Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Futbolcu olsam ve badem bıyıklı biri beni istese hayır derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parayi gorunce badem bıyık bile bırakırsınFutbolcu olsam ve badem bıyıklı biri beni istese hayır derim
Takımların helva olup olmamasından önce; daha sezonun ilk maçından başlayarak "hakemlerin" Ankaragücü maçında %1000 lik penaltıyı vermeyip rakibin 3 puanı cebe koymasını bertaraf etmek gerekiyor.Aksi takdirde helva pekmez 90 + larda her türlü cambazlıkla 3 puan alıyor.Klüplerin eti budu ne olacak ki , en iyi dediğin Jokey klübü 40 küsür puan fark yemiş .nasıl olacak ki?bu sezon fbye karşı helva kıvamında olan anadolu takımlarının seneye aynı olmayabileceğini düşünüyorum, güçleri yeter yetmez bilemem
hocalar mourinhoya yenilmedim/yendim diyebilmek için ekstra efor sarf edeceklerdir
İlk transferimiz belli oldu
Hocamın askeri oldun mu Aykut?
hatipoglunu tanımıyorum fakat Albayrak ve Ergün'ün olduğu yerde iyi transfer olmaz. Hiç kimse ile anlaşamaz hatta Vedat Muriç gibi bize gelmek için valizini toplamış adamı gelen emirle karşıya bırakır.
Cenk Ergün kontrat yapmayı bilmez fakat Albayrak'ın hataları komedi skeci olacak seviyede, Falcaosu, Alanı, Patosu vs vs.
Kulubun sacma uyelik yapısı sebebi ile bu tip hiç bir vasfı olmayan adamlar dönüp dönüp yonetimde oluyor.
Eldeki kadro ile ne olursa artık mantıklı bir takviye gelmez ama bari şu 2 senede Okan Hocayı yemesinler.
hatipoglunu tanımıyorum fakat Albayrak ve Ergün'ün olduğu yerde iyi transfer olmaz. Hiç kimse ile anlaşamaz hatta Vedat Muriç gibi bize gelmek için valizini toplamış adamı gelen emirle karşıya bırakır.
Cenk Ergün kontrat yapmayı bilmez fakat Albayrak'ın hataları komedi skeci olacak seviyede, Falcaosu, Alanı, Patosu vs vs.
Kulubun sacma uyelik yapısı sebebi ile bu tip hiç bir vasfı olmayan adamlar dönüp dönüp yonetimde oluyor.
Eldeki kadro ile ne olursa artık mantıklı bir takviye gelmez ama bari şu 2 senede Okan Hocayı yemesinler.
Erden Timur'un en önemli olayı - takım içi huzur dengesini sağlamasıydı sahaiçi ile alakalı. Profesyonel ortamda bunu dışarıdanda isterse yapar - futbolcularla buluşur. Adam gitti diye icardi ile yanyana gelmeyecek mi sanıyorsunuz mesela ?