Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
Sana soruFenerbahce senelik 10 milyon euro maas mi teklif etmis Ilkay'a? Oyle haberler dolasiyor da.
10m avro mu Gs mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana soruFenerbahce senelik 10 milyon euro maas mi teklif etmis Ilkay'a? Oyle haberler dolasiyor da.
İlkay zaten barcada o fiyatlara oynuyor. barca'dan ayrılıp fenerbahçe'ye o fiyatlara neden gelsin ki ?Fenerbahce senelik 10 milyon euro maas mi teklif etmis Ilkay'a? Oyle haberler dolasiyor da.
10m €Sana soru
10m avro mu Gs mi
Bilmemİlkay zaten barcada o fiyatlara oynuyor. barca'dan ayrılıp fenerbahçe'ye o fiyatlara neden gelsin ki ?
Amrabatlı düzenle Kaan Ayhanlı düzen aynı düzen. Buradaki problem oyuncu değil takımın kopukluğu.
Öndeki 4lü ile arkadaki 6lı kopuk oynuyor ve her top kaybında tehlikeli geçiş yiyoruz.
Amrabat Lucaslı düzende 8 yok zaten iki oyuncu da ne playmaker ne de oyunu yönlendirecek adamlar, birisi çok iyi presçi diğeri sert ve top kapması yüksek bir adam.
O düzende top sende olmalı, Rodri gibi de mükemmel bir holdingin olup tekrarlı hücum setleri yapabilmen lazım. Biz hızlı hücum oynayan bir takımız o yüzden geride iyi durup hızlı hücum kovalamalıyız.ben hocayı anlıyorum
ft hocadan büyük takım mentality yüklemeye çalışıyor
aslında doğruda yapıyor
ben destekliyorum bu hususda hocayı
münih maçında staddaydım allianz arenada bayernliler çok fena övüyordu bizi
çok çok gurur duydum o gece takımımla
ama bu işte ince bir çizgi var o da enayilik ile delilik arasında geçen sene yanlış kadro ile enayi olduk biraz
bu sene doğru kadro ile delilik evresine gwçmeliyiz
ama torreiranın yanında iki tane şahane ortasaha bir tane şahane bir sağbek
topfit bir icardi ile anca olur bu delilik
yoksa bu oyun stiliyle rezil oluruz
Ben sürekli 40-50 harcamamız lazım diyen biriyim ama 10m maaş verilmez kimseye.![]()
Gerekiyorsa Zaha'dan çıkıp onun da maaşını İlkay'a verelim. Kaptırmamak lazım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben sürekli 40-50 harcamamız lazım diyen biriyim ama 10m maaş verilmez kimseye.
İlkay gelecek olsa biz de 7-8 veririz zaten awwww, şu adamlara inanmayın![]()
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
60 milyon Euro bonservis verirlerse satar belki Barça.![]()