Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisiyle gitmemiş miydi buraya yav
Ligde yerliden çok yunan topçu olduTsimikas iyi orta yapan hızlı ve çevik bir bek. Yunan oyuncuların Türkiye'ye adaptasyonu da genellikle mükemmel. İnşallah olur.
Yok yav takıldığım yok da bu kadar güçlüysek onlar kazanınca nasıl veriyoruz yaniobjektif olarak
tinerciler söylem işini beceriyor
bizimkiler bu işi beceremiyor
ha çoluk çocuk işi yaptıkları ama seni sinirlendirebiliyorlarsa demek ki kendilerine göre doğru yapıyorlar
okadar done var ki vurabileceğin sen yapmasan bile fenolarına yaptır
misal ŞEREFSİZ BEŞİKTAŞ mottosu oluşturabilirsin
okadar çok şerefsizler ki cuk oturur
sen yapmazsan onlar yapar
candaş tolga denen it bizzat anti gs akımının başındaydı
trolleriyle bunu oluşturdu
ha ben gram takmıyorum twitter geyiğini
daha yüzümede twitterde dönen muhabbeti söyleyen bir fbjklide görmedim
tanıdığım tüm fbjkliler hakkımızla kazandığımızı söyledi ztn akside zeka geriliği öyle bir adamında benim çevremde işi yok
twitter goygoyunun gerçek hayatda bir karşılığı yok ya
genel olarak boş iş
birde not olarak bu twitteri trde ağırlıklı olarak aktif işsiz güçsüz kadıköy ve beşiktaş tayfa kullanıyor onun için twitterde chp 90% ile iktidar oluyor![]()
Doruk Recebin hesabini hacklemis olabilir
1 sene daha var
Hayir rdas sözlesmesi uzatilacak ve Okan hoca degerlendirecek dediler en son
Eyvallah beyler.Umut'un yine kafası güzel galiba yavDegil.
Eyvallah beyler.Umut'un yine kafası güzel galiba yav![]()
bu ihtimal daha yuksekYa da doruk diye biri hiç yoktur,yönetimin ortak hesabıdır
şu yorumları okudukca ben utandım.sahi bunlar futbol bilyo mu?arda güler yalayın anca sayfalarca.tsimikası ne zaman izlesem full hücumdaydı,adam yorulmak bilmiyor.ortaları da şahaneydi.gelirse basarılı bi transferdir
![]()
konstantinos tsimikas
son günlerde görüştüğümüz söylenen yunan oyuncunun kendisi olduğuna dair haberler çıkmaya başladı. şayet haberler doğru ise olympiakos günlerine döner mi, aradığımız sol bek olur mu muamma.rerererarara.net
değerlendirmem geliyo,20 şınav cekeyim hemen
Ya Tsimikası Allah aşkına adam live de en çok süre alan rotasyon oyuncularından orayı bırakıp gelmez, kloop da böyle bir alternatif oyuncuyu birakmazTSIMIKASSSS