Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
objektif olarak

tinerciler söylem işini beceriyor

bizimkiler bu işi beceremiyor

ha çoluk çocuk işi yaptıkları ama seni sinirlendirebiliyorlarsa demek ki kendilerine göre doğru yapıyorlar

okadar done var ki vurabileceğin sen yapmasan bile fenolarına yaptır

misal ŞEREFSİZ BEŞİKTAŞ mottosu oluşturabilirsin

okadar çok şerefsizler ki cuk oturur

sen yapmazsan onlar yapar

candaş tolga denen it bizzat anti gs akımının başındaydı
trolleriyle bunu oluşturdu

ha ben gram takmıyorum twitter geyiğini
daha yüzümede twitterde dönen muhabbeti söyleyen bir fbjklide görmedim
tanıdığım tüm fbjkliler hakkımızla kazandığımızı söyledi ztn akside zeka geriliği öyle bir adamında benim çevremde işi yok

twitter goygoyunun gerçek hayatda bir karşılığı yok ya

genel olarak boş iş

birde not olarak bu twitteri trde ağırlıklı olarak aktif işsiz güçsüz kadıköy ve beşiktaş tayfa kullanıyor onun için twitterde chp 90% ile iktidar oluyor 😂🤷‍♂️
Yok yav takıldığım yok da bu kadar güçlüysek onlar kazanınca nasıl veriyoruz yani

Bu mallığa takılıyorum

Bariz Candaş’ın eseri bir de hala prim veriliyor şu adama, ekşi sözlüğü okumayı tjk tayfa yüzünden bıraktım

Fenerli mallar da Ergin’e saldırmış

Yine de bu tjk denilen camia tam çürümüş parazit, son dönemde 2-3 kez şamp oldular diye kendilerini adam sandılar.

Bu arada Kökcü zu Benfica 30m, Benfica nin tarihinde en pahali transferiymis vay be 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Benficada mevcut kadro da en cok para kazanan kökcü olacak

Eyvallah beyler.Umut'un yine kafası güzel galiba yav :D
1686344427015.webp

şu yorumları okudukca ben utandım.sahi bunlar futbol bilyo mu?arda güler yalayın anca sayfalarca.tsimikası ne zaman izlesem full hücumdaydı,adam yorulmak bilmiyor.ortaları da şahaneydi.gelirse basarılı bi transferdir

şu yorumları okudukca ben utandım.sahi bunlar futbol bilyo mu?arda güler yalayın anca sayfalarca.tsimikası ne zaman izlesem full hücumdaydı,adam yorulmak bilmiyor.ortaları da şahaneydi.gelirse basarılı bi transferdir

2cc931d4157e6cbc0e45aa48d8db2239_w200.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt