Torrent, beIN Sports'ta Açıklamalarda Bulundu

Taraftar söylemleri dışında abartıyorsun, onu da zaten engelleyemeyiz.

Kulüp başkanı gönderdik diyor; doğru karardı diyor, Torrent'in de arkasında duruyor bu kafi. Röportaj zaten Florya'da yapıldı yani hali hazırfa orada olan bir foto; aksine sırf o röportaj için kaldırmak eziklik olurdu.

Tudor konusunda hele hiç katılmıyorum. Tudora koca bir ikinci devre verdik; Bruma ve Sneijder'i onun yüzünden tamamen kaybettik. 200 m euro yükümlülüklü takım kurduk, bu ayrıcalığın 10 aylık hocaya verilmesi tarihte pek yoktur.

Yok zaten benim Tudor'u destekledigim yok. Benim derdim sadece hocaların rahat kafayla calisabilmesi. Tudor'un sozlerineydi benim alıntım. Yoksa kagit üzerinde onun imkanlari suan Torrent ten cok daha fazla

Dinledin mi / okudun mu aciklamalari ustad. Nedir görüşün
Futbolu bilen insandan korkulmaz ya, en nihayetinde sonuca ulaştırıyor. Türkiye şartlarını bilen, ligi bilenden korkmalı. Taraftara oynayıp geçiyorlar.

Konustukca batiyorlar. Madem topu 5 saniyede istiyordun neden Gedson icin israrli olmadin?
Gedson'da bu adamın isteyip, istememe meselesi değil ki takım para olmadığı için almadık bu kadar basit bunu neden anlayamıyorsunuz anlamıyorum. Konuştukça batma bu değil Necati yada Selçuk'un yaptığı çalışarak değilse, değişerek gelişeceğiz açıklamasıdır.

Israrcı olsan ne olacak yönetimde ne çap var ne para. Sezon basinda 30 milyonu çöpe atmışsın zati.
Evet, 1.5 milyonu verememisler ama yine de israr edebilirdi. Adamlar giderayak bile iyilik yapamadilar.
Valla Dursun dahil ilk defa yonetimden nefret ettim.

Konustukca batiyorlar. Madem topu 5 saniyede istiyordun neden Gedson icin israrli olmadin?
Gedson iyi futbolcu fakat box to box geçiş oyunu oynayan takımlarda büyük iş yapar bizim futbolda oturacak sistem set futbolu olacak geçişten çok pas kalitesi yüksek bir 8 numara önceliğimiz olur sezonda 15-20 gole katkı yapması lazım rakip kapanınca uzaktan şutlarla veya araya atacağı toplarla da skor yapması gerekir ona göre planlama yapmışlardır sene sonu 6-8 numara gelir Gedson'u almayıp kötü de 8 numara alamazlar. Belki de hoca Gedson'u istedi yönetim almadı bunu da bilmiyoruz.

Biliyorum, onun icin israr etmeliydi dedim.
Para yok ısrar etse ne olacak? Herkes Terim değil ki istediğini yaptırabilsin ki bazen onun bile yaptıramadığı zamanlar oluyordu. Şampiyonluğa oynama şansımız olsa bir nebze ama o da yok o yüzden devre arası minimum maliyete ve gelecek sene için genelde kontrat kalmayacak şekilde yapmaya çalıştılar işte. Hedef kalırlarsa gelecek sene oyuncu satıp oradan gelecek parayla ve bazı bedelsiz isimleri katarak kadroyu tamamlamak planları bu. Marcao-Nelson- Cica(haberlere göre)- Kerem- Mohamed gibipiyasası olan oyunculardan gidecekler olacaktır ona göre gerek daha uygun bonservis vererek gerekse bonservissiz oyuncularla kadroyu CAmpos- Sensibile kuracaktır eğer kalırlarsa.

Domenec Torrent: "Oyuncu değişiklerinde 8+3'e uyarak hareket etmek zorundasınız. Morutan bazen bu regülasyona takılabiliyor. Barış'ı orda kullanmak durumunda oluyoruz. O da en iyisini yapmaya çalışan oyuncularımızdan biri."
Geldiginden beri sahaya 3 yerliyle ciktigi tek mac varmi diye zorladim kendimi hatirlayamadim. Hep daha fazla yerli sahadaydi. Morutan konusunda baska biseyler var.

Morutan gibi bir yeteneği kazanmaya çalışmak yerine kadro dışı bırakmaz bence.Bunun altında kesin sözleşme sıkıntısı var, yönetimin evet parayı ödeyemedik oynatamıyoruz diyecek hali yok sonuçta.Çünkü aklım almıyor, Riera ile özel çalışmalar yapıyordu Morutan.

City’deki Kayky fena bir topçuymuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rotasyondan bahsediyor da tek kulvarda devam ediyor neyin rotasyonu.

Son düzenleme:
skibbeyi astiniz
rikering beyi yediniz
tudoru zehirlediniz

torrenti tost yapmadan birakmassiniz

sonunda taktik konuşan bir hoca. takımda gelişme olduğu açıkça görülüyor zaten. arda ömer alpaslan gibi son çürüklerden de kurtulduğumuzda yönümüzü tekrar avrupaya çevireceğiz.

Geri
Üst Alt