Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 12 yabancı meselesi bu transfer dönemi elleri kolları bağlayacak. 11+ Mertens gibi duruyor bizim kadro. Geleceklerden önce kadroda temizlik şart. Ciddi manada Türk oyuncuya ihtiyaç olacak. Kulüpler yine saçma sapan paralar isteyecek. Gurbetçilerden 2-3 adam mutlaka alıp denemeliyiz.

Kesinlikle katılıyorum son günlere kaldık mı okadar zor oluyor ki ; Dubois için bizden para istedi ya başakşehir.%90 parasını bizim ödediğimiz oyuncuya para istediler.Lütfen planlama doğru düzgün olsun rica ediyorum.
Aynen öyle, 3milyona satarız diye beklettigimiz oyunculara üstüne para ödeyip yada bedelsiz kiralamak zorunda kalıyoruz

-Muslera
-Davinson
-Nelson
-Köhn
-Sağ bek
-Torreira
-8 numara
-Mertens
-10 numara
-Ziyech
-İcardi
-Yedek Forvet

Bizim 12 yabancı böyle olur gibi.

Beleşten kiralama olmasın bu sefer ek olarak sözleşmeye kulüp isterse çağırabilir maddesi de koyun nolur sakatlık olur o olur lazım olur çağırabilelim

manyaklıkların zirve yaptığı, ruh hastası cimbomluların sayısının arttığı bir nöbet zinciri dilerim

2009 du sanırım Merter'de çalışıyordum yan magazada sabah 7 den geceye kadar bu şarkı çalıyordu, gece yatarken hala kafamda dönerdi omuzlarımı silkeleyerek dans ederdim yatakta 🤓

Evet şifreyi çözelim

Bir mahur beste çalar Müjgan ile ben aglaşırdık.

Mulsera
Nelson
Köhn
Torreira
Mertens
Icardi
Disindaki butun yabancilar yollanmali

Berardi ye ne diyorsunuz

Edit: sakatmis yav 14 ekime kadar üzüldüm

İyi bir mühendislik yapmamız lazım. Barış her yerde oynuyor diye düşünmemek gerek bana göre Barış in mevkisi artık sağ açık olmalı. Yedeği de Yunus olur + daha ziyech mevzusu var. Barış sağdan her bindirdiginde iceriyi kesin karıştırıyor ama soldan o kadar yapamiyor bu işi
Barış solda daha etkili gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt