Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük eziyet çekeceğimiz bir 3 ay bizi bekliyor meşhur nazifoğlu, Mehmet Özbek , Abdurrahim Albayrak dönemlerine adım atmış bulunmaktayız bu sezon çöp olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

''Kardeşim bu işlerin içinde olmayacak'' mı demiş

ben bu adamın sözüne neden güveneyim ki
hangi sözünü tuttu

bknz:

''Kemerburgaz'a yeni sezon başlamadan geçeceğiz'' (2023 yazı)
''Bankalar birliğinden çıkacağız'' (göreve gelmeden)

+
Florya'dan ne gibi bir çıkarı var bilmiyorum ama bu proje bu adama teslim edilmemeli
Mümkün olan en kısa sürede Dursun Özbek'ten kurtulmalıyız
Arkasından iş çevirdiğin ve bugün yalnız bıraktığın Erden Timur olmadan bir hiçsin D.Ö

Bilmiyorum ama bu işin sonu pek hayır değil gibi, bu kafa ile bu yönetim bırakın sezonu devreyi bitiremez. Erden Timur seçimden önce yapsaydı bunu net söylüyorum bu Dursun seçim meçim kazanamazdı. Bileee bileee şu seneyi çöpe atacaklar ben ona yanıyorum. şu itlerin son bi sıkım canı kalmıştı teşekkürler Dursun başkan adamlara hayat verdin.

''Kardeşim bu işlerin içinde olmayacak'' mı demiş

ben bu adamın sözüne neden güveneyim ki
hangi sözünü tuttu

bknz:

''Kemerburgaz'a yeni sezon başlamadan geçeceğiz'' (2023 yazı)
''Bankalar birliğinden çıkacağız'' (göreve gelmeden)

+
Florya'dan ne gibi bir çıkarı var bilmiyorum ama bu proje bu adama teslim edilmemeli
Mümkün olan en kısa sürede Dursun Özbek'ten kurtulmalıyız
Arkasından iş çevirdiğin ve bugün yalnız bıraktığın Erden Timur olmadan bir hiçsin D.Ö
yahu zaten Erden Timur olmasına rağmen ite kaka kazandı geçen seçimi. Şu durumda yarınseçim olsun eğer kazanırsa Taksim meydanında eşşek gibi anırırım.

yahu zaten Erden Timur olmasına rağmen ite kaka kazandı geçen seçimi. Şu durumda yarınseçim olsun eğer kazanırsa Taksim meydanında eşşek gibi anırırım.
Dursun gelmeden önce erdeni tanımıyordunuz

ite kaka kazanmasa eşref hamamcıoglu geliyordu

son secimde erden dursunu istemıyorsa cıkıp acıklasa dursun yine kazanır gibiydi

olayları yanlıs yorumluyor gibisiniz

Erden Timur şu dumda bırakıp gidecek bi adam değil bence mümkün değil, işin içinde Kemerburgazda neler dönüyor çok iyi araştırmak lazım, kesinlikle Erden Timurun bırakmasının nedeninin çok ama çok çok iyi araştırılması lazım

Aslında Erden Timur seçim öncesi açıklamıştı rtaş 'GS siyasetinin içinde olmak istemiyorum' diye
Yani bırakacağı besbelliydi, sadece bizim şampiyonluğumuza gölge düşürmek istemediği için açıklama yapmadı.
Tüzükte seçim tarihinin öyle olması da Dursun'un işine gelmiş oldu

Dursun gelmeden önce erdeni tanımıyordunuz

ite kaka kazanmasa eşref hamamcıoglu geliyordu

son secimde erden dursunu istemıyorsa cıkıp acıklasa dursun yine kazanır gibiydi

olayları yanlıs yorumluyor gibisiniz
valla şu son seçimi Erden Timur sayesinde kazandı bence 2 sene üst üste şamp olmuş bir takım var ortada ve kuran da belli.

@Serdar Yesildag
şu yönden katılıyorum
kulübün fiili başkanı Erden Timur idi
onun sayesinde elde ettiğimiz başarılar (transferler, şampiyonluklar vs) Dursun başkanlığında olduğu için herkes bu tozpembe havaya aldandı
bugün itibariyle başkanlığı Dursun'a devretmiş oldu
şimdi çıksın o transferleri o maliyetlere yapsın, 40 milyon teklif gelen adamı ikna etsin bakalım

Herkes erdeni gercek başkan olarak görüyordu

dursun'u arka planda görüyorduk zaten

başkan erden olacak diye beklerken erden gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt