- 5 Eylül 2014
- 84.456
- 70.249
- 4.513
Zamanın kolpacısının duyumu enisimSenin bu oyuncuyu bilme ihtimalin yok, demek ki kesin bi yerden duyum aldın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanın kolpacısının duyumu enisimSenin bu oyuncuyu bilme ihtimalin yok, demek ki kesin bi yerden duyum aldın
Bu herifi alacamiza fransa dan scout transferi yapalimDaha iyisini alabileceğimizi sanmiyorum
Ayetle duyum mu alır olduk artık. Allahı bu işe karıştırmayalım sonumuz fb olurاَلَمْ تَرَ اِلَى الَّذ۪ينَ يُزَكُّونَ اَنْفُسَهُمْۜ بَلِ اللّٰهُ يُزَكّ۪ي مَنْ يَشَٓاءُ وَلَا
يُظْلَمُونَ فَت۪يلًا
Nisâ/49
Cago bunu yazmis. Eyvah, arap mi aliyoruz?
Tete de büyük bir özgüven eskikliği var, onu halletse potansiyelini gösterebilir, Tetenin durumu tamamen psikolojik. Mesela zahanın düzelme ihtimali yok bana göre, çünkü adamda özgüven sorunu yok saçma sapan hareketler yapsa bile hatayı başkasında arıyor, narsist gibi adam.Tete patladı hocam çoktan
Elimizde
ulan bu din ne güzel bir şey ya.اَلَمْ تَرَ اِلَى الَّذ۪ينَ يُزَكُّونَ اَنْفُسَهُمْۜ بَلِ اللّٰهُ يُزَكّ۪ي مَنْ يَشَٓاءُ وَلَا
يُظْلَمُونَ فَت۪يلًا
Nisâ/49
Cago bunu yazmis. Eyvah, arap mi aliyoruz?
Futbolda gol diye bir şey olmasa iyi oyuncu ama kaleyi bile tutturamıyoTete de büyük bir özgüven eskikliği var, onu halletse potansiyelini gösterebilir, Tetenin durumu tamamen psikolojik. Mesela zahanın düzelme ihtimali yok bana göre, çünkü adamda özgüven sorunu yok saçma sapan hareketler yapsa bile hatayı başkasında arıyor, narsist gibi adam.
3+1 yıllık mı öyleyse daha inandırıcı oluyor.De katalere Galatasaray’da
Evet feratım paredes in kontratıyla birebir aynı3+1 yıllık mı öyleyse daha inandırıcı oluyor.
Futbolda gol diye bir şey olmasa iyi oyuncu ama kaleyi bile tutturamıyo
Hele gol kaçırdıktan sonra gariban bi surat ifadesi var ya delirtiyo beni
Ruh sağlığımız için kalamaz
Pugb oynuyordum. Kimi aldık beyler
iki yorum da çok yanlış.Tete de büyük bir özgüven eskikliği var, onu halletse potansiyelini gösterebilir, Tetenin durumu tamamen psikolojik. Mesela zahanın düzelme ihtimali yok bana göre, çünkü adamda özgüven sorunu yok saçma sapan hareketler yapsa bile hatayı başkasında arıyor, narsist gibi adam.
Cem kim renkdas. Cem Karaca mi