Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun bana bırakın demis

Mehmet Özbek de devreye girip ben bitirebilirim flan demis iste

dedikleri bu
Mehmet Özbek o işte Seten'in yorumu Mehmet Özbek Antalya'da yaşıyormuş sanırım Seten'de o mu bitirecek acaba diyor? Yani Mehmet Özbek'in ben bitireceğim falan diye dediği bir şey yok ortada. Haber olarak verdikleri kısım Dursun Özbek "Oğuz'u ben hallederim" demiş. Diğer kısım Seten'in yorumu zaten bu anlama gelmez mi? Diye de yorum olduğu belirtiyor o kısmın.

Mehmet Özbek o işte Seten'in yorumu Mehmet Özbek Antalya'da yaşıyormuş sanırım Seten'de o mu bitirecek acaba diyor? Yani Mehmet Özbek'in ben bitireceğim falan diye dediği bir şey yok ortada. Haber olarak verdikleri kısım Dursun Özbek "Oğuz'u ben hallederim" demiş. Diğer kısım Seten'in yorumu zaten bu anlama gelmez mi? Diye de yorum olduğu belirtiyor o kısmın.

renkdas amma uzattin yav hadiseyi

mehmet özbek devreye girmege calisiyor

esas tehlike bu,gündem olması gereken bu herifin bu islerden uzak durmasi

adi bile gecmemesi lazim

renkdas amma uzattin yav hadiseyi

mehmet özbek devreye girmege calisiyor

esas tehlike bu,gündem olması gereken bu herifin bu islerden uzak durmasi

adi bile gecmemesi lazim
Devreye girmeye çalışan yok ki. Dinlediğimiz haberi buraya farklı taşıyorsunuz sonra videosunu koyunca uzattın oluyor. Mehmet Özbek gündemi yokken o gündemi taraftar yaratmaya çalışıyor şu anda görünen. Ha farklı bir kaynak varsa onu koy o zaman gündem yapalım gelemesin.

Devreye girmeye çalışan yok ki. Dinlediğimiz haberi buraya farklı taşıyorsunuz sonra videosunu koyunca uzattın oluyor. Mehmet Özbek gündemi yokken o gündemi taraftar yaratmaya çalışıyor şu anda.
bilerek manipülasyon yapıp 2 3 kisiye küfrettirip olayın üstünü kapatmaya calısıyorlar gibi

sen olmasan kimse acıp bakmaz aksama kadar mehmet özbek kulubu ele gecirecek diye sövüp dururlardı

tebrik ederim

Mehmet Özbek işi çok konuşulursa kendisi için hastag açılmalı.

Devreye girmeye çalışan yok ki. Dinlediğimiz haberi buraya farklı taşıyorsunuz sonra videosunu koyunca uzattın oluyor. Mehmet Özbek gündemi yokken o gündemi taraftar yaratmaya çalışıyor şu anda.

dikkat ediyorum hep dursun safındasın

kolay kolay bu tarz yazmam

hani konusmayayim diyorum da secim zamanı da dikkatimi cekti dursun lehine postlarin

mehmet özbek trasnfer isine girmege calisiyor ve bunun gündem olmasi gayet dogal

az önce yine dinledim dursun bana bırakın demis sportif as toplantisinda

m.özbek de yardımcı olabilir deniyor daha neyi konusacagim

sadece ben yanlis anlamis olamam herhalde ha

twitter a yazın mehmet özbek bu minvalde tivitler cikmakta

hadi eyw dursuncular

dikkat ediyorum hep dursun safındasın

kolay kolay bu tarz yazmam

hani konusmayayim diyorum da secim zamanı da dikkatimi cekti dursun lehine postlarin

mehmet özbek trasnfer isine girmege calisiyor ve bunun gündem olmasi gayet dogal

az önce yine dinledim dursun bana bırakın demis sportif as toplantisinda

m.özbek de yardımcı olabilir deniyor daha neyi konusacagim
Buyur işte. Haberi buraya Mehmet Özbek Oğuz Aydın'ı bana bırakın demiş diye taşıdın öyle bir şey yok. Mehmet Özbek transfer işine girmeye çalışıyor diyorsun öyle bir şeyden de bahsetmediler. Oysa orada Mehmet Özbek'in adı sadece şöyle geçiyor Antalya yaşıyor o mu yapacak diye Seten'in yorumu. Buraya olmadığı şekilde haberi paylaşıyorsunuz sonra yanlış taşıdığını söyleyince sen Dursuncusun.

nıye yanlıs haberde ısrar edıyorsun?

paylastıgın adam altta bunu kaynak göstermiş

lan ne yanlis paylasacam dinledim diyorum

beni banlayin arkadas

madem yanlis paylastim

banla lütfen beni

15 yıldır forumdayim anasını satayım ilk kez bu kdar yoruldum biseyi anlatırken

Durum buraya gidiyor
başkan.webp

transfere gerek yok kendi elimizle fbye şampiyonluğu veriyoruz.şimdi bu beceriksiz yönetim bu olayları unutmak için 5m luk adamlara 15 verip takıma alırlar saçarlar parayı sonra yine borç batağına gireriz.

Elimizle nasıl veriyoruz tam olarak? Tarihi geçmiş t.d ile yarışta olmaları bile zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt