Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
اَلَمْ تَرَ اِلَى الَّذ۪ينَ يُزَكُّونَ اَنْفُسَهُمْۜ بَلِ اللّٰهُ يُزَكّ۪ي مَنْ يَشَٓاءُ وَلَا

يُظْلَمُونَ فَت۪يلًا

Nisâ/49

Cago bunu yazmis. Eyvah, arap mi aliyoruz?
Ayetle duyum mu alır olduk artık. Allahı bu işe karıştırmayalım sonumuz fb olur

Tete patladı hocam çoktan

Elimizde
Tete de büyük bir özgüven eskikliği var, onu halletse potansiyelini gösterebilir, Tetenin durumu tamamen psikolojik. Mesela zahanın düzelme ihtimali yok bana göre, çünkü adamda özgüven sorunu yok saçma sapan hareketler yapsa bile hatayı başkasında arıyor, narsist gibi adam.

اَلَمْ تَرَ اِلَى الَّذ۪ينَ يُزَكُّونَ اَنْفُسَهُمْۜ بَلِ اللّٰهُ يُزَكّ۪ي مَنْ يَشَٓاءُ وَلَا

يُظْلَمُونَ فَت۪يلًا

Nisâ/49

Cago bunu yazmis. Eyvah, arap mi aliyoruz?
ulan bu din ne güzel bir şey ya.

her yere uyuyor

müthiş

Tete de büyük bir özgüven eskikliği var, onu halletse potansiyelini gösterebilir, Tetenin durumu tamamen psikolojik. Mesela zahanın düzelme ihtimali yok bana göre, çünkü adamda özgüven sorunu yok saçma sapan hareketler yapsa bile hatayı başkasında arıyor, narsist gibi adam.
Futbolda gol diye bir şey olmasa iyi oyuncu ama kaleyi bile tutturamıyo

Hele gol kaçırdıktan sonra gariban bi surat ifadesi var ya delirtiyo beni

Ruh sağlığımız için kalamaz

Emerson Royal iyi oyuncu sıradan bir oyuncuda değil ama isteyeceği maaş ve istenecek bonservisine değecek bir katkıda vermez. Emerson'un çok daha düşük bütçesine belki 3'te birine Seneya- Gendrey gibi birinin alınması çok daha mantıklı.

Futbolda gol diye bir şey olmasa iyi oyuncu ama kaleyi bile tutturamıyo

Hele gol kaçırdıktan sonra gariban bi surat ifadesi var ya delirtiyo beni

Ruh sağlığımız için kalamaz

Kopenhag ve kupada bir tane atmıştı yanılmıyorsam, kupa da atması değerli değil ancak ŞL de beraberlik gölü çok önemliydi. Kanat oynayan adamın ilk görevi gol atmak olmamalı zaten, asist ve asist öncesi pas, adam eksiltme, boş alan yaratma vs. Bunlarıda oynadıkça, özgüven depoladıkça yapar, neticede bunları yapabildiği için yaptığı için transfer ettik adamı, bir senede top oynamayı unutacak hali yok, bir sene daha kalıp şanş verilmesi lazım diye düşünüyorum.

Tamamen sınırsız yabancı olsa ve düzgün teklif gelmezse Tete'ye belki bir sezon daha şans verelim falan dersin yaşından dolayı da, 12 yabancı sınırı varken takımda tutulamaz...

iki yorum da çok yanlış.

Tete'nin özgüven sorunu yok, zeka sorunu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt