Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray içi siyaset dedikleri İnan Kıraç ve avaneleri işte. İnan Kıraç demek Koç Holding demek.

Erden Timur sessiz kalarak hata etti belki de. Kendisine yapılanları başkanlık seçimi öncesi ortaya dökmesi lazımdı.

Haluk Yürekli: "Herkes eleştirilir eleştirilmez değil ama bizim bahsettiğimiz şey iftira..."

Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarına sesleniyorum Galatasaray'ın içindeki siyasete karşı dimdik durun."
İş işten geçti. Erden gitmeden durulacaktı o dik duruş. Bu saatten sonra yapılacak yangınlar, tepkiler fayda mı sağlayacak zarar mı onu iyi düşünmek gerek.

Şimdi asıp kesmenin kaos çıkartmanın bize kazancı ne olacak mesela.

Haluk Yürekli: "Transferde herkes hata yapar Tete, Zaha diyoruz Icardi'yi kim getirmiş Okan Buruk bile Icardi'ye mesafeliydi kim getirdi her zaman başarıları konuşulmaz başarısızlıklarıda konuşulur ama biz iftiranın karşısındayız."

Ceza sahasına giren 2. orta saha olmayınca kolay kilitliyorlar bizim ligde oyunu kapanarak. Gerçi dönen topları toplamada da baya iyi duruma geliriz çünkü sağlam süpürücü Amrabat. Torreira da öyle. Demirbay bu konuda oldukça zayıf bir adamdı kolay geçiş yiyorduk bu yüzden.
Torreira o ceza sahası koşularını yapabiliyor. Hatta Okan Buruk da söylemişti oyuncuyu biraz biz sınırlıyoruz diye. Bize aynı zamanda Torreira yedeği lazım mesela. 6/8 oynayan oyuncu o yüzden aklıma yatıyor. Rotasyonu Demirbay, Berkan diye dizersin daha sonra.

erden timur kendi aday olmalıydı, kendi olamıyorsa 10 sene vs muhabbetinden birini aday yapıp onun üzerinden yönetmeliydi eğer bu kadar problemlilerse durs*nla

Gökhan Dinç: "Erden Timur'un çıkıp tüm iftiraları anlatması lazım birinin çıkıp kral çıplak demesi lazım."

Yav arkadaş erden timur gittiyse gitti yapacak birsey yok ki bu durum 2 aydır aşağı yukarı belliydi zaten..Kendisi gerçekten inanılmaz işler yaptı 2 sezonda ama gittiyse yapacak birsey yok niye olduk bittik havası oluşuyor onu anlamadım..

Takım içinde oyuncularla kurduğu bağ kesinlikle aranacak ama Okan Hoca da kim gelirse gelsin herkesle iyi anlasabilecek neredeyse sıfır ego bir adam bence orada da bir sorun çıkmaz çok...

Erden Timur bu 2 yılda çok yoruldu adama sağlı sollu vuruyorlar..Yönetimden sahip çıkan yok,taraftar sözde sahip çıkıyor ama ilk puan kaybında yok tete,yok ndombele diyip saydırmaya başlıyor.. Herkes bu baskıyı kaldıramaz,kaldırmak zorunda da değil.. Ailesi var işi gücü var...Dinlenmek istiyor haklı olarak

Ama hayat da devam ediyor...Daha 1 hafta önce üst üste 2.sampiyonlugunu almis ve doğru 2-3 takviyeyle çok daha iyi olabilecek bir takımımız var..Neden kaos havası oluşturuluyor hakikaten anlamıyorum..

Gökhan Dinç: "Anlatın abi, Dursun Özbek ne dedi Metin Öztürk ne dedi bunları anlatmazsanız hiçbir yere varamazsınız."

Gökhan Dinç: "Erden Timur'un Galatasaray başkanı olma hayali var ama bir yere kadar yaşananları eğer Erden Timur açıklamazsa tüm detaylarını ben açıklayacağım."

erden timur da bi bok anlatmaz kulübe zarar vermemek için herkese teşekkürler der kaçamak cevaplar verir bitirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt