Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.086
- 101.305
- 5.238
Kendilerini arındıranları görmedin mi? Bilakis Allah, dilediğini arındırır, fakat O bunu yapmaz.
Haksız muamele görüyorlar
Haksız muamele görüyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha 25 mis ben 30 felan sandim, iyi mi gelsin mi Hüsnü beyemerson royali niye beğenmediğinizi cidden anlamadım ..
Rodop ve Kadir'i ben talk show izler gibi takip ediyorum ya. Muhabirlik sınıfına bile koyamıyorum onları. Biz forum olarak onlardan 2 gün önde gidiyoruzdur bilgi konusunda öyle diyim.Zaza nın transferini ilk duyuran Rodop derim cenkisim![]()
Enisim bakışların ömre bedelKartlarım emersonu yakın görüyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha 25 mis ben 30 felan sandim, iyi mi gelsin mi Hüsnü bey
Daha iyisini alabileceğimizi sanmiyorum
Enisim bakışların ömre bedel![]()
Tete patladı hocam çoktanTetenin arkasında brezilyalı sağ bek iyi olabilir, patlamayı bu vesile ile yapabilir. Emerson fena oyuncu değil ama benim sağ bek favorim Bellerin.
Emerson Royal sıradan bir oyuncu. Kesinlikle pasaportu piyasasını yaptıran oyuncu. 1 sene futbolcu izleyip böyle adamlara gitmemiz bu döneme dair umutlarımı çok azaltıyor
Biz bu duyumları 680 keredir duyuyoruz. Sezon başlangıcı icardi tekrar eldeki tek forvet, devre arasında duruma göre bakacağız söylemleri cart curtSüleyman Rodop: “Galatasaray, Mauro Icardi’nin arkasına 2 santrafor daha almayı planlıyor. Bu isimlerden biri genç Türk, diğeri ise yabancı olacak.”
Senin bu oyuncuyu bilme ihtimalin yok, demek ki kesin bi yerden duyum aldınDe katalere Galatasaray’da
Beyaz at üzerindeki prensimiz olur ama imkansızDe katalere Galatasaray’da