- 1 Mayıs 2018
- 52.980
- 43.396
- 3.298
Bayri Bund
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle, 3milyona satarız diye beklettigimiz oyunculara üstüne para ödeyip yada bedelsiz kiralamak zorunda kalıyoruzKesinlikle katılıyorum son günlere kaldık mı okadar zor oluyor ki ; Dubois için bizden para istedi ya başakşehir.%90 parasını bizim ödediğimiz oyuncuya para istediler.Lütfen planlama doğru düzgün olsun rica ediyorum.
Çok.Şimdi çıkıp 7 milyon bonservis isterse Alanya?
Kendi kaybeder.Oğuz Aydın için çok para isterler, Koç bize inat alır ya da bize sattırmaz.
manyaklıkların zirve yaptığı, ruh hastası cimbomluların sayısının arttığı bir nöbet zinciri dilerim
manyaklıkların zirve yaptığı, ruh hastası cimbomluların sayısının arttığı bir nöbet zinciri dilerim
Barış solda daha etkili gibi geliyor bana.İyi bir mühendislik yapmamız lazım. Barış her yerde oynuyor diye düşünmemek gerek bana göre Barış in mevkisi artık sağ açık olmalı. Yedeği de Yunus olur + daha ziyech mevzusu var. Barış sağdan her bindirdiginde iceriyi kesin karıştırıyor ama soldan o kadar yapamiyor bu işi