Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isimli + genc + kaliteli isimlerden uzak durmak lazim. Erden baskan dun dedi, biraz realiteyi gozden kaciriyoruz yok Tielemans, yok Ilkay bunlari Haziran - Temmuz'da getirtemezsin Turkiye'ye. Bize genc, ama yukseliste olan ve henuz buyuk kuluplerin kanca takmadigi isimler olur bu donemde. Firsat transferleri zaten bizim gibi takimlar icin agustos sonuna dogru anca olur her zaman ki gibi.

Ben yonetime guveniyorum 8 numara konusunda. Ayrica Blas da alinabilir playmaker olarak.

Daha ne hikaye cikabilir bu sezondan
Fener'e içerde dışarıda üç attık
Galibiyet rekoru kirdik
Kadro dışı kalan boey taraftarla arası açılan kerem sezonun topçusu oldu
İcardi Adına şarkılar soyletti milleti kendine aşık etti

Daha ne hikayesi olabilir Aga hoca de ne yapsın kendini size begendirmek için.

Açık açık sevmiyoruz deyin yaw bin tane element uyduruyorsunuz yok hocanın ağırlığı yok yok her TV'ye çıkılır mi yok kasının ustunde gözün var.

Masonu ayrı bumutu ayrı sergeni ayrı baydiniz cidden

Ocağı görmez dediginiz adam herkesi üst üste koyup şampiyon yaptı iki dk kafa açmayın.
Niye sevmeyelim hocayı sevmeyen bi tayfa varsa Fatih terim tayfa'nin bir kısmı sevmiyordur. eleştiride mi yasak ? İlerde ne olur bilemeyiz ama şuan için büyük takım hocası değil ağırlığı yok diyorum. Ayrıca oyun okumada iyi olduğunu düşünmüyorum yetersiz görüyorum. En basitinden Alanya maci hakem katliamı var mıydı vardı hakeme bizde sakladık mi salladik ama sen 10 kişide olsa kendi evinde 2-0 'dan maç vermezsin karşında Alanyaspor var. Beşiktaş maçı gol bağıra bağıra geliyorum dedi hoca bizim gibi izledi. Konya maçı kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin orta sahayı neden boşaltirsin abi gel bana gol at diyorsun. Eleme maçı mı oynuyorsun.şuan eksikleri var zamanla düzelebilir .

Niye sevmeyelim hocayı sevmeyen bi tayfa varsa Fatih terim tayfa'nin bir kısmı sevmiyordur. eleştiride mi yasak ? İlerde ne olur bilemeyiz ama şuan için büyük takım hocası değil ağırlığı yok diyorum. Ayrıca oyun okumada iyi olduğunu düşünmüyorum yetersiz görüyorum. En basitinden Alanya maci hakem katliamı var mıydı vardı hakeme bizde sakladık mi salladik ama sen 10 kişide olsa kendi evinde 2-0 'dan maç vermezsin karşında Alanyaspor var. Beşiktaş maçı gol bağıra bağıra geliyorum dedi hoca bizim gibi izledi. Konya maçı kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin orta sahayı neden boşaltirsin abi gel bana gol at diyorsun. Eleme maçı mı oynuyorsun.şuan eksikleri var zamanla düzelebilir .
fatih terim'i bi salın artık

Aynen goklere cikarmaktansa okan burugu uzaktan sevmeyi tercih ederim

3 gün önce feneri hanimi edip rekor puanla sampiyon eden adama da dandik bir topcu bizi tercih etmedi diye sallamazsınız yaw. Dandik bir herifin transferi iki fener galibiyetli rekor puanlı şampiyonluktan daha onemli demek ki diyecem de buna akil mantık ermiyor. Aşırı sacma, çözemedim.

Isimli + genc + kaliteli isimlerden uzak durmak lazim. Erden baskan dun dedi, biraz realiteyi gozden kaciriyoruz yok Tielemans, yok Ilkay bunlari Haziran - Temmuz'da getirtemezsin Turkiye'ye. Bize genc, ama yukseliste olan ve henuz buyuk kuluplerin kanca takmadigi isimler olur bu donemde. Firsat transferleri zaten bizim gibi takimlar icin agustos sonuna dogru anca olur her zaman ki gibi.

Ben yonetime guveniyorum 8 numara konusunda. Ayrica Blas da alinabilir playmaker olarak.
Nelson giderse nehuen perez gelsin mi

Ertan denen bjkli laleyi de unutmayalim.herif hep yalan haber yapiyo bizle ilgili.

Drama yapıyor, samiyi çok severim ama biraz abartıyor, ben dediklerini bile demiyorum, bence harika bir sezon geçirdi,geçen sene Okan gelmeden de Sami ile bizi buradan Okan çıkartır diye konuşmuştum ama unutmuştur tabi :) Kaldı ki sevmeyebilirsin, bundan kime ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt