Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Erden Timur hani bugun Avrupa turnesine cikiyodu kolpededenin konuguymus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan'i sirf CL maclarindan dolayi aldilar evet.
Ligde Sivas'in forvetlerini durdurdu diye 4-5 takim siraya dizilmedi. Zaten oynadigi mac sayisi iki elin parmagini gecmiyor sayisal olarak. 12 lig macinda mi ne oynamisti yanlis bilmiyorsam.
Lazio 8-10 vermişti satmadık, Çin dönemi de West Ham istemişti ama kaç verdiler bilmiyorum.Ben 15 verildi diye haberler çıkmıştı hatırlıyorum ama satamazdık o dönem yabancı sınırı 5+0+3 gibi garabet sistem getirilmişti o dönem sırf bizim hızımızı kesmek için.
Benim anladığım kadarıyla orta sahaya bir Mitsjö yerine 6-8 oynayabilen ve Oliveira ile direk rekabet edebilecek birini alacaklar bir de Mertens yerine bir oyuncu alıp Mertens'i son 30 dakika kullanacağız Napoli'deki gibi. İcardi kalmaz Nelsson, Boey satılırsa da sağ- sol bek, stoper, 2 santrafor alacağız gibi yani 7 yabancı trnasferi hatta Rashica'yı da sayarsak 8 yabancı transferi olur. Bir de Mert Müldür, Eyüp Aydın gibi 2-3 yerli transferi olacaktır.Bir de kadro planlamasi onemli, yabanci kuralindan dolayi ne kadar orta saha alinacak onu da bilmek lazim. Simdi Midstjo ayrildi diyelim, bence o durumda 2 orta saha transfer sart. Biri biraz daha tecrubeli oyuncu olabilir, digeri daha genc ve dinamik bir oyuncu olmasini isterim. Biri o bakimdan daha cok 6-8 numara, Torreira'yi da dusunerek (cok mac yapilacagi icin bidaki sezon). Digeri daha cok 8.5-10 numara tarzi.
Biz niye Hull City ile hazırlık maçı yapıyoruz yav? Dünyada takım mı kalmadı? İnanılmaz saçma bir olay
Zor secim aslinda.Nelsson’un yerini genç bir oyuncuyla doldurabileceğimizi düşünmüyorum, tecrübeli bir stoperle belki yakın performans alabiliriz yani 25e satsak 7ye yeni Nelsson’u bulamayız.
Bek bence daha kolay bulunan bir bölge bir de Boey şu an ivmeli yükselişte ama kafası kırık bir adam, yarın ne olacağı belli olmaz, Boey’u gönderirdim şahsen.
Sence?
Acur’un takımı. Selam bile vermemek lazımnie hadji
Ben takip etmiyorlardir demedim ki, tabiki listelerinde vardir ve scoutlar oyuncudan haberdardir. Ama belirleyici olan CL performansi oldu o 3 maclik performansi. Ondan sonra almaya karar verdiler zaten direk ondan sonra haberler cikti medyada.Yav adamlar U Milli takimlarinda bile izleyip oyuncu aliyorlar. Dortmund mesela 5 profesyonel mac yapan Balerdiye gidip 15,5 milyon gömmüstü. Cocugun o dönem lig macindan cok U20 Milli maci var di.
Ozan sonucta hem U17 Avrupa Sampiyonasi ve U17 Dünya kupasini görmüs bir cocuktu ve toncu U Milli maci var di. Iyi scouting networku olan takimlar, böyle oyunculari A takimda maca cikmadan bile taniyorlardir.
„Ehehe öncelikle Erden bey Galatasaray taraftari en cok Bunu ehhh merak ediyor tabi ehehe Icardi gelecek mi?“Rodop dogru tercih
kendı adamımız
Araniza girmek istemedim ama Brighton bizden iyi takim degil. Sadece daha marka bi ligte oynuyor.Brighton an itibariyle bizden iyi takim kariyer acisindan konusacak olursak
Kim daha cok dakika verecegini vaat ediyorsa oraya giderim. Hele de kulubum icin de cok daha avantajliysa o teklif kulubume saygi duyarim
BravoYav adamlar U Milli takimlarinda bile izleyip oyuncu aliyorlar. Dortmund mesela 5 profesyonel mac yapan Balerdiye gidip 15,5 milyon gömmüstü. Cocugun o dönem lig macindan cok U20 Milli maci var di.
Ozan sonucta hem U17 Avrupa Sampiyonasi ve U17 Dünya kupasini görmüs bir cocuktu ve toncu U Milli maci var di. Iyi scouting networku olan takimlar, böyle oyunculari A takimda maca cikmadan bile taniyorlardir.
2 transfer yaparlar gibime geliyor orta sahaya.Benim anladığım kadarıyla orta sahaya bir Mitsjö yerine 6-8 oynayabilen ve Oliveira ile direk rekabet edebilecek birini alacaklar bir de Mertens yerine bir oyuncu alıp Mertens'i son 30 dakika kullanacağız Napoli'deki gibi. İcardi kalmaz Nelsson, Boey satılırsa da sağ- sol bek, stoper, 2 santrafor alacağız gibi yani 7 yabancı trnasferi hatta Rashica'yı da sayarsak 8 yabancı transferi olur. Bir de Mert Müldür, Eyüp Aydın gibi 2-3 yerli transferi olacaktır.
Topcularin kariyerleri icin oyleAraniza girmek istemedim ama Brighton bizden iyi takim degil. Sadece daha marka bi ligte oynuyor.