Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.293
- 932
- 608
Anayasa profesörü bu adama seçim kaybetti fıkra bu kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Ozbek ne alaka yav daha gecen gun Dursun dedi ya onun bir gorevi olmayacak diye.
Mehmet Özbek o işte Seten'in yorumu Mehmet Özbek Antalya'da yaşıyormuş sanırım Seten'de o mu bitirecek acaba diyor? Yani Mehmet Özbek'in ben bitireceğim falan diye dediği bir şey yok ortada. Haber olarak verdikleri kısım Dursun Özbek "Oğuz'u ben hallederim" demiş. Diğer kısım Seten'in yorumu zaten bu anlama gelmez mi? Diye de yorum olduğu belirtiyor o kısmın.Dursun bana bırakın demis
Mehmet Özbek de devreye girip ben bitirebilirim flan demis iste
dedikleri bu
niye her gördügünüze inanıyorsunuzMehmet Özbek kulübün tapusunu Oğuz Aydına verir.
Dursun Özbek şimdiye kadar 1 tane vaadini yerine getirmediği için olabilir miniye her gördügünüze inanıyorsunuz
Mehmet Özbek o işte Seten'in yorumu Mehmet Özbek Antalya'da yaşıyormuş sanırım Seten'de o mu bitirecek acaba diyor? Yani Mehmet Özbek'in ben bitireceğim falan diye dediği bir şey yok ortada. Haber olarak verdikleri kısım Dursun Özbek "Oğuz'u ben hallederim" demiş. Diğer kısım Seten'in yorumu zaten bu anlama gelmez mi? Diye de yorum olduğu belirtiyor o kısmın.
Anayasa profesörü bu adama seçim kaybetti fıkra bu kadar.
Devreye girmeye çalışan yok ki. Dinlediğimiz haberi buraya farklı taşıyorsunuz sonra videosunu koyunca uzattın oluyor. Mehmet Özbek gündemi yokken o gündemi taraftar yaratmaya çalışıyor şu anda görünen. Ha farklı bir kaynak varsa onu koy o zaman gündem yapalım gelemesin.renkdas amma uzattin yav hadiseyi
mehmet özbek devreye girmege calisiyor
esas tehlike bu,gündem olması gereken bu herifin bu islerden uzak durmasi
adi bile gecmemesi lazim
bilerek manipülasyon yapıp 2 3 kisiye küfrettirip olayın üstünü kapatmaya calısıyorlar gibiDevreye girmeye çalışan yok ki. Dinlediğimiz haberi buraya farklı taşıyorsunuz sonra videosunu koyunca uzattın oluyor. Mehmet Özbek gündemi yokken o gündemi taraftar yaratmaya çalışıyor şu anda.
Devreye girmeye çalışan yok ki. Dinlediğimiz haberi buraya farklı taşıyorsunuz sonra videosunu koyunca uzattın oluyor. Mehmet Özbek gündemi yokken o gündemi taraftar yaratmaya çalışıyor şu anda.
sadece ben yanlis anlamis olamam herhalde ha
twitter a yazın mehmet özbek bu minvalde tivitler cikmakta
hadi eyw dursuncular
Buyur işte. Haberi buraya Mehmet Özbek Oğuz Aydın'ı bana bırakın demiş diye taşıdın öyle bir şey yok. Mehmet Özbek transfer işine girmeye çalışıyor diyorsun öyle bir şeyden de bahsetmediler. Oysa orada Mehmet Özbek'in adı sadece şöyle geçiyor Antalya yaşıyor o mu yapacak diye Seten'in yorumu. Buraya olmadığı şekilde haberi paylaşıyorsunuz sonra yanlış taşıdığını söyleyince sen Dursuncusun.dikkat ediyorum hep dursun safındasın
kolay kolay bu tarz yazmam
hani konusmayayim diyorum da secim zamanı da dikkatimi cekti dursun lehine postlarin
mehmet özbek trasnfer isine girmege calisiyor ve bunun gündem olmasi gayet dogal
az önce yine dinledim dursun bana bırakın demis sportif as toplantisinda
m.özbek de yardımcı olabilir deniyor daha neyi konusacagim
nıye yanlıs haberde ısrar edıyorsun?
paylastıgın adam altta bunu kaynak göstermiş
transfere gerek yok kendi elimizle fbye şampiyonluğu veriyoruz.şimdi bu beceriksiz yönetim bu olayları unutmak için 5m luk adamlara 15 verip takıma alırlar saçarlar parayı sonra yine borç batağına gireriz.