Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcu olsam ve badem bıyıklı biri beni istese hayır derim

bu sezon fbye karşı helva kıvamında olan anadolu takımlarının seneye aynı olmayabileceğini düşünüyorum, güçleri yeter yetmez bilemem

hocalar mourinhoya yenilmedim/yendim diyebilmek için ekstra efor sarf edeceklerdir
Takımların helva olup olmamasından önce; daha sezonun ilk maçından başlayarak "hakemlerin" Ankaragücü maçında %1000 lik penaltıyı vermeyip rakibin 3 puanı cebe koymasını bertaraf etmek gerekiyor.Aksi takdirde helva pekmez 90 + larda her türlü cambazlıkla 3 puan alıyor.Klüplerin eti budu ne olacak ki , en iyi dediğin Jokey klübü 40 küsür puan fark yemiş .nasıl olacak ki?

Erden Timur'un yerini Albayrak, Cenk Ergün, Hatipoğlu üçlüsü alacak gibi hayırlısı olsun

İlk transferimiz belli oldu

Gelmeeeeeee

Screenshot_20240603_105317_Gallery.jpg

hatipoglunu tanımıyorum fakat Albayrak ve Ergün'ün olduğu yerde iyi transfer olmaz. Hiç kimse ile anlaşamaz hatta Vedat Muriç gibi bize gelmek için valizini toplamış adamı gelen emirle karşıya bırakır.
Cenk Ergün kontrat yapmayı bilmez fakat Albayrak'ın hataları komedi skeci olacak seviyede, Falcaosu, Alanı, Patosu vs vs.
Kulubun sacma uyelik yapısı sebebi ile bu tip hiç bir vasfı olmayan adamlar dönüp dönüp yonetimde oluyor.
Eldeki kadro ile ne olursa artık mantıklı bir takviye gelmez ama bari şu 2 senede Okan Hocayı yemesinler.

hatipoglunu tanımıyorum fakat Albayrak ve Ergün'ün olduğu yerde iyi transfer olmaz. Hiç kimse ile anlaşamaz hatta Vedat Muriç gibi bize gelmek için valizini toplamış adamı gelen emirle karşıya bırakır.
Cenk Ergün kontrat yapmayı bilmez fakat Albayrak'ın hataları komedi skeci olacak seviyede, Falcaosu, Alanı, Patosu vs vs.
Kulubun sacma uyelik yapısı sebebi ile bu tip hiç bir vasfı olmayan adamlar dönüp dönüp yonetimde oluyor.
Eldeki kadro ile ne olursa artık mantıklı bir takviye gelmez ama bari şu 2 senede Okan Hocayı yemesinler.

Ergun iyi oyuncu alır bence ama bayagi pahaliya yapar bunu.

Zaha, ziyech , oliveira , yusuf , cicaldau gitmeden transfer yapacağımızı sanmıyorum

Bunların gitmesi de ağustosu bulur

Türko topçularımıza iyi teklifler geliyorsa satalım. Sonra pişman oluruz.
Apo 15
Barış 25
Kerem 12-15 arası
Hemen verelim yerlerini emirhan topçu oğuz aydın yunus akgün isimleri ile dolduralım. Emin bayram da dönüyor.

Cenk Ergün iyi transferler yapmıştı zamanında hakkını vermek lazım ama verilen kontratlar çok absürddü. Şu an 2-3 tane net transfere ihtiyacımız olduğu için daha ince eleyip sık dokuyabilir o hataları yapmaz diye ümit ediyorum.

Modlar adam gibi çalışıyor helal olsun. Yanlış konuya yazmışım hemen taşıdılar. Kralsınız devam.

arkadaşlar şunu unutmayalım.

Erden Timur konusu Galatasarayın işleyisi ve yönetimsel yapı konusu - trasnferler gene yapılır. Saha içinde Okan Buruk formda olursa ene şampiyon oluruz. (Albayrak hariç)

Erden Timur'un en önemli olayı - takım içi huzur dengesini sağlamasıydı sahaiçi ile alakalı. Profesyonel ortamda bunu dışarıdanda isterse yapar - futbolcularla buluşur. Adam gitti diye icardi ile yanyana gelmeyecek mi sanıyorsunuz mesela ?

Florya konusu başta olmak üzere Galatasrayın 10 hatta 15 yıllık süreçteki ekonomik olarak dimdik durmasını sağlayacak işlerde Erden Timur KULLANILDI ve şimdi leke sürülmeye çalışılıyor.

benim 2 gündür yazılan çizilenden anladığım bu.

o nedenle en doğrusunu yaptı - ne seçimde karşı tarafta durdu ne de renk belli etti.
2026'da tekrar karşılaşacağımızdan eminim.

YETERKİ biz başarı istikrarımızı kaybetmeyelim. bu ne demek ?

bu sezon şampiyon olursan 5inci yıldız falan TR içi tatavalar haricinde - DİREKT CL'desin demek. 2025-26 için çok önde başlıyorsun demek. bunu fenere kaptırmamak lazım işte. bu çok önemli.

2026 ya kadar istikrarımız olsun - o zaman tekrar konuşacağız artık bu işleri.

Transfer konusuda en hassas ve önemli kıstas - elimiz güçlü çünkü şu an. Vasat yönetimin bile becerbileceği işler yani.

Yalnız içeriye karşı bu denli kırılgan bir halde ise başkan adayı olmayabilir Erden bey. Çoğunluğun görüşü başkan adayı olarak döneceği ama içeriden lise desteği alamayacak, başkan olsa bile bu eleştiriler kat be kat artacak.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Erden Timur'un en önemli olayı - takım içi huzur dengesini sağlamasıydı sahaiçi ile alakalı. Profesyonel ortamda bunu dışarıdanda isterse yapar - futbolcularla buluşur. Adam gitti diye icardi ile yanyana gelmeyecek mi sanıyorsunuz mesela ?

Avusturya kampı ilk gününde şöyle bir görüntü ile karşı karşıya kalacağımizi düşünüyorum

IMG_1972.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt