- 12 Haziran 2015
- 36.026
- 31.692
- 2.693
Oğuz Aydın diyorlar yerine, olur mu sence üstat; ben pek izlemedim?Keremde gidiyor gibi
bizim seri çalımcı kanada da ihtiyacımız var ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuz Aydın diyorlar yerine, olur mu sence üstat; ben pek izlemedim?Keremde gidiyor gibi
Kerem’i tutmak faydalı olacak sanki ya. Hem çalım atan hem asist yükü çeken adam gerekecek giderse.Keremde gidiyor gibi
lig için eyvallahta - fazlası için zayıf mı kalır - kendini yükseltir mi emin değilim.Oğuz Aydın diyorlar yerine, olur mu sence üstat; ben pek izlemedim?
Şimdilik dönmüş gözüküyor ama yaz döneminde transfer teklifi gelirse bizde net kalır mı o belli değil.yunus döndü mü simdi kesin?
Lig başlasın artık
yok abi kafayı kırdı iyicene o - çok trip yapıyor . gerçekten destekleyenle hurafe taraftarı ayıramıyor malesef o baskıya yenik düşüyor.Kerem’i tutmak faydalı olacak sanki ya. Hem çalım atan hem asist yükü çeken adam gerekecek giderse.
Tete-Zaha çıkıp; Oğuz-Yunus dahil etsek tamam. Diğer bölgelere kanalize olalım
Evet. Zaha Tete oynayacağına Yunus oynasınyunus döndü mü simdi kesin?
Zaha ziyech mizaha - icardi - ziyek
xxxx - xxxx
toreyra
kohn - bardak - sances - xxxx
muslera
valla iki tane tas gibi 8 bulabilirsek ligi cok rahat götürürüz
diri bir ziyek seni yine sampiyon yaparZaha ziyech mi
Lan adam milli takımda oynuyor. Basın toplantısında ingilizce konuşuyor. Türkçe bilmiyor. Aurelio bile daha türk bundanOlm sen nasil bi bombasin ya
zaha - icardi - ziyek
xxxx - xxxx
toreyra
kohn - bardak - sances - xxxx
muslera
valla iki tane tas gibi 8 bulabilirsek ligi cok rahat götürürüz
Zaha’nın maaş yükü olmasa tutalım, bir sene daha deneyelim derim de maaşı korkutuyor. Ondan çıkıp 8-10’a o para ile transfer yapılır. Kerem giderse korkutan skor tarafı değil de asist katkısı daha çok. Barış-Oğuz falan fizikli skorer kanat tipinde. Pır pırı rahat buluruz da o asist katkısı tarafı beni düşündürüyor açıkçası.yok abi kafayı kırdı iyicene o - çok trip yapıyor . gerçekten destekleyenle hurafe taraftarı ayıramıyor malesef o baskıya yenik düşüyor.
8 - 8/10 - Sağ bek
buralara harcansın abi - kalanına giden gelen bütçesine göre bakılır. Oğuz - Yunus'ta kurtaramaz tüm sezonu.
misal Ziyech kalırsa - ortasahaya ilk 11lik alacağın 2 adam ziyechi füze gibi yukarı fırlatır, icardiyi leblebi golcü yapar.
solda da biraz pır pır profil şart.