Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaza nın transferini ilk duyuran Rodop derim cenkisim 👀😍
Rodop ve Kadir'i ben talk show izler gibi takip ediyorum ya. Muhabirlik sınıfına bile koyamıyorum onları. Biz forum olarak onlardan 2 gün önde gidiyoruzdur bilgi konusunda öyle diyim.

Tüm yaz yönetimin 5 mt yakınında dolanıp sıfır bilgi ile dönemi kapatıyorlar. Sosyal medyadaki twitlere göre yayın yapıp birilerinin masraflarını karşılaması karşılığında şamata gırgırla kamp kamp geziyorlar.

Enisim bakışların ömre bedel

6fe54cfe7666876df53fd13e2064d841.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu maçı tekrar bir izleyeyim dedim Kerem'e yine sinirlendim.

Tetenin arkasında brezilyalı sağ bek iyi olabilir, patlamayı bu vesile ile yapabilir. Emerson fena oyuncu değil ama benim sağ bek favorim Bellerin.

Emerson Royal sıradan bir oyuncu. Kesinlikle pasaportu piyasasını yaptıran oyuncu. 1 sene futbolcu izleyip böyle adamlara gitmemiz bu döneme dair umutlarımı çok azaltıyor

Süleyman Rodop: “Galatasaray, Mauro Icardi’nin arkasına 2 santrafor daha almayı planlıyor. Bu isimlerden biri genç Türk, diğeri ise yabancı olacak.”
Biz bu duyumları 680 keredir duyuyoruz. Sezon başlangıcı icardi tekrar eldeki tek forvet, devre arasında duruma göre bakacağız söylemleri cart curt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt