Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen yazmistim, Real'in kazanmasini istiyorsam bir diger sebebi de sinir bozucu Shakthar. O nedenle guzel oldu bizim icinde.
Shaktar gerçekten zorlardı bizi, bizden daha tecrübeliler elemelerde ve CL'de. Tedirgin ederdi beni. Neyse ki lehimize bir durum oluştu üstat :hat:

burada 100 gündür atletik bek istiyoruz diye kafa açtınız lşimdide dubuaya ok diyorsunuz

wan bissaka sağa
solada tsimikas gibi bir arı ALACAKLAR kardeşim lami cimi kalmadı bu bek ve 8 numara işinin
sola da mı transfer istiyorsun reis
bence köhn ile gireriz sezona
bir arıza çıkarsa devrede sol bek ararız gibi.

Dubois ligde bile hızlı oyunculara karşı çok zorlanıyordu Avrupa'da ciddi manada sıkıntı yaşatabilir. Bence sağ beke ve sol beke çok sağlam takviyeler lazım, Köhn'de tam olarak Boey'e benzer bir güven veremedi bana göre, Defansif olarak temel eksikleri var gibi duruyor geliştirilebilir ama daha iyisi alınabiliyorsa düşünülmeli.

Son düzenleme:
Öyle bir plan olduğunu sanmıyorum varsa da Okan Buruk istiyorsa herkes destek olacak.
Değerli admirim ismimi Oğuzhan Khéphren Thuram yapar mısın? Kralpere bu konuyu belirtince benim isim değişikliğinden senin sorumlu olduğunu söyleyip işin içinden sıyrılıyor. Teşekkürler...

Mou’yu sevmem başarılı da görmüyorum son 10 senede ama 1 günde bile ne kadar PR yaptı, fenerbahçeyi tanımayanlar tanıdı sayesinde

Kötü anılarla yollamak lazım yoksa bunun üzerinden çok bağ kurarlar

Bizim doğal kurduğumuz bağları fener kuramıyor zira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt