Trabzonspor'un Yeni Stadının Adı Değişti

Kendinize gelin lütfen. FBJK kardesleri birbirine mac bile satar oldu sike olaylarindan sonra, bizim dost olarak görebilecegimiz bir tek Trabzonspor var Türkiye'de.. 12 numara'da bir sürü BJK'li var, bukadar mesele yapmiyorlar. Birbirinize hakaret etmeniz hicbirseyi degistirmez.
Teşekkürler

O yazdigi şeyden sonra bu şahsiyet nasil ban yemiyor. İnsan hayret ediyor. Sanirsin Galatasarayy forumu degil. Ortak taraftar forumu.

Fark ettiyseniz gs başliklarina yazmadim...konu Trabzonspor olunca yazdigim yorumlar neden bu kadar zoruna gidiyor bazi arkadaşlarin?

O yazdigi şeyden sonra bu şahsiyet nasil ban yemiyor. İnsan hayret ediyor. Sanirsin Galatasarayy forumu degil. Ortak taraftar forumu.
Sen her türlü Trabzonspor hakkinda yaziyosun...arkadaşim.bu ülkede bizim.hakkimizi yediler....soruyorum neden sözde imparator 30 ay oldu konuşmuyor?

bence bir milyon Galatasaraylı ülkede 8 avrupada 2 milyon trabzonluyu yok eder yani.

Sen her türlü Trabzonspor hakkinda yaziyosun...arkadaşim.bu ülkede bizim.hakkimizi yediler....soruyorum neden sözde imparator 30 ay oldu konuşmuyor?
sen ölüm fermanini yazdin aslanim,simdi bütün terimciler seni linc etmek icin buraya damliyacaklar..biz bile laf geciremiyoruz terimcilere..

1-Bu topicle ne ilgisi var bu konunun.

2-Fatih terim sorunu bu forumda GS lilari ilgilendirir.

3- Biz GS taraftari olarak bu forumda bütün takimlarla ilgili yazabiliriz.

4- Ben Fatih terimi sevmem.

5- Sen GS için 2 sene şampiyonluk hediye edildi diyemezsin. Bunu ispatlaman lazim.

Geri
Üst Alt