözleri, resimleri vardı. Rahat bir ortam yoktu gibi sozler sarfetmisti. Bilmiyorum, bende bu sebepten cok fazla dikkat ediyorum detaylara. Adama sadece istedigi gibi calismasi icin firsat tanilmali istiyorum. Kafasi rahat olsun. Belki bu resim konusunda abartmis olabilirim, haklisin admirim
"İstanbul'u gezme şansı oldu mu?" sorusuna Torrent:
"Geldiğimdem beri Florya'dayım. Şehri görme şansım olmadı. Sabah 08'de Florya'dayım, akşam 20'de çıkıyorum. Takımın durumu itibariyle şehri gezmeye vaktim olmadı. Çok merak ediyorum
bu adama laf edenler utanır mı
sanmam
Pulgar Şili milli takımında oynadığı maçta ufak bir sakatlık yaşamış ve çıkmıştı. Belki o yaşadığı sakatlığın bir etkisi olabilir. Bir de Torrent'in orta sahaya istediği Sainz vardı Barca B'den Pulgar hazır değil diyerek böyle bir haber de hatırlıyorum.Bu tbiki sohbet ama 1 allahın gazeteciside taraftarın cevabını ÇOK merak ettiği "Taylan'ın ne kadar artısı var ki bu kadar ısrar ettiniz "
Pulgar "haızr değil" yorumlarında şunu derim "Taylan daha mı hazır?" diye sorgularım.
Genelde efendi bir adam ama - egolu davranmıyor - açık ve bence dürüst konuşuyor çoğunluka.
Terimde zamanında görmemişti, bodrumdaydi geneldeKendini ispatlamak çok zor bi süreçtir. Orada yatıp kalktığı günlerde olmuştur eminim
Dinledin mi / okudun mu aciklamalari ustad. Nedir görüşünTerimde zamanında görmemişti, bodrumdaydi genelde![]()