Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Aydın diyorlar yerine, olur mu sence üstat; ben pek izlemedim?
lig için eyvallahta - fazlası için zayıf mı kalır - kendini yükseltir mi emin değilim.

Alanya'da oynarken karşında defansta 2 kişi karşılamıyor seni - GS'de öyle ama. o eşiği kırabilir mi emin değilim. 23 yaş yoksa gayet iyi potansiyel trasnferi.

Kerem’i tutmak faydalı olacak sanki ya. Hem çalım atan hem asist yükü çeken adam gerekecek giderse.

Tete-Zaha çıkıp; Oğuz-Yunus dahil etsek tamam. Diğer bölgelere kanalize olalım
yok abi kafayı kırdı iyicene o - çok trip yapıyor . gerçekten destekleyenle hurafe taraftarı ayıramıyor malesef o baskıya yenik düşüyor.

8 - 8/10 - Sağ bek

buralara harcansın abi - kalanına giden gelen bütçesine göre bakılır. Oğuz - Yunus'ta kurtaramaz tüm sezonu.

misal Ziyech kalırsa - ortasahaya ilk 11lik alacağın 2 adam ziyechi füze gibi yukarı fırlatır, icardiyi leblebi golcü yapar.

solda da biraz pır pır profil şart.

zaha - icardi - ziyek
xxxx - xxxx
toreyra
kohn - bardak - sances - xxxx
muslera​

valla iki tane tas gibi 8 bulabilirsek ligi cok rahat götürürüz

1717240971156.jpeg

SA kime aldık

net 4 nokta atışı lazım bize besbelli - apaçık.

geri kalanı kim gelir - kim gider - ne kadar para kalıra bakılmalı.

ama çok gecinden kalmadan 3+1 şeklinde , 8 + 8.5 + Sağ bek ve gidişlere göre kanat ŞART.

haziranda fener şov olacaktır - elleri mahkum 20 temmuzda avrupa fikstürü açıyor herifler. ordan negatif gaza gelmemeliyiz ama rahatlamamakta lazım. temmuz sonuna doğru mecbur olduğun transferleri bitirmek lazım.

son gün aman falan durumumuz yok - devre arasında para harcanmadı bugünler düşünülerek (bakınca doğru hamle olmuş) ama BB konusundan transferi sıkarlarsa çok kızarım.

orta saha disinda bizim aman aman bir eksigimiz yok

icardi icin yedek ve bir tane de sag bek lazim

zaha - icardi - ziyek
xxxx - xxxx
toreyra
kohn - bardak - sances - xxxx
muslera​

valla iki tane tas gibi 8 bulabilirsek ligi cok rahat götürürüz

Rastalı saça dönmediği takdirde Zaha falan görmek istemiyorum marifet saçtaymış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yok abi kafayı kırdı iyicene o - çok trip yapıyor . gerçekten destekleyenle hurafe taraftarı ayıramıyor malesef o baskıya yenik düşüyor.

8 - 8/10 - Sağ bek

buralara harcansın abi - kalanına giden gelen bütçesine göre bakılır. Oğuz - Yunus'ta kurtaramaz tüm sezonu.

misal Ziyech kalırsa - ortasahaya ilk 11lik alacağın 2 adam ziyechi füze gibi yukarı fırlatır, icardiyi leblebi golcü yapar.

solda da biraz pır pır profil şart.
Zaha’nın maaş yükü olmasa tutalım, bir sene daha deneyelim derim de maaşı korkutuyor. Ondan çıkıp 8-10’a o para ile transfer yapılır. Kerem giderse korkutan skor tarafı değil de asist katkısı daha çok. Barış-Oğuz falan fizikli skorer kanat tipinde. Pır pırı rahat buluruz da o asist katkısı tarafı beni düşündürüyor açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt