- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Topunuz gelinumut tipik fenerli gibi hareket ediyor ztn
tanımasam hangi takımlı diye sorsalar direkt fenerli dersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topunuz gelinumut tipik fenerli gibi hareket ediyor ztn
tanımasam hangi takımlı diye sorsalar direkt fenerli dersin
Abi ben hani polyanaydim yaKlasik Sergen Zeren. Tüm sezon takıma, hocaya söver. Tam bir kaos adamı.
değmezsinTopunuz gelin
Isimli + genc + kaliteli isimlerden uzak durmak lazim. Erden baskan dun dedi, biraz realiteyi gozden kaciriyoruz yok Tielemans, yok Ilkay bunlari Haziran - Temmuz'da getirtemezsin Turkiye'ye. Bize genc, ama yukseliste olan ve henuz buyuk kuluplerin kanca takmadigi isimler olur bu donemde. Firsat transferleri zaten bizim gibi takimlar icin agustos sonuna dogru anca olur her zaman ki gibi.Sen kimi istiyon
Niye sevmeyelim hocayı sevmeyen bi tayfa varsa Fatih terim tayfa'nin bir kısmı sevmiyordur. eleştiride mi yasak ? İlerde ne olur bilemeyiz ama şuan için büyük takım hocası değil ağırlığı yok diyorum. Ayrıca oyun okumada iyi olduğunu düşünmüyorum yetersiz görüyorum. En basitinden Alanya maci hakem katliamı var mıydı vardı hakeme bizde sakladık mi salladik ama sen 10 kişide olsa kendi evinde 2-0 'dan maç vermezsin karşında Alanyaspor var. Beşiktaş maçı gol bağıra bağıra geliyorum dedi hoca bizim gibi izledi. Konya maçı kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin orta sahayı neden boşaltirsin abi gel bana gol at diyorsun. Eleme maçı mı oynuyorsun.şuan eksikleri var zamanla düzelebilir .Daha ne hikaye cikabilir bu sezondan
Fener'e içerde dışarıda üç attık
Galibiyet rekoru kirdik
Kadro dışı kalan boey taraftarla arası açılan kerem sezonun topçusu oldu
İcardi Adına şarkılar soyletti milleti kendine aşık etti
Daha ne hikayesi olabilir Aga hoca de ne yapsın kendini size begendirmek için.
Açık açık sevmiyoruz deyin yaw bin tane element uyduruyorsunuz yok hocanın ağırlığı yok yok her TV'ye çıkılır mi yok kasının ustunde gözün var.
Masonu ayrı bumutu ayrı sergeni ayrı baydiniz cidden
Ocağı görmez dediginiz adam herkesi üst üste koyup şampiyon yaptı iki dk kafa açmayın.
fatih terim'i bi salın artıkNiye sevmeyelim hocayı sevmeyen bi tayfa varsa Fatih terim tayfa'nin bir kısmı sevmiyordur. eleştiride mi yasak ? İlerde ne olur bilemeyiz ama şuan için büyük takım hocası değil ağırlığı yok diyorum. Ayrıca oyun okumada iyi olduğunu düşünmüyorum yetersiz görüyorum. En basitinden Alanya maci hakem katliamı var mıydı vardı hakeme bizde sakladık mi salladik ama sen 10 kişide olsa kendi evinde 2-0 'dan maç vermezsin karşında Alanyaspor var. Beşiktaş maçı gol bağıra bağıra geliyorum dedi hoca bizim gibi izledi. Konya maçı kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin orta sahayı neden boşaltirsin abi gel bana gol at diyorsun. Eleme maçı mı oynuyorsun.şuan eksikleri var zamanla düzelebilir .
Aynen goklere cikarmaktansa okan burugu uzaktan sevmeyi tercih ederimNiye sevmeyelim hocayı sevmeyen bi tayfa varsa Fatih terim tayfa'nin bir kısmı sevmiyordur. eleştiride mi yasak ? İlerde ne olur bilemeyiz ama şuan için büyük takım hocası değil ağırlığı yok diyorum. Ayrıca oyun okumada iyi olduğunu düşünmüyorum yetersiz görüyorum. En basitinden Alanya maci hakem katliamı var mıydı vardı hakeme bizde sakladık mi salladik ama sen 10 kişide olsa kendi evinde 2-0 'dan maç vermezsin karşında Alanyaspor var. Beşiktaş maçı gol bağıra bağıra geliyorum dedi hoca bizim gibi izledi. Konya maçı kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin orta sahayı neden boşaltirsin abi gel bana gol at diyorsun. Eleme maçı mı oynuyorsun.şuan eksikleri var zamanla düzelebilir .
Senin adin niye Dembele oldu kiForum çok gerildi Dembele haberi lazım.
Nelson giderse nehuen perez gelsin miIsimli + genc + kaliteli isimlerden uzak durmak lazim. Erden baskan dun dedi, biraz realiteyi gozden kaciriyoruz yok Tielemans, yok Ilkay bunlari Haziran - Temmuz'da getirtemezsin Turkiye'ye. Bize genc, ama yukseliste olan ve henuz buyuk kuluplerin kanca takmadigi isimler olur bu donemde. Firsat transferleri zaten bizim gibi takimlar icin agustos sonuna dogru anca olur her zaman ki gibi.
Ben yonetime guveniyorum 8 numara konusunda. Ayrica Blas da alinabilir playmaker olarak.
Niye sevmeyelim hocayı sevmeyen bi tayfa varsa Fatih terim tayfa'nin bir kısmı sevmiyordur. eleştiride mi yasak ? İlerde ne olur bilemeyiz ama şuan için büyük takım hocası değil ağırlığı yok diyorum. Ayrıca oyun okumada iyi olduğunu düşünmüyorum yetersiz görüyorum. En basitinden Alanya maci hakem katliamı var mıydı vardı hakeme bizde sakladık mi salladik ama sen 10 kişide olsa kendi evinde 2-0 'dan maç vermezsin karşında Alanyaspor var. Beşiktaş maçı gol bağıra bağıra geliyorum dedi hoca bizim gibi izledi. Konya maçı kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin orta sahayı neden boşaltirsin abi gel bana gol at diyorsun. Eleme maçı mı oynuyorsun.şuan eksikleri var zamanla düzelebilir .
Bir gece operasyonu oldu sanırım.Senin adin niye Dembele oldu ki
Onunla da menajeri ile gorusulur ama sartlar henuz konuşulmamıştır diye twit atar samiyen,boyle goruse goruse kimseyi alamayacagizNelson giderse nehuen perez gelsin mi
Scout ekibi takip ediyormus, ayni ekip Marcao'yu, Nelsson'u falan izleyip sundu o yuzden guvenmek lazim. Sahsen oyuncuyu tanimiyorum oyle sadece 1-2 mac ozetinde denk gelmistim Udinese maclarinda.Nelson giderse nehuen perez gelsin mi