Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabatlı düzenle Kaan Ayhanlı düzen aynı düzen. Buradaki problem oyuncu değil takımın kopukluğu.

Öndeki 4lü ile arkadaki 6lı kopuk oynuyor ve her top kaybında tehlikeli geçiş yiyoruz.

Amrabat Lucaslı düzende 8 yok zaten iki oyuncu da ne playmaker ne de oyunu yönlendirecek adamlar, birisi çok iyi presçi diğeri sert ve top kapması yüksek bir adam.

Ben bir dinamik, Torreira'yi rotasyon yüzünden yedege cektigimiz an Berkanla beraber oynayabilen + bir tane Mertensten formayi kapacak bir 8/10 karmasi alirdim. Hoca bir türlü adaptasyon yapiyor oyuncularini. Belki o zaman zorla 4-3-3e gecer.

ben hocayı anlıyorum
ft hocadan büyük takım mentality yüklemeye çalışıyor

aslında doğruda yapıyor
ben destekliyorum bu hususda hocayı
münih maçında staddaydım allianz arenada bayernliler çok fena övüyordu bizi
çok çok gurur duydum o gece takımımla

ama bu işte ince bir çizgi var o da enayilik ile delilik arasında geçen sene yanlış kadro ile enayi olduk biraz

bu sene doğru kadro ile delilik evresine gwçmeliyiz

ama torreiranın yanında iki tane şahane ortasaha bir tane şahane bir sağbek
topfit bir icardi ile anca olur bu delilik

yoksa bu oyun stiliyle rezil oluruz
O düzende top sende olmalı, Rodri gibi de mükemmel bir holdingin olup tekrarlı hücum setleri yapabilmen lazım. Biz hızlı hücum oynayan bir takımız o yüzden geride iyi durup hızlı hücum kovalamalıyız.

Tekrarlayan hücumlar okay ama 1-2-3te dönüyor 4te yiyorsun mesela Bayernden yediğimiz çoğu gol kontra, kafa golü hariç.

Ben de gurur duydum ama kazanamazsın o oyunla. United’ı 3-2 yendiğimiz maçta bile kaç tane gol olacak topu çıkardık.

GPKX24OXYAgIkh3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt