Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
su aralar limoni!!telefonda biraz tartistik,daha dogrusu biraz saydirdim kendisine,,Takip etmiyorum...senin aran iyi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su aralar limoni!!telefonda biraz tartistik,daha dogrusu biraz saydirdim kendisine,,Takip etmiyorum...senin aran iyi mi?
TeşekkürlerKendinize gelin lütfen. FBJK kardesleri birbirine mac bile satar oldu sike olaylarindan sonra, bizim dost olarak görebilecegimiz bir tek Trabzonspor var Türkiye'de.. 12 numara'da bir sürü BJK'li var, bukadar mesele yapmiyorlar. Birbirinize hakaret etmeniz hicbirseyi degistirmez.
Şimdi ersin gokalioglu ne alaka anlamadim? Twitter efsanesi degil.mi busu aralar limoni!!telefonda biraz tartistik,daha dogrusu biraz saydirdim kendisine,,

Almanya ya sen?...bu arada ismim fatih....Gurbetin neresinden sayın bordomavi
Haklısınız pardon demekki ts forumları falan sarmıyo ki buraya kadar teşrif etmişsinizFark ettiyseniz gs başliklarina yazmadim...konu Trabzonspor olunca yazdigim yorumlar neden bu kadar zoruna gidiyor bazi arkadaşlarin?
Sen her türlü Trabzonspor hakkinda yaziyosun...arkadaşim.bu ülkede bizim.hakkimizi yediler....soruyorum neden sözde imparator 30 ay oldu konuşmuyor?O yazdigi şeyden sonra bu şahsiyet nasil ban yemiyor. İnsan hayret ediyor. Sanirsin Galatasarayy forumu degil. Ortak taraftar forumu.
Ankaranın bağlarıAlmanya ya sen?...bu arada ismim fatih....
la maksat sohbet olsun,yoksa efsane mi yoksa kestane mi sen daha iyi bilirsin adam senin memleketlin..Şimdi ersin gokalioglu ne alaka anlamadim? Twitter efsanesi degil.mi bu![]()
Alakasi yok...Trabzonsporun sanki para ! Karşılıgı hakki olan kupayi sattigini ifade eden kisilere cevap verme hakkini gordüm.kendimdeHaklısınız pardon demekki ts forumları falan sarmıyo ki buraya kadar teşrif etmişsiniz
Dalga mi geciyosun? Sen samimi yorum yapamiyomusun? Bu arada o stadin ismi rte stadi olmayacak...bundan emin olAnkaranın bağları
bu arada konu dışına çok çıktık hayırlı olsun rte stadı
Genelleme yapmayın belki satanlar vardırAlakasi yok...Trabzonsporun sanki para ! Karşılıgı hakki olan kupayi sattigini ifade eden kisilere cevap verme hakkini gordüm.kendimde
sen ölüm fermanini yazdin aslanim,simdi bütün terimciler seni linc etmek icin buraya damliyacaklar..biz bile laf geciremiyoruz terimcilere..Sen her türlü Trabzonspor hakkinda yaziyosun...arkadaşim.bu ülkede bizim.hakkimizi yediler....soruyorum neden sözde imparator 30 ay oldu konuşmuyor?
Böyle sohbet mi olur...evet benim memleketlim...senin memleketinde deli yok mula maksat sohbet olsun,yoksa efsane mi yoksa kestane mi sen daha iyi bilirsin adam senin memleketlin..
Padişah emretti arkasında %70 var nasıl olmayacak kim engelleyecek (not: bu mesaj tüm ciddiyetimle yazılmıştır)Dalga mi geciyosun? Sen samimi yorum yapamiyomusun? Bu arada o stadin ismi rte stadi olmayacak...bundan emin ol
Sen her türlü Trabzonspor hakkinda yaziyosun...arkadaşim.bu ülkede bizim.hakkimizi yediler....soruyorum neden sözde imparator 30 ay oldu konuşmuyor?